Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Monika in Zmago Jelinčič

Monika in Zmago Jelinčič

Hmmm, ja! Tale njene izjava bi znala napovedati marsikaj. Že dolga leta je znano in tudi neznano javnosti, kako je “plemeniti” pridobival premoženje. Ona je bila “zraven” vsaj 16 let. In zagotovo ve marsikaj, kar bo uporabila proti njemu. Da je Zmago maher v javnem nastopanju, izsiljevanju in prisklednišvu je tudi znano.
Zanimivo bi se bilo poglobiti tudi v to njegovo “družinsko bogastvo”, vilo na Tivolski in tako dalje … in kdo oz kaj so predniki res imeli in je prešlo nanj …
Vsekakor pa si (čeprav farmacevt) ga ni nagrabil s takozvanim poštenim delom.
In ja, verjamem, da je Monika ves luksuz in “nošenje po rokah”, drago plačala. Ko dobro pogledaš vse fotke z javnih dogodkov oz pasjih procesij … je njen obraz kot maska, nekje celo zelo jezen. Njegov pa s tistim režečim nasmehom …
[/quote]

Točno takega, režečega, kot pečen maček, ima žepan.
Verjetno še kdo, samo ta dva sta kopija neke iste klike. Mafija, da se je niti predstavljati ne znamo.
Poznam ljudi, poštene, sposobne, delavne in izobražene, svetovljane, ki se ga bojijo, kot hudič križa.
Hinavski in morilski nagon.

Točno takega, režečega, kot pečen maček, ima žepan.
Verjetno še kdo, samo ta dva sta kopija neke iste klike. Mafija, da se je niti predstavljati ne znamo.
Poznam ljudi, poštene, sposobne, delavne in izobražene, svetovljane, ki se ga bojijo, kot hudič križa.
Hinavski in morilski nagon.
[/quote]

Zelo zanimivo je branje spletne strani Gibanje OPS, Dosje Jelinčič z dne: Petek 09. julija 2010 ob 21:50.
Kaj že pravi slovenski pregovor: Jabolko ne pade daleč od drevesa ali Kar mačka rodi, vse miši lovi … toliko o plemenitosti dotičnega.

Z Jelunčičem ni nič za imet. To ve celo Andrej Šiško, veteran v boju za osamosvojitev Slovenije, ki mu je Zmago podtaknil bombni napad, v bistvu atentat s podstavljeno bombo pod avtomobilom.
Za kar je bil zaprt. V politiko v bistvu ne more, ker je politikom škodljiv, kot nekdo, ki jim diha za ovratnik.

Poleg plenjenja cerkva, ima Zmago še iz preteklosti streljanje v Tržiču, pri belem dnevu.
Poleg tega ustrahovanje ljudi po Ljubljani, med osamosvojitveno vojno, dokler ga niso “pospravili” na hladno.
Njegova banda je že pred tem, pred vojno, harala vse naokrog. Ve se, da so mlade ženske zlorabljali. Gnezdo je bilo v Tivolskem gradu.
Danes vemo, od kod mu protežiranje. Njegov bio oče klavec Slovencev. Maček.

“”””Sta v takih letih, ko to močno vpliva na samopodobo in samozavest, ker se v teh najstniških letih tudi dokončno izoblikuje.”””””

A ko je varala moža ji pa ni bilo mar, kako to vpliva na samopodobo in samozavest hčerk v občutljivem obdobju?

Haha, koliko so srečna družina sta pa sami najbolje vedeli, čutili in izkusili na svoji koži.
To kar beremo o družini ni zanju nič novega.

Malo logike pa le vklopi -ne more bit oče njenih dveh hčera, no, saj sta tamali tudi Jelinčiču podobni – saj bi jih potem naredil Moniki kot še mladoletnik po tvoji tezi….

Lahko pa bo oče bodočih otrok, če jih bosta imela, ja.

Dejstvo je, da ona veliko ve o njegovih tudi takšnih in drugačnih poslih – v 16ih letih je s tem sobivala, doživljala , morala požirat marsikaj – molčat ko grob. Zato ji je dal tudi prepisat tisto vilo nanjo ( verjetno še iz kakšnega dodatnega razloga, zaradi izvora financ za to vilo -ampak to bo on moral pač pojasnit, od kod mu denar, saj ga Monika ni zaslužila s svojo plačo) In če Jelinčič ne bo hotel, da karkoli pride v javnost, bo pač moral plačati za molk. Jebatga, da živiš takole s takim in doživljaš marsikaj za 4imi stenami iz naslova, pa če je samo že iz naslova “prodajanja starin”, je to psihično zelo obremenjujoče. Psihično nasilje za 4imi stenami, te obremeni, zagotovo. Ker ko se s človekom spoznaš, predno se poročiš, ne poznaš njegovih namer in takega načina delovanja. Verjetno če bi to vedela, se ne bi poročila z njim. Ali pa tudi meniš da ja, da je bila pripravljena tudi na to – vse za keš po tvoje? Dejnodej.

Edna stvar: zapret obravnave za javnost. Samo to. Zavoljo njunih skupnih otrok. Da to slišita, gledata, bereta lahko…. To je ponižujoče za njiju, ko bosta iz javnosti dobili realno sliko, ne tisto, ki jima je bila prikazovana vsa leta in sta mislili, kako lepa in srečna je njuna družina. Si ne zaslužita tega. Sta v takih letih, ko to močno vpliva na samopodobo in samozavest, ker se v teh najstniških letih tudi dokončno izoblikuje.
[/quote]

to je odlično realno napisano in tukej nimam kaj dodat, ker jst se po domače zajebavam…, jelinčiču pa nekako nič ne verjamem, saj je ogromno afer okoli njega od kar se je pojavil v javnosti od osamosvojitev Slovenije. Od kje enim tako bogastvo (Jankovič, Janša, pa tud navsezadnje Jelinčič, da skešira kar tako 650 jurjev za parcelo…., ej, pa mi smo še 30 let nazaj živeli v socializmu, v katerem je pošten človek sanjal kvečjemu o avtu golf 2, ki bi bil dons ene 13 jurjev nov, pa še za to bi moral pošten človek kredit vzet…, par let po osamosvojitvi so pa bogataši rasli kot gobe po dežju, adijo pamet…., kar naenkrat si prebral, da ima direktor lekarne v eni mali Sloveniji 17.000€ mesečne plače…. noro…, vprašanje, če jo je imel takrat toliko direktor lekarne v nemčiji..) sem se že zdavnej nehal spreševati, ker mutibariči znajo odgovore tako v meglo zaviti, da te jih mine poslušat, ko govorijo…Jelinčič je rad v soju žarometov, zato mu niti ni v interesu, da je razprava skrita pred novinarji..

Moja kritika leti na Moniko. Kako mora biti tako pogoltna, da hoče hišo na morju?!?! A res ne more biti zadovoljna, če jo dobijo njuni hčerki?

Njem novi tip ima veliko s njunim premoženjem.
Recimo tista vila na obali, ki je pisana na Moniko. Lahko da jo bo Monia morala vrniti, še bolj verjetno pa, da jo bo obdržala in Zmagotu plačala kako odškodnino (precej manjšo od dejanske vrednosti) . In od kje ji bo denar? Bo posodil tanovi tip, in ko je bo čez par let brcnil v rit, bo tista vila poceni postala njegova.

Še v primeru da ima Monika sama kak črni fond, za katerega Zmago ne ve, bosta v primeru poplačila Zmagotu s tanovim prikazala, da je to posojilo od njega, (sicer bi bilo polovica tega od Zmagota), pa bo novi tip spet profitiral, ko jo bo sunil v rit. Bi morala svoj denar vrnit njemu.
[/quote]

Hja, povsem ista scena, ki se sedaj dogaja: ce jo je nanjo prenesel, je ze vedel, zakaj – gotovo posredi manjše dajatve, hkrati pa tudi vemo, da je jelincicevo premozenje kar v veliki meri sumljivega izvora … Tako da je povsem logicno, da je ‘darilo’, ki je uradno njeno, bilo in je pricakovati, da se mu ne bo -povsem – odpovedala.
Bolj me cudijo tako nastrojeni komentarji proti njej, saj vendar vsi vemo, da je ‘zmago vreden svojga dnarja’. Pa tudi ajcer: kdo med nami bi se kar tako odpovedal nečemu, kar je njegovo? Zakaj že?

Tudi jaz se sprašujemo, kako se komu da sploh brat o teh dveh ločencih. Kaj šele pisat.

Ja, to sem tudi jaz opazila. Namreč, da Zmago svojega sina nikoli ne omenja, kot da ga nima in kot da ga ne bi imel rad. Ker je gej, mu je najbrž v sramoto. Ampak bi rekla, da je tak foter Klemnu dosto bolj v sramoto!

Vam pavem, da je za zenske neskoncno bolj pomembno, da tip ima karkoli si od njega ze zeliko, ko gredo skupak, kot pa kako je do tega prisel. In to niso nobene izjeme. To je pravilo.

Ze po tem, kako se posameznice kitijo s podedovanim, lahko veste, da zensko bore malo zanima, kako je moski prisel na polozaj ali do premozenja. Surova realnost je, da ni v oceh velike vecine zensk nic vec vreden moski, ki nekaj samostojno doseze kot tisti, ki podeduje. V bistvu je pogosto ravno obratno. Pozabite na virtue signaling flance, ki jih zenske rade prodajajo. Realnoj je, da ste kaj si, kaj imas, ne kako si do vsega kar si in kar imas prisel. Znajo zenske se kako zamizati na obe ocesi.

Kar vam zelim povedati je, da mi gre na kura.c, ko se zensko, ki se je vec kot prostovoljno specala z lopovskim koritnikom, gre prikazovati kot zrtev. Ne porocis se od vceraj na dones. Tudi zaprt je bil predno sta se poznala.
Stos je, da se pac zavedam, da gre za tipicno zensko obnasanje. Tako te Monike, kot velike vecine zensk, ki komentirajo. S tem, da v pozenscenem svetu to pocne tudi morje tipov. Pac, tipicno zensko izigravenje zrtve. Nic vedela, nic kriva, oh in sploh, on pa prasec, vse najslapse. Aja? V zadnjih 15 letih, po svojem 55 letu, je kar naenkrat vse to postal? Prej je bil pa angelcek? In, ce se ni bistveno osebnostno spremenil, zakaj se je s taksnim prascem od cloveka sla porociti? Brez veze. Tipicno zensko obnasanje….

žal nisi dobro in pravilno razumel mojega pisanja. Ne zagovarjam Monikinih, niti Jelinčičevih dejanj. Je zelo neumna, da se je šla spečat še poročena, ne moreš sedet na dveh stolih in imet vsega, kar si želiš – ne gre to tako – če so bile zanjo nevzdržne razmere v zakonu, bi morala pač prej zaključit zakon, predno se je skourbala, ker je točno vedela, kakšen je njen zakonec med štirimi stenami, kaj jo tako moti oziroma samo ona in on vesta, zakaj je to naredila, da je šla z drugim.

Za dobro otrok gre, zato javnost nima prvico do naslajanja nad situacijo, pa če kosta ker bosta še taka prala umazane cunje pred sodnki, odvetniki, pričami in sodno zapisnikarico…. Ker oni v takem primeru najkrajšo potegnejo.

Klemen je po mami žid in ni prevedel korana ampak židovsko neko versko knjigo, v bistvu en mali zveščič, vse skup nič . Pa živel je v kibucu.
Zgleda pa….nič od dedca… verjetno je res puffter.
[/quote]

Ugani, kdo je nerazgledan idi.ot?

TI.

Klemen je l. 2003 prevedel Koran v celoti!
Za nekatere idio.te bi bilo dosti bolje, ko bi bili tiho, ker ko kaj povejo ali napišejo, je to samo kup dreka.

žal nisi dobro in pravilno razumel mojega pisanja. Ne zagovarjam Monikinih, niti Jelinčičevih dejanj. Je zelo neumna, da se je šla spečat še poročena, ne moreš sedet na dveh stolih in imet vsega, kar si želiš – ne gre to tako – če so bile zanjo nevzdržne razmere v zakonu, bi morala pač prej zaključit zakon, predno se je skourbala, ker je točno vedela, kakšen je njen zakonec med štirimi stenami, kaj jo tako moti oziroma samo ona in on vesta, zakaj je to naredila, da je šla z drugim.

Za dobro otrok gre, zato javnost nima prvico do naslajanja nad situacijo, pa če kosta ker bosta še taka prala umazane cunje pred sodnki, odvetniki, pričami in sodno zapisnikarico…. Ker oni v takem primeru najkrajšo potegnejo.
[/quote]

Ja pa saj zmagec sam to rine v javnost no, a ne vidiš tega.

Ja pa saj zmagec sam to rine v javnost no, a ne vidiš tega.
[/quote]

četudi to dela načrtno- upam, da dojema in preneha s tem – zavoljo hčera in občutka, kako je vsemogočen, da se lahko sedaj tolče nekje, ker da on je ZJP. Pa ne poznam Monike ne njega, da ne bo pomote. Naj se zmenita za zartimi vrati za javnost, medije in čutila njunih hčera.

Ja, to sem tudi jaz opazila. Namreč, da Zmago svojega sina nikoli ne omenja, kot da ga nima in kot da ga ne bi imel rad. Ker je gej, mu je najbrž v sramoto. Ampak bi rekla, da je tak foter Klemnu dosto bolj v sramoto!
[/quote]

Javno je izjavil, ko so ga vprašali, dve leti nazaj je praznoval v Srbiji obstoj svoje stranke, kako, da omenja le dekleti, sina pa ne, da je ponosen nanj, ter, da se ne vtika v to, kakšna nagnjenja ima, da je to njegova stvar.
Klemen je doktoriral, pisal o Judih, prevedel Koran in še prevaja. Govori o svoji materi, Berti Bojetu.

Mene pa pijandure, stari sluzci in neotesanci (pa se kriminalci ja) niti najmanj ne zanimajo. Iz kje si ti? Iz vasi kot je bila Monika, da bi te zanimala kakrsna koli debata z tako low osebo?

Zmago lahko uporabi vse zveze udbo mafije. Vendar mu to nic ne bo koristilo. Po zakonu mi pripada polovica skupnega premozenja.

Zmago lahko uporabi vse zveze udbo mafije. Vendar mu to nic ne bo koristilo. Po zakonu mi pripada polovica skupnega premozenja.

Kako je monovskim lajdram hudo, če katero kdo javno izpostvai….

Hja, povsem ista scena, ki se sedaj dogaja: ce jo je nanjo prenesel, je ze vedel, zakaj – gotovo posredi manjše dajatve, hkrati pa tudi vemo, da je jelincicevo premozenje kar v veliki meri sumljivega izvora … Tako da je povsem logicno, da je ‘darilo’, ki je uradno njeno, bilo in je pricakovati, da se mu ne bo -povsem – odpovedala.
Bolj me cudijo tako nastrojeni komentarji proti njej, saj vendar vsi vemo, da je ‘zmago vreden svojga dnarja’. Pa tudi ajcer: kdo med nami bi se kar tako odpovedal nečemu, kar je njegovo? Zakaj že?
[/quote]
Kdo od nas bi se odpovedal nečemu, kar je njegovo? Najbrž nihče, samo ostaja vprašanje, kaj je od koga.
Ja Zmagotovo premoženje je v veliki meri sumljivega izvora. In verjetno je zato tudi dal denar ženi, da kupi parcelo, ker on je predsednik stranke, poslanec… in kot javna oseba bolj podvržen nadzoru, pa drobnogledu komisiji za preprečevanje korupcije kot njegova žena.
Mogoče je celo mislil, da ženin nakup ne bo nihče povezal z njim, saj je kupila s svojim imenom. In če je bilo tako, potem Zmago upravičeno smatra, da je to njegovo, saj je sam “prislužil” tako ali drugače.
Izgovor, da je denar posodil zaradi manjših dajatev je neumnost. Dajatve so za vse enaka, tako za njega kot za ženo, tebe ali mene.

Ampak po zakonu se darila vračajo, tudi skupno premoženje se ne deli kar na polovico, če ne eden od zakoncev prispeval več, mu ob ločitvu tudi pripada več.

Monika je pogoltna, pa hoiče izkoristit situacijo, in zahteva daleč več, kot je prinesa v zakon, obenem pa izsiljuje, da bi povedala, od kje denar. (“a se česa bojiš, Zmago”) .

Njeni doprinosi v zakon so več ali manj transparentni – ve se koliko plač je dobila v teh letih. No saj za Zmagota bi tudi morali vedet, samo s sumljivimi posli se je najbrž ukvarjal on in ne Monika.

16 let je živela na tuj račun, in bi po ločitvi rada še kar živela na račun bivšega moža, obenem pa še molzla novega. .
Ampak ima njen novi tudi še kakšno računico zadaj – kot sem pisal že prej v tej temi.

Kdo od nas bi se odpovedal nečemu, kar je njegovo? Najbrž nihče, samo ostaja vprašanje, kaj je od koga.
Ja Zmagotovo premoženje je v veliki meri sumljivega izvora. In verjetno je zato tudi dal denar ženi, da kupi parcelo, ker on je predsednik stranke, poslanec… in kot javna oseba bolj podvržen nadzoru, pa drobnogledu komisiji za preprečevanje korupcije kot njegova žena.
Mogoče je celo mislil, da ženin nakup ne bo nihče povezal z njim, saj je kupila s svojim imenom. In če je bilo tako, potem Zmago upravičeno smatra, da je to njegovo, saj je sam “prislužil” tako ali drugače.
Izgovor, da je denar posodil zaradi manjših dajatev je neumnost. Dajatve so za vse enaka, tako za njega kot za ženo, tebe ali mene.

Ampak po zakonu se darila vračajo, tudi skupno premoženje se ne deli kar na polovico, če ne eden od zakoncev prispeval več, mu ob ločitvu tudi pripada več.

Monika je pogoltna, pa hoiče izkoristit situacijo, in zahteva daleč več, kot je prinesa v zakon, obenem pa izsiljuje, da bi povedala, od kje denar. (“a se česa bojiš, Zmago”) .

Njeni doprinosi v zakon so več ali manj transparentni – ve se koliko plač je dobila v teh letih. No saj za Zmagota bi tudi morali vedet, samo s sumljivimi posli se je najbrž ukvarjal on in ne Monika.

16 let je živela na tuj račun, in bi po ločitvi rada še kar živela na račun bivšega moža, obenem pa še molzla novega. .
Ampak ima njen novi tudi še kakšno računico zadaj – kot sem pisal že prej v tej temi.
[/quote]

Ko goljuf išče pravico pred sodiščem… haha… hehe… huhu… najbrž je še sodnikom nerodno.

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

[/quote]

To je res krivica. Pa je doma prala, kuhala, pucala….. rodila, vzgajala. To se šteje. Seksala.
Bila na toplem, varnem – v komfortu.

Nič ji ne zavidam! Je pa vsaj hčerkam priborila vilo na morju in bajto v Ljubljani. Zmago bo slej ko prej škripnu. Ta njen novi frajer pa…. okej strast. Naj se ga pazi. Živ mafijozo. Ko bo pri njemu izvisela, bo pa štala. In bo to v roku petih let! Če bo dlje, jo bo imel zaradi keša.

Jaz na njenem mestu bi se strinjala, da se vse prepiše na hčerki. Zmago naj proda svoje kovance in mačete, da bo imel za varovan Dom starostnikov.

Ona pa je še vedno mati, dostopna do vsega. Dober posel, samo mal počakat je treba.

To je res krivica. Pa je doma prala, kuhala, pucala….. rodila, vzgajala. To se šteje. Seksala.
Bila na toplem, varnem – v komfortu.

Nič ji ne zavidam! Je pa vsaj hčerkam priborila vilo na morju in bajto v Ljubljani. Zmago bo slej ko prej škripnu. Ta njen novi frajer pa…. okej strast. Naj se ga pazi. Živ mafijozo. Ko bo pri njemu izvisela, bo pa štala. In bo to v roku petih let! Če bo dlje, jo bo imel zaradi keša.

Jaz na njenem mestu bi se strinjala, da se vse prepiše na hčerki. Zmago naj proda svoje kovance in mačete, da bo imel za varovan Dom starostnikov.

Ona pa je še vedno mati, dostopna do vsega. Dober posel, samo mal počakat je treba.
[/quote]

Ko došlo, tako prošlo. Nič nau nesu nad zvezde.
Mar bi ostal s Polonco Dobrajčevo in sprehajal pse po Tivoliju.

Ko došlo, tako prošlo. Nič nau nesu nad zvezde.
Mar bi ostal s Polonco Dobrajčevo in sprehajal pse po Tivoliju.
[/quote]

Pri 50ih se večini descev sfrklja – in tudi njemu se je , ko je Moniko oučio.

New Report

Close