Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Monklje na sonce.☝️

Monklje na sonce.☝️

Da si pljuča predihate, se potem že na daleč vidi, če so dovolj močna al so mlahava.,☝️😁

Je lepo je lepo. Sonce so nam dal zemeljski oblastniki pred prazniki, veste?

Odgovor na objavo uporabnika
modrivrag, 28.12.2024 ob 15:05

Da si pljuča predihate, se potem že na daleč vidi, če so dovolj močna al so mlahava.,☝️😁

Je lepo je lepo. Sonce so nam dal zemeljski oblastniki pred prazniki, veste?

Srček povej ali te nakurčnik dovolj greje, sedaj ko sonček še ni dovolj močan?

Evo fukfehtarji, take so tud na monu in pošiljajo zasebna sporočila. Zagrebte se, ne? Jaz vam ne bom delal konkurence, grem mimo njih.☝️🤣🤣🤣

Screenshot 2024 12 28 15 09 11 89 e4424258c8b8649f6e67d283a50a2cbc

Freda Dolenšek, 28.12.2024 ob 15:12

Srček povej ali te nakurčnik dovolj greje, sedaj ko sonček še ni dovolj močan?

Kaj je posrani Rozi, res nimaš čisto nič za počet drugega kot prežat na monu?😁

modrivrag, 28.12.2024 ob 15:12

Evo fukfehtarji, take so tud na monu in pošiljajo zasebna sporočila. Zagrebte se, ne? Jaz vam ne bom delal konkurence, grem mimo njih.☝️🤣🤣🤣

Screenshot 2024 12 28 15 09 11 89 e4424258c8b8649f6e67d283a50a2cbc

Lepo te prosim, da takšnih stvari niti ne gledaš. Sva že govorila o temu in veš kaj si mislim!

nezadovoljna Freda

modrivrag, 28.12.2024 ob 15:15

Kaj je posrani Rozi, res nimaš čisto nič za počet drugega kot prežat na monu?😁

projeciras ?

Gre stari zdaj v štacuno. Včeraj zvečer sem bil v NM, pa sploh ni neke pretirane gužve. Ne moreš verjet, ljudje prihajajo k pameti.☝️

modrivrag, 28.12.2024 ob 15:19

Gre stari zdaj v štacuno. Včeraj zvečer sem bil v NM, pa sploh ni neke pretirane gužve. Ne moreš verjet, ljudje prihajajo k pameti.☝️

Vem da nosiš nakurčnik, toda štacuno pa si vseeno dobro zapri. Zato obstaja zadrga.

praktična Freda

Freda Dolenšek, 28.12.2024 ob 15:21

Vem da nosiš nakurčnik, toda štacuno pa si vseeno dobro zapri. Zato obstaja zadrga.

praktična Freda

Ja debeli Rozi, bebavo si. Ampak kaj češ, boljši pač ne boš, če si defektno že rojeno.

Sam ti greš pa nekam pozn v štacuno…je že vse pretacan in pobran, neki ostanki…A veš, to rabš za ob sedmih vstat , da si pred osmo, ko odprejo že tm. Da dobro , frišno robo dobiš, za ta prave gospodinjce…Ne pa za ob treh popoldan, takrat že lepo po južn čiliraš, kofe, sprehodek…laganini…

Jaa, super je to sonce, naj traja. Ampak res je malo ljudi zunaj. Premalo. Pričakjmo, da po praznikih se začne gripa. Folk pa žre in sedi zdaj za ekrani, po praznikih pa jok in stok

Brižit, 28.12.2024 ob 16:59

Sam ti greš pa nekam pozn v štacuno…je že vse pretacan in pobran, neki ostanki…A veš, to rabš za ob sedmih vstat , da si pred osmo, ko odprejo že tm. Da dobro , frišno robo dobiš, za ta prave gospodinjce…Ne pa za ob treh popoldan, takrat že lepo po južn čiliraš, kofe, sprehodek…laganini…

Ja, to bo to. Vse je pobrano. 😁

Evo, se doma. Spotoma kupil še svež burek v pekarni za večerjo. Zdaj pa na toplem pred tv. Kaj češ lepšega?☝️😁

Še nečesa je bistveno manj letos. Raket. Tu in tam kdo spusti kaj, ampak zelo malo. Sam ne kupujem tega ker se mi zdi brez veze denar metat, za tistih nekaj sekund svetlobnega efekta. Pogledam pa rad.☝️😁

Kaj gledaš?

Jaz sem nočna ptica, mam porušen sistem in ponoč gledam filme, pa berem, popoldan pa prespim. Jezna sama nase. Sam, zdaj mesec, dva, ga še lohk tkole serjem.

Vsi smo dobili ta spam. Kaj prikaže ta roka.lol , nisem vpisal spletne strani v brskalnik, da se mi ne naložijo kakšni trojanci gor na računalnik?

takle, 28.12.2024 ob 18:34

Kaj gledaš?

Jaz sem nočna ptica, mam porušen sistem in ponoč gledam filme, pa berem, popoldan pa prespim. Jezna sama nase. Sam, zdaj mesec, dva, ga še lohk tkole serjem.

Jaz sem tud bolj nočni tip. Jaz ga lahko skoz tako serjem ko imam tako službo.

Zdaj se nekaj saltam kar brez veze, ponoči bom gledal kak film verjetno z netflixa. Sem si pa dva potegnil z mojblinka, ki ju ni na netflixu.

matias, 28.12.2024 ob 18:36

Vsi smo dobili ta spam. Kaj prikaže ta roka.lol , nisem vpisal spletne strani v brskalnik, da se mi ne naložijo kakšni trojanci gor na računalnik?

Kako nisi? Ti bi pa ja nucal kako tako. Jaz ne rabim.👍😁

Jaz tud šele zdaj opazila, da imam zs. In … enako sranje kot zgleda vsi.

Bi si drgač mislila, za kako me imajo 😁

takle, 28.12.2024 ob 18:42

Jaz tud šele zdaj opazila, da imam zs. In … enako sranje kot zgleda vsi.

Bi si drgač mislila, za kako me imajo 😁

🤣

New Report

Close