Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek mongolsko meso

mongolsko meso

Živjo, mene zanima a lahko postrežem jed – mongolsko meso (govedina pa stebelna zelena pa ostrigina omakca..) kot hladno jed? HVALA

Nekako mi ne sede, da bi to jed jedla mrzlo. Sicer pa poskusi. Pripravi, ohladi in pojej.

Ne bi rekla. Mongolsko meso je vedno postreženo na vroči plošči,da še cvrči, ne vem kako bi to postregla hladno.

Tudi meni se mrzla govedina ne zdi dobra. Svinjina ja, pa perutnina tudi, govedina pa ne.

Meni je pa vse iz kitajske restavracije dobro tudi hladno. Ni isto, dobro pa je.
Ampak da bi pa prav namerno kuhala za hladno jed, to pa ne vem, zakaj bi.

Baje kitajcev sploh ne pokopavajo

Mogoče se motim, ampak se mi zdi, da je mongolsko meso narejeno s porom in ne stebelno zeleno.

Vroč je najboljši!

Mongolsko meso mora še cvrčati, ko se ga servira, ne pa da je mrzlo. Bljak.

jaz bi ga pripravila, potem bi ga pa nekam odpeljala in bi bi bil hladen, tam se ga pa ne bi dalo pogreti, tako sem mislila, ne pa, da bi cvrčal pa bi čakala da se ohladi, da bi hladnega pojedla no.
a nobena ne je npr. hladno govedino pa čebulco pa narejeno kot solato?

Jaz jem tudi mrzlo in mrzlo govedino v solati tudi. In ja, mongolsko na plošči še cvrči, toda preden jaz to pojem med čvekanjem v kitajski je že tako mrzlo. In mrzlo seveda tudi jem. Vendar če pogledaš odgovore, ne vem, ali bodo jedci zadovoljni … (jaz bi bila)

New Report

Close