Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Moneta

Moneta

Se poslužujete plačevanja preko Monete? Priznam, da nisem tega še koristila, pa me vseeno zanima, kaj se lahko plačuje z moneto. Hvala.

Jaz plačujem bencin in cigarete, ko mi zmanjka gotovine:(

Kako je pa z obračunskim obdobjem?

Pri računu za mobi, je zraven prišteto še plačilo monete.

To mi pa ni čisto jasno, jaz imam vsak mesec 50 bonusa, pa npr.ta mesec še nisem plačala računa, pa sem moneto kljub temu lahko koristila. Jaz kar vprašam na info, koliko imam bonusa, da se ne blamiram na bencinski. In mi pove točen znesek. L.p.

Hvala za povedano. Sem Simobil-ova uporabnica, ne vem pa, kje recimo v telefonu preverim stanje. Hvala ti za info :).

Vidim, da eni plačujejo tudi LPP z Moneto, kar sproti, na avtobusu. ko sem pa včeraj poskusila še jaz, nisem bila uspešna. Ali operater T2 ne ponuja te storitve, oz. ali je storitev treba aktivirati na kak posben način?

Samo Simobil pa nima Monete, ker je le ta Mobitelova storitev.
Mogoče pa ima kaj podobnega.

Tudi jaz sem Simobil-ova. Preveriš na 080 404040- izbereš št.9-svetovalca in vprašaš. Klic je brezplačen. Ni slabo, le zavedati se moraš, da bo račun naslednji mesec večji .L.p.

Jaz jo imam in sem Simobilova. Ti lahko pokažem SMS-e (plačilo z MONETO je bilo uspešno izvedeno pri npr. Petrolu). L.p.

Moneta je Mobitelova storitev, pa vendar je na voljo tudi Simobilovim in Debitelovim uporabnikom. Za vklop storitve se morajo Simobilovi in Debitelovi uporabniki obrniti na svojega operaterja.

Pri uporabi Monete predlagam uporabo PIN pri plačevanju z Moneto. Naročniki Itak paketov imajo že v osnovi 50 EUR limita pri Monet, vsi ostali paketi pa 80 EUR. Sicer ni grozno visok znesek, pa vseeno svetujem, da ga zaščitite s PIN-kodo in tako preprečite nedovoljeno uporabo (npr. kraja telefona). Predlagam, da se pri operaterju pozanimate o tej možnosti. Je brezplačno. Pozor: PIN, ki ga uporabljate za odklep SIM, ni isti kot PIN za Moneto.

Plačevanje z Moneto je pa zelo preprosto. Navodila so vedno na mestu nakupa/plačila in so zelo preprosto razložena. Obračunsko obdobje je vedno od 1. v mesecu ter do zadnjega v mesecu. Se pravi, vsakega prvega v mesecu s polnočjo, se vam limit ponastavi. Plačilo položnice ni povezano z limitom Monete in zmožnostjo plačevanja. Se pravi, četudi še niste plačali položnice za prejšnji mesec, kljub temu lahko koristite Moneto naslednji mesec. Če položnice ne plačate v določenih rokih (opomin, začasni izklop), se vam začasno izključi številka, ampak to je že drugo.

Če vas zanima, kje povsod se lahko plačuje z Moneto v vašem kraju ali drugje, obiščite spletno strani http://www.moneta.si

Lep pozdrav!

Jaz sem tudi pri Simobilu in imam Moneto. Limit si lahko večaš in nižaš na spletni strani Simobila. Jaz imam paket Orto v nulo in sem si ga povečala na 100..zdaj sem ga zmanjšala na 30, ker so bili računi previsoki 🙂

Obračunsko obdobje..pri Simobilu je tako. Jaz imam vsakega 7. v mesecu, takrat se sprosti vse. Prej sem imela 18.

Preverjanje stanja. pri Simobilu STANJE na 9443. Če vas pa zanima stanje monete pa MONETA na 1919. In je hitreje. Takoj, ko plčaš ti pokaže. Stanje pa ne..se osvežuje 3x dnevno.

Pa še katere račune imaš za plačat lahko preveriš.. pošlješ RAČUN na 9443. Vsej tej smsi so brezplačni. To velja za Simobilove uporabnike..kako je z Mobitelovimi,…ne vem, ker nisem njihova uporabnica.

T2 pa kolikor vem, za enkrat nima monete.

New Report

Close