Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Monitor ugaša

Monitor ugaša

Računalniški monitor, star par mesecev mi je začel mežikati. Prav ugaša in se prižiga. Je ugašen par minut in spet mežika, potem dela, da že pozabim… Kaj bi to lahko bilo ?

Živi in pusti živeti

Preveri kable.

Kako ugaša ? Če ugasne, še sveti LED ali ko ugasne napiše, da ni signala ?

Garancija in servis…

Star par mesecev – preveri kable in kako deluje na kakem drugem računalniku (da ni problem slučajno v grafični kartici), drugače uveljavljaj stvarno napako in ti naj menjajo ali pa vsaj popravijo v garancijskem roku.

Ko ugasne še gori lučka na gumbu za vžig, monitor je črn. Kable sem preverila in so OK.

Živi in pusti živeti

Lahko je, da samo gre v stanje mirovanja/režim varčevanja z energijo. A če premakneš miško, oz. pritisneš katerokoli tipko na tipkovnici, se ti takoj prižge ali ne?

Lahko je, da samo gre v stanje mirovanja/režim varčevanja z energijo. A če premakneš miško, oz. pritisneš katerokoli tipko na tipkovnici, se ti takoj prižge ali ne?[/quote]

Ne ne, nič se ne prižge ob premiku miške. Prižge se kar sam od sebe, ko se mu zljubi.

Živi in pusti živeti

Lahko je, da samo gre v stanje mirovanja/režim varčevanja z energijo. A če premakneš miško, oz. pritisneš katerokoli tipko na tipkovnici, se ti takoj prižge ali ne?[/quote]

Ne ne, nič se ne prižge ob premiku miške. Prižge se kar sam od sebe, ko se mu zljubi.[/quote]

Pol pa bo res neka napaka. Deluje tako, kot bi se nekje stik prekinjal. Bo treba kar na servis.

Oh ja, bo verjetno res treba. Saj bom poklicala računalničarja, samo jutri je praznik, zgodilo se mi je pa danes. Hvala vseeno za odgovore.

Živi in pusti živeti

Če imaš na razpolago tako digitalnega, kot analogni vhod ter oba kabla, potem zamenjaj kabel in priključek.

New Report

Close