Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Monika Jelinčič na sodišču priznala: "Bala sem se ga vedno, ko sem rekla ne"

Monika Jelinčič na sodišču priznala: "Bala sem se ga vedno, ko sem rekla ne"

“Jaz sem ubogala soproga. Nisem se ukvarjala z zneski, sem se z družino,” je sodnici povedala Jelinčičeva in še enkrat poudarila, da je darilno pogodbo podpisala, ker ji je bilo svetovano, da je tako dobro za davčni postopek in ker se je soproga bala vedno, ko je rekla „ne“. Izven sodne dvorane Monika ni želela komentirati, zakaj se je soproga bala, mu je pa med obravnavo zabrusila: “A se česa bojiš, Zmago?”

Več na: https://style.over.net/monika-jelincic-bala-sem-se-ga-vedno-ko-sem-rekla-ne/

kaj ima to veze, ali je pod prisilo sprejela darilo, ali ne?
dejstvo je, da je treba darila večje vrednosti pač vrnit. a ne…

priznala, ja 🙂

če mu upa takole groziti, je to kvečjemu dokaz, da se ga ne boji.

jaz popolnoma verjamem. Jelinčič je nevaren tip. Ma masla na glavi olalalalal.. še pa još. Pa sej to ve cela slovenija,vsaj tisti k si glih ne mečemo pesek v oči. Se mi smili Monika,ampak jst mislm da je dost zajj.ebana da ga bo ugnala v kozji rog.

jelinčič je tko k Berlusconi.. everybody knows that 🙂

Točno tako.

Čudno, ker otroci imajo raje Zmagota kot pa njo hmmmmm ?

Jap, tako zelo radi ga imata, da ga obiskujeta v službi in ne pri njemu doma.

in ostale ugodnosti počepne večina kokoši!

Od kod ta ideja, če sta pri mami?

Čist premalo Je dobila, da je tega starega kurca fafala tooook dolg. V bistvu bi ji on mogu se plačat.

Je Zmago rekel za svojo 30 let mlajšo , da je pršla gola in bosa, zdaj hoče pa pol premoženja…uradnega mu vzet, pa se na otroke zgovarja pa bla bla….
Zakaj si revež ni vzel ene pri petdesetih, pa bi kaj k bajti prnesla. Ampak bit frajer s smrkljo pa po mladem mesu skakat je blo pa fajn.
Pa še to…najbrž ni neumna, da hoče tolk od njega? seveda uradnega javno znanega, ker je skritega , kar ona ne more zahtevat pa najbrž še veliko več. Zna še dost stvari v javnost pricurljat.

Jaz jo razumem. Popolnoma. Tisti pa, ki nimate izkušnje s takimi moškimi, nimate pojma in kot taki nimate nobene pravice po tipkovnici klamfat samo zato, da štepate številko.

če mu upa takole groziti, je to kvečjemu dokaz, da se ga ne boji.
[/quote]

Ne priviščim ti, da bi se to tebi dogajalo. Si pač asmo nekdo. Pa ne poznam nobenega od udeležencev, imam pa podobno izkušnjo.

skourbala se je več kot očitno ona , a če je tip še tako težek na svojo starost- še poročena je nastavljala drugje, prišla s priležnikom danes na sodišče, pred še poročenega , še moža…. Predstavljaj si sebe v koži Jelinčina na sodišču danes.. No, da vidimo tvoj komentar.

skourbala se je več kot očitno ona , a če je tip še tako težek na svojo starost- še poročena je nastavljala drugje, prišla s priležnikom danes na sodišče, pred še poročenega , še moža…. Predstavljaj si sebe v koži Jelinčina na sodišču danes.. No, da vidimo tvoj komentar.
[/quote]

Kar seješ, to žanješ. Kaj pa veš, kaj vse je morala pretrpet prti njem? Luštno ji sigurno ni bilo.

Kar seješ, to žanješ. Kaj pa veš, kaj vse je morala pretrpet prti njem? Luštno ji sigurno ni bilo.
[/quote]

Zagotovo ne veliko, če je lahko svojo plačo zase zapravila in za svoje cunje, on je pa financirač vse ostalo. Če bi jo pusitil brez prebite pare in jo celonagonil od hiše ( bi jo lahko upravičeno, ker se je gonila z drugim, dokazljivo), ok, tako je bil pa dostojanstven do še vedno žene do konca, četudi je verjetno zajebanc za 4imi stenami. Je bil gentlemen. Nimaš mu kaj očitat glede tega.

Ma ne si oči zatiskat…dajal ji po moje ni ne vem kok…razen z darilnimi pogodbami, ki so njemu prav prišle. Pa tud če ji je, saj je že takrat vedu, da jo ne bo meu za gate prat…ona pa njega ne , da se bo z njegovo lepoto postavljala. To so pokvarjene veze , v njih je polno izsiljevanj in podobnega…ni blo druzga za pričakovat.
Take razlike v letih ne morjo gvirat, sploh pri tok starem decu. Podnev še gre, večera se pa boji k hudič križa.

Ja, samo tukaj je bila potem ona neumna, ker je šla drugim nastavljat. Ne b smela tega naredit. Bi morala drugače uredit, pošteno igro igrat vseeno.

Pogumen je tale Plemeniti, glede na to kolk Monika ve o njegovih posličih…

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

Ja, se še kako strinjam s teboj.
Da grstsa takole pred medij prat cunje – ko bi vsaj zaprla za javnost….

Ne bo mogla igrati nedolžne žrtve.
Moža je varala. Kdo ve koliko časa že.

Kdo pa ne bi starega desca varal? Čisto vsaka mlada bi. Kdo je tako neumen in naiven, da se mu to zdi nekaj posebnega? Razen seveda staarih descev.

Kaj misli s tem, da se ga je bala vedno, ko je rekla “ne”? Meni deluje kot namig na posilstvo.
Naj se ženska izjasni ali pa ga naj javno ne kleveta! GROZA!

New Report

Close