Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Monovke, kje se boste frizirale, ko bodo v kratkem salone zaprli?

Monovke, kje se boste frizirale, ko bodo v kratkem salone zaprli?

Vsaj tako je po TV-ju pravkar napovedal minister za zdravje. Vaši deci bojo od vas pričakovali, da boste lepo zrihtane tudi za časa karantene, zato me zanima, kako mislite rešiti to zagato? Imate mogoče med znankami kakšno frizerko? Ali se boste kar same malo postrigle po glavi, če bo sila?

Strižem in barvam se sama…

Strigla se nikoli nisem sama, barvam se pa tudi že nekaj časa ne več sama. Elegantno bomo pokazale svoje sive lase in vam bomo všeč! 🙂

…bo šami še sprejemal….

Postriči in pobarvati se ni noben problem.:))

Barvam se sama od zmeraj. Če bi se znala ostriči, bi bilo super. Frizuro naredim sama, tista frizerska zdrži od frizerja do doma. Doma naredim po svoje.

Sama se strižeš? Imaš dolge, ali kratke lase? Bravo.

Jap, frizeraj bom pa pogrešala. Me prav zanima, kako bom izgledala po tem, ko si bom nekako sama skušala pobarvati lase. Še za barvo ne vem, če je pravega odtenka. :-/

barvam sama, strižem sama.

Meni ni čisto jasno, kako se lahko dama sama postriže (razen mogoče kakšnega frufruja). Kaj pa lasje na zatilju, ki jih ne vidite?

Če imaš dama dolge lase, se ji pri striženju z zatiljem ni treba ukvarjati.

Uh ne vem, ni dolgo kar sem bila pri frizerju. Bom počakala, barvam se itak samo 1x na mesec,strižem na dva, verjetno ne bo kriza vecno in bom šla lahko k frizerju.
Bom preživela :))

Moj dragec je imel srečo, pa je pred par dnevi opravil pri frizerju. Jaz bi pa morala iti v teh dneh. Evo, on bo še nekaj časa lep, jaz pa … 🙁

Zdaj imam dolge lase, bom imela pač še malo daljše. Barvam se ne.

Če bo sila, me lahko dragi postriže, efilirke imamo, špegle tudi, mu zaupam 100 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}.

Moj dragec je imel srečo, pa je pred par dnevi opravil pri frizerju. Jaz bi pa morala iti v teh dneh. Evo, on bo še nekaj časa lep, jaz pa … 🙁
[/quote]

Mi smo za zdaj vsi sfrizirani :))
Kakšni bomo čez en mesec pa bog ve :))
Jaz se še sama pobarvati ne znam, sploh ne vem katere barve prodajajo v trgovini :)) sem pa v prednosti saj ene frizerske prave škarje imam doma, če bo treba koga ostrist, ampak reklamacij potem ne sprejemam haha

Mi smo za zdaj vsi sfrizirani :))
Kakšni bomo čez en mesec pa bog ve :))
Jaz se še sama pobarvati ne znam, sploh ne vem katere barve prodajajo v trgovini :)) sem pa v prednosti saj ene frizerske prave škarje imam doma, če bo treba koga ostrist, ampak reklamacij potem ne sprejemam haha
[/quote]

Jah, kdor ima v živlejnju srečo, jo ima še pri takih stvareh. :-))

Jah, kdor ima v živlejnju srečo, jo ima še pri takih stvareh. :-))
[/quote]
Sam ne vem kaj bom glede barve naredila :))
Blagovna menjava, jaz teb to, ti men barvo
Hebi ga tud v krizi moraš bit lep 🙂

Sam ne vem kaj bom glede barve naredila :))
Blagovna menjava, jaz teb to, ti men barvo
Hebi ga tud v krizi moraš bit lep 🙂
[/quote]

To je prav neka teorija, kako je z ženskimi frizurami in njihovimi življenji ter počutjem. Tako da ja, jaz bi tudi v krizi imela lepo frizuro. Da se imam potem voljo ukvarjati z drugimi težavami.

To je prav neka teorija, kako je z ženskimi frizurami in njihovimi življenji ter počutjem. Tako da ja, jaz bi tudi v krizi imela lepo frizuro. Da se imam potem voljo ukvarjati z drugimi težavami.
[/quote]

Ej prav moja tašča da ima hano doma, ampak pazi rdečo, sam ne ve če ni čez rok hahaha
:))))))
Bova moderni zgoraj pri narastku rdeči, po laseh rjavi

Ej prav moja tašča da ima hano doma, ampak pazi rdečo, sam ne ve če ni čez rok hahaha
:))))))
Bova moderni zgoraj pri narastku rdeči, po laseh rjavi
[/quote]

:-)))

Enkrat sem si pacala na lase kano, ki je imela črno barvilo zraven. Ojoj, kakšna kopalnica je bila.

Zakaj le?! Saj moški ves čas pišete o šarmu naravne ženske lepote.
Ne bomo naličene, ne bomo sfrizirane – končno bomo naravne.
A ni to lepo?!

Mene bo kar dec zrihtal, da bom ja po njegovem okusu.

Bo prišla frizerka na dom. Že naročeno.

A mislite, da bodo ljudje, kar nehali delati. Nismo neumni.

New Report

Close