Monster pulover
monster ni znamka tekstila, to je znamka pijače
največkrat na svojem tekstilu ta znak uporablja firma DC, ampak zdaj pazi, ker so ravno v luki koper odkrili večjo količino DC ponaredkov, vključno z monsterji
sem mal pobrskala evo http://www.limi.si/product_info.php?products_id=172&osCsid=68259b4c2866619245f928301699e4c5
tuki imaš nekaj slikc pa jih poklikaj in ugotovi če je kaj primernega in kje se prodaja … sicer sem lani na Hrvaškem na štantih videla cel kup raznih monsterjev, s primernejšo ceno kot jo imajo znakci na DCju … edino če otrok želi DC.
Edino kar sem pametnega nasel je:
http://www.foxracing.si/search?q=monster
Fox/Monster kombinacia
Najblizja prodajalna Ljubljana
vir: internet
no sej tista z zgornjega linka za 25€ ni original, tisto je “kr neki”, original DC ali Fox ali podobne urbane znamke pod 50€ ne boš dobila.
najceneje prideš skos če poznaš kakšnega tiskarja, pa ti na en xy pulover natisne matrico monsterja, če je otroku vseeno
lahko pa kupiš folijo za printanje in likanje na tekstil, znak naprintaš na folijo in polikaš na pulover … edino pranja bo mal slabše zdržalo… to dobiš povsod kjer prodajajo foto papir za printanje fotk.
otroških cifer tukaj ni, imajo samo FOX nič Monsterja :)[/quote]
Saj sem napisal, da je to edino kar sem nasel. Zakaj pol pise tudi monster gor ce to ni?
Pac v Sloveniji ni velike izbire ostalo je pa na internetu kot vedno.[/quote]
sej je monster, samo so odrasle številke, avtorica išče za otroka, na otroškem oddelku imajo pa samo Fox, nič fox z monsterjem
ja nismo glih v Londonu al kje si že ti … tukaj je izbira minimalna, pa še chinatowna ni, da bi pofejkano kupoval
Saj sem napisal, da je to edino kar sem nasel. Zakaj pol pise tudi monster gor ce to ni?
Pac v Sloveniji ni velike izbire ostalo je pa na internetu kot vedno.[/quote]
sej je monster, samo so odrasle številke, avtorica išče za otroka, na otroškem oddelku imajo pa samo Fox, nič fox z monsterjem
ja nismo glih v Londonu al kje si že ti … tukaj je izbira minimalna, pa še chinatowna ni, da bi pofejkano kupoval :)[/quote]
Jst osebno ne padam na firme tako, da mi je vseeno. Jst nosim, kar je udobno in imam en svoj stil. Sestavljam pa po svoje in ce mi je kaj v Ameriki ali Evropi vsec in pri nas v Angliji bom pac kupil v dveh drzavah in skombiniral. Tako, da ne skrbet zame ze vem, kje dobim kvalitetne stvari in take, ki jih ne nosi vsak tretji.
ja nismo glih v Londonu al kje si že ti … tukaj je izbira minimalna, pa še chinatowna ni, da bi pofejkano kupoval :)[/quote]
Jst osebno ne padam na firme tako, da mi je vseeno. Jst nosim, kar je udobno in imam en svoj stil. Sestavljam pa po svoje in ce mi je kaj v Ameriki ali Evropi vsec in pri nas v Angliji bom pac kupil v dveh drzavah in skombiniral. Tako, da ne skrbet zame ze vem, kje dobim kvalitetne stvari in take, ki jih ne nosi vsak tretji. ;)[/quote]
se ti je zdelo da me skrbi zate? nikakor
pogovarjamo se pač o avtoričinem vprašanju, to je vse …
Nisem tako grozen ne?
Ne vem sicer zakaj si se trudila dokazat nasprotno in ne vem kaj je narobe, ce se nekateri upajo preselit v tujino. V resnici nimam ravno velikega trebuscka, ker mal pazim.Sem se pa zadnjic prekrsil, ker sem Carlsberga pil. Enako tudi tebi. Metoffice pravi, da bo lep dan in popoldne se bo spravil mal ven, ko zakljucim z delom. :p
Neki glasbenega z nasega konca:
[youtube]zTFBJgnNgU4[/youtube]
Nisem tako grozen ne?
Ne vem sicer zakaj si se trudila dokazat nasprotno in ne vem kaj je narobe, ce se nekateri upajo preselit v tujino. V resnici nimam ravno velikega trebuscka, ker mal pazim.Sem se pa zadnjic prekrsil, ker sem Carlsberga pil. Enako tudi tebi. Metoffice pravi, da bo lep dan in popoldne se bo spravil mal ven, ko zakljucim z delom. :p
Neki glasbenega z nasega konca:
[youtube]zTFBJgnNgU4[/youtube][/quote]
aaaah, misli prebral!!!! eden najljubših bendov, hvala!! :)))
Tudi meni so kul.
Sicer pa je meni precej bendov kul.
Recimo tudi kaj v tem stilu:
[youtube]XYzt0nsdgrQ[/youtube]
Jup priznam, da so me pokvarili, ker mi je orozje zanimivo. :p Samo, ker imamo v UK precej stroge zakono okrog orozja pac ne spim s pistolo pod blazino. :p Ce bi pa pristal v Ameriki kot sem prvo planiral, bi pa sel veckrat mal streljat.
I’m a bad boy sometimes