Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Monia iščem…

Monia iščem…

Pozdravljeni
Iščem tabe za kitaro pesmi Monia, lahko tudi samo note. Hvaležen bi bil, če ima kdo ploščo za prodat ali vsaj za posodit, da bi po posluhu prepisali tabe. Pesem bi bila darilo za rojstni dan in spomin na mldaost, zato vsem vnaprej Hvala

Pozdravljen

to sem že jaz pred leti iskal note (tudi tablature) po internetu, prečesal vse čez in čez in nisem našel ničesar.
Imam pa nekaj s čimer bi si lahko pomagal;

namreč MIDI fajl.

Če ga zaženeš s primernim programom (naprimer brezplačni VanBasco’s Karaoke Player), boš videl katera tipka je bila pritisnjena.
Imaš pa potem več variant;
ali se boš osredotočil na igranje akordnega dela (bas) ali pa na igranje melodije – program pokaže vsak instrument, ki igra, ločeno.
Zelo enostavno, pa kar učinkovito sredstvo za reševanje takih primerov.
Jaz sicer igram klaviature in je potem sploh enostavno prenesti videno iz tega programa na prave črno-bele tipke. 🙂

Iskrena hvala za mail.
Stvar je namenjena igranju na kitaro zato bomo skušali iz tega potegniti -spisat TAB. Obljubljeno imam tudi staro vinilko in z njo bo morda še laže. Najenostavneje bi pa seveda bilo preko MP3 datoteke.
Za začetek bo pa tudi to nekaj.
HVALA

Mhm… to imaš,
to imaš tudi….
mhm… mhm…

Če pa rabiš še kaj, pa kar pogumno hehe

😉

Naj se še tukaj zahvalim Birotu
za ves trud in poslane datoteke. Težko je danes najti človeka, ki set ako potrudi v zahvalo je pa zadovoljen s
HVALA.

Oh…. mi je kar nerodno. Kakor, da si nabiram kakšne pozitivne točke hehehe
Ampak, kot sem že rekel – ne-kapitalizem in dobrosrčnost pri meni ogromno štejeta.
Tako, da, Amilo, vse mi je bilo v veliko veselje in najbolj sem srečen, če je srečen tisti, ki ji/mu uspem pomagati.

Pa še kdaj, če bo potrebno a prav? 😉

LP

New Report

Close