Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek mongoloidi?

mongoloidi?

@ sonenshajn- da si zgresila bistvo teme ; kdo so mongoloidi – ti niso krivi ” mladi nevednezi”. Niti malo starejsi nevednezi ne.
Nihce ne zeli, da se mu rodi otrok z down sindromom, to je pac loterija.
Ni slaba karma, ni nagrada za mlatenje prazne slame.

@ resnica ni za navadne ljudi – vcasih me je res malo sram, da sem clovek, se posebej, ko nekateri pripadniki vrste homo sapiens – mislece zivali … – pridejo na plano z brihtnimi teorijami, da ljudje z kromosomskimi napakami ne pripadajo cloveski vrsti, pac pa so blizje opicam. ( pa nic slabega o opicah).

Imam brata ki ima Down-ov sindrom. Lahko samo rečem da taki ljudje ne poznajo zlobe, sovraštva, foušije, skratka imajo karakter in dušo bolj čisto od marsikoga normalnega. Vse kar pričakujejo od tebe je pozornost in to da ga imaš rad!

To niso opice ampak ljudje na stopnji 6 letnega otroka!!!

Ne govori bedarij in stvari o katerih nimaš pojma, ko boš imel takega v družini, boš vedel o čem govorim!!

o jezus, saj ne morem verjeti, kaki vse ljudje tlačijo to zemljo.

Nikjer nisem tega zapisala, da so bližje opicam.

Seveda sem sedaj jaz kriva, da imajo samo eno brazdo na rokah, kot opice in da imajo palce na nogah bolj razmaknjene, ker sem to opazila… a ne? Najbolje se je delati glup…. itak… kaj pa…. kot cesarjeva nova oblačila…. ja, vidim obleko, vidim jo…. Kaj jaz morem, če resnica boli…. še vedno je resnica.

Človek misli, da je nekaj več, pa ni. Samo žival je, evolucijsko naprednejša od drugih. In niso vsi ljudje na enaki razvojni stopnji. In seveda to boli, ja itak da boli, če imajo neka črnska plemena v Afriki povprečen IQ 60. Znanstvenik, ki je to objavil je bil ob vse. Očitno so tako nerazviti, da tudi resnice niso sposobni prenesti.

Ne vem zakaj mislite, da opice niso sposobne računati ali se znakovno sporazumevati, nekatere znajo tudi risati.

Kot bi bil človek nekaj več, v resnici je pa totalno nesposoben spoštovati živalski svet, kar pomeni,da je nekaj manj. Samo v glavi se ima za nekaj več, v resnici pa ni in zato uničuje življenjski prostor živalim, pobija druge, krade…. kot žival. Vsak dan izgine kakšna živalska vrsta zaradi posegla človeka v naravo. Najslabša so tista ljudstva, ki imajo nizek IQ in dostop do tehnologije, ker znajo uničiti čisto vse.
Res me je strah prihodnosti zaradi visoko razvite tehnologije in nemislečih ljudi, ki se imajo za nekaj več, ker če taki pridejo do tehnologije, bo šel cel planet…..

….groza, kakšna brez empatije padajoča razmišljanja. Prste s tipovnice, ko spoznata, da sta se zapletli, če že opravičila ne premoreta, ne pa da še svoje nabuloze razširjata.

RESNICA NI ZA NAVADNE LJUDI!

Citirano iz wikipedie slovenia:

“Ljudje z Downovim sindromom imajo običajno motnje v duševnem razvoju, ni pa nujno – lahko so normalno inteligentni. Imajo značilne obrazne poteze, hipotonično muskulaturo, hiperfleksibilne sklepe, občutljivo kožo, redke lase in velik jezik. Značilna je ‘opičja brazda’ – na roki imajo namesto dveh samo eno prečno brazdo.”

http://sl.wikipedia.org/wiki/Downov_sindrom

Le čevlje sodi naj kopitar, je nekoč zapisal France Prešeren…..

***************************************** https://www.youtube.com/watch?v=GAdIV2KHMPA Carpe Diem *************************************************

Kot bi bil človek nekaj več, v resnici je pa totalno nesposoben spoštovati živalski svet, kar pomeni,da je nekaj manj. Samo v glavi se ima za nekaj več, v resnici pa ni in zato uničuje življenjski prostor živalim, pobija druge, krade…. kot žival. Vsak dan izgine kakšna živalska vrsta zaradi posegla človeka v naravo. Najslabša so tista ljudstva, ki imajo nizek IQ in dostop do tehnologije, ker znajo uničiti čisto vse.
Res me je strah prihodnosti zaradi visoko razvite tehnologije in nemislečih ljudi, ki se imajo za nekaj več, ker če taki pridejo do tehnologije, bo šel cel planet…..

sej ne vem, al naj napišem he, he al ho ho, al ha ha, najprej odrasti…..deklič

***************************************** https://www.youtube.com/watch?v=GAdIV2KHMPA Carpe Diem *************************************************

4 kliki v googlu so mi povedali tole “Mongoloid (/ˈmɒŋ.ɡə.lɔɪd/[1][2]) is a term used for all or some peoples indigenous to East Asia, Central Asia, Southeast Asia, North Asia, South Asia, the Arctic, the Americas and the Pacific Islands. It is part of the three great races introduced by Georges Cuvier in the 18th century, the other two groups being Caucasoid and Negroid.”

New Report

Close