Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Monika Jelinčič na sodišču priznala: "Bala sem se ga vedno, ko sem rekla ne"

Monika Jelinčič na sodišču priznala: "Bala sem se ga vedno, ko sem rekla ne"

Jo je pa le on povzdignil iz dna, mogoče še z revščine, ko bi stala pred vrati, prosila za delo, on ji je odprl vrata finančne brezskrbnosti, čeprav je vedel, da ne bo trajalo.
Se mi pa zdi, da ji je svoj čas to ustrezalo, drugače ne bi šla z njim.
Samo, kako se vse zve, kar se dogaja na sodišču ?

Saj je bil prej s Polonco Dobrajc. Me prav zanima, kaj bi ona rekla. 🙂

En druzga sta vredna. Vsak od njiju je sel v zakon z mislijo na profit. Ona za denar, on za trophy wife. Zdaj se pa obnasata kot skregani otroci.

A tista hči, ki ji je rihtal razstave za njene hudo povprečne slike, še riše?

Klasika v zakonih, kjer si stari ded omisli mlado žensko. Najprej so pohlevne in poslušne, starejši moški se jim zdi bog, pameten kot šus. Ko odrastejo in se naučijo postavit zase pa končno vidijo vso patetiko takega odnosa in tudi vsa pamet starejšega moškega hitro nekam izpuhti.

Tako nekak je ja.

V tujini bi ga Moniqa obrala do kosti, še plačevat bi ji moral isti komfort, kot ga Zmago omenja, da ji ga je nudil! Plus skrbet finančno za otroka, ona jih pa pere, boža, kuha….
Pri nas pa to ni tak preprosto, čeprav so same odvetnice in sodnice…..

Upam srčno, da najameta enega ‘mirovnika’ in se poglihata. Očitno pa Monika ni (še) pripravljena na kompromise, na en sporazum. Ga mora imet res pun k…c!

Verjetno bo naslednja obravnava naslednje leto, med tem se ohlaja sovraštvo… ja pissda, saj nekoč sta pa bila ljubeča…. in nekaj se zmenit, da ne propada, da se živi naprej in lažje dihaš.

Zmago ni ubral prave strategije v tej ločitvi. Monika je bila njegova legalna žena in po ločitvi ji lahko pripade marsikaj, tudi če je varala, nimamo ameriškega prava, da bi to igralo kakšno pomembno vlogo. pravzaprav lahko ona iz tega samo profitira, on pa, če bo pameten, bo raje kupil njen molk in ji dal, kar hoče, preden ga zašije.

Zmago ni ubral prave strategije v tej ločitvi. Monika je bila njegova legalna žena in po ločitvi ji lahko pripade marsikaj, tudi če je varala, nimamo ameriškega prava, da bi to igralo kakšno pomembno vlogo. pravzaprav lahko ona iz tega samo profitira, on pa, če bo pameten, bo raje kupil njen molk in ji dal, kar hoče, preden ga zašije.

Babe vedno igrajo zrtev, ko gre za take postopke. Jaz bi ji verjel, ce ne bi tega rekla v okviru zahteve, da hoce vilo na morju in pol hise v LJ, ampak bi rekla v smislu, da si ne zeli nic od njega, samo ljubega miru.

Ce bo sodnica pametna, bo vedla da se toliko mlajsa s toliko starejsim ze v startu ni sla zapletat iz ljubezni, ampak iz istih razlogov, ki iz nje izžarevajo danes leta 2019 – korist.

ja volja do denarja pa vseeno ostane.

zakaj hoče dnar od njega?

ker je keš pička

O šit, pojma nimate kako je s starci, ko gledam svojega fotra Zmogotovih let, takoj rečem mami, ne hvala, pa je mat samo malo mlajša od fotra, pa bi ga včasih najraje nagnala, ko je siten, težek….
Ni lahko s starimi dedi, meni se Monika smili, sigurno nebi imela 2 otrok, če bi vedela, kaj jo čaka.

jo ima ja, od drugega, pa še vedno poročena je s taprvim. 🙂 To je pa tudi problem vsega. Postavi se v kožo varanega zakonca.

Uboga Monika, mislila je, da ga ona izkorišča, v resnici pa jo je on. Vzel ji je mladost, najlepša leta in njeno lastno voljo.

Ona pa je dobivala materialne stvari. Kaj ti bo to, če moraš doma prenašat Jelinčiča, pa saj vsi vemo kakšen je.

Slabe Odločitve, draga Monika. Kdo je kriv? Sama si kriva. Žal. Pa vse dobro obema. Jelinčiču tokrat svetujem 25 letno Ukrajinko.

New Report

Close