monsunska svatba
hmmmm, kako jo opisat, ker jst sem tudi jaz gledala film pred nekaj meseci. Tako da bolj se spomnim kadra iz filma kot same pesmi.
Samo kot se spomnim, gre za neko pesem, ki jo menda pojejo kao na dekliščini. In mislim da je čisto brez spremljave, ker tam pojejo dejansko tudi v filmu in je nekako tako, da ena začne, druge pa potem nekaj ponovijo ali pa na uno varjanto, da vsaka zapoje en del. Je pa zelo melodična pesem, ker drugače mi niti ne bi bila všeč. Vem pa da ni Kawa kawa ali Chore chore (nekaj takega). Ker te sm že našla, pa niso.
Hvala, upam, da mi lahko pomagaš kaj!
Sem zdaj vse preposlušala in kvalificira se Mehndi/Madhorama Pencha (same ženske prepevajo, če se prav spomnim je to tik pred poroko in vse imajo oblečene pisane sarije in je sploh vse slikovito,… in v bistvu samo ploskajo zraven). Poskusi najti to, če pa ne bo prava, se pa javi, pa bomo naprej kaj poiskali. PS: Izvaja Madan Bala Sindhu.
LP
Ja, jaz sem tudi nora na Indijsko muziko, edini problem je, da ima moj računalnik bolj nikakve zvočnike, na frštekarijo se pa ne spoznam dosti, pa še pekača nimam, tako da mi spletni viri, razen za kak ekstra komad, niso preveč v pomoč, ali pa bolj kot vodilo, kaj kupiti na CD. Upam, da bo pesmica prava in LP