Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem mondeo

mondeo

Glede na to, da se tu kar spoznate na avte, me zanima kaj menite o Ford Mondeu?
Se splača? so avti trpežni? imajo kakšne značilne napake?
Se odločam za nakup 3 leta starega dizla karavana, manj kot 100.000 km prevoženih. Se mi zdi da jih je zelo malo na cesti…..z razlogom mogoče?

ne kupuj, še posebej, če je avto iz uvoza, saj ima skoraj gotov prevrtene kilometre. kupi kaj s slovenskim poreklom in naj bo avto še v tovarniški garanciji da ne boš imel po nepotrebnem kakšnih izrednih stroškov. Vzemi kakšno toyoto ali pa še raje Kio, ki ima 7 letno garancijo, da imaš mir še naslednja štiiri leta.

Nisem ravno prepričan, če je to najboljša izbira. So pa bajet kije sodeč po nekja znancih, ki jih imajo, postale v zadnjih letih res dobre. Predvsem se nič ne kvarijo, kar ne velja za marsikatero bolj čislano znamko.

Kupil sem 2 leti starega Mondea, uvoz iz Francije in ga vozil do pred kratkim, sedaj ima 8 let. Tdci 1.8. Avto je brezhibno deloval ves čas, opravili al sem seveda redne servise in nadomestil vse izrabljene dele. Tako da, ce ne bi bil tako drag, bi z veseljem ponovno kupil enakega.

Baje, da imajo težave s podvozji. Do 100K km je še vse skupaj OK, potem pa se začnejo težave z lufti, izrabljenimi blažilniki in šklepetanjem. Meni se v bistvu tudi ne zdi tako slaba ideja glede Kie, če kupuješ 3 leta star avto. V bistvu imam raje nemce, a glede na to da imaš v primeru Kije še štiri leta gaarancije, pri drugih jo pa nimaš več in te lahko vse skupaj stane precej veliko…pač odvisno od tvoje debeline v denarnici…hahaha

New Report

Close