Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Montaža klime v prikolico

Montaža klime v prikolico

V našo kamp prikolico bi rada čez zimo montirala klima napravo. Najraje bi peč na plin dala ven in klimo v njen prostor.
Ali se kdo slučajno s tem ukvarja, ali pozna koga ki bi mi to uredil?

Hvala, hvala vsem:)))!

Tuki baje veste vse!

Ne vem, o kakšni klimi razmišljate, a v prikolico se pogosto montira strešne klime. Mi bomo imeli eno za prodat.

Mi imamo klasično klimo. Notranja enota je namontirana kar na omarice nad posteljo. Je malo moteče in omarice sedaj ne moramo uporabljati. Je pa fajn, ker ni več vroče 🙂 Montirali pa so nam jo delavci v kampu.

Mamo majhno prikolico, dolžine le 3,80m, ki je nam je super, ker imamo veliko ležišč in ker jo vozimo. klasična klima bi nam vzela ogromno prostora, oz. prostora za to sploh nimamo. Ja na strešno klimo sem tudi jaz pomislila, vendar me spet prostor baše:)). Koliko prostora pa to zadsede, oz koliko cm od stropa navzdol pride? Ali se to namontira tam kjer je strešno okno?

Nisem prav razumela, ali imate klimo za prodat ali celo prikolico?

v prikolico daj prenosno klimo. ni montaže, pa postaviš jo tja, kamor ti paše. če želiš edino odušnik zraka nardiš v steni prikolice.

te klime sicer niso nevem kaj, za majhno prikolico hladit pa zakon.

Ja vem praktična zadeva. Samo je res nimam kam postavt. Prikolica je dolga 380, odštejem dve postelji po 140 in 120 cm, ostane 120 kjer je kuhinja, hladilnik in pomivalno korito, na drugi strani pa še omara. Težka bo:)).

Naša strešna klima paše v strešno okno dimenzije 40×40. Prodali bomo pa samo klimo – imamo jo v avtodomu, a je ne uporabljamo, ker večinoma nismo po kampih.

O pišuka tole bi blo pa fajn!

Samo ti po pravici povem, da nimam pojma kakšne so dimenzije strešnega okna. Vem da sta dva. Kakšen priklop pa je na klimi? A to vtakneš v vtičnico ali je drugače! ali mogoče veš kakšne so dimenzije zunanjega in notranjega dela? Prikolco imam na morju, danes ali jutri letim dol, pa bi rada pomerila. Pa koliko to prbl. stane, ker se mi tudi sanja ne:))?

A je ta klim še naprodaj?

New Report

Close