Montažna hiša – Kakšna je razlika med 4 fazo in na ključ
Ja, saj jaz bi se absolutno na ključ, če bi mela denar, tu ni vprašanja. ampak tisti, ki so delali, pravijo, da je do 4. ceneje – mislim tako, če SAM najdeš izvajalce in sam kaj ponrdiš, pravijo, da pride do 30 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ceneje. Ampak tole, da pa prav od njih (kot vaši prijatli) vzameš izjvajalce, to je pa kar smešno Potem pa normalno, da ne bo ceneje – pa še zajbavali so se z delavci.
Smem vprašat, katero hiško in čigavo imate, koliko je velika in koliko vas je prišla?
Wow, točno o taki midva sanjava, nekje do 120 m2, več kot dovolj. Pa sta zadovoljna? Mislim, da je to zelo ugodno za na ključ, samo kaj, ko ni samo to, ko je še parcela … V kolikem času od podpisa pogodbe pa so vam jo postavili? A je to kak tipski model ali ste se vse dogovorili in so vam kaj razporedili po vaših željah?
Pogodbo smo podpisali aprila 2008 in smo na gr. dovoljenje čakali do januarja 2009. Nato smo do junija čakali, da pridemo na vrsto in točno 1. 6. 2009 so hišo pripeljali in jo v dveh dneh ” sestavili “. Malo se je zavleklo s finesami, kar sam izvajalec niti ni bil kriv, predaja bi morala biti takoj po prvem novembru a smo jo imeli 24.. Torej tudi ni tako velik zamik. S 1. 12. smo bili vseljeni. Gre za tipski model, vendar nič ne komplicirajo, če želiš kaj po svoje oz. kaj spremenit. Zaenkrat smo zadovoljni in upam, da tako tudi ostane.
A imate Lumarjevo Carmen 129?
Tudi mi se odločamo za izvajalca montažne.
Lumar nam je zanekrat zelo všeč in smo tudi razmišljali o Carmen 129. Je pa res, da imamo 3 otroke.
Deklici, ki sta narazen 1 leto, bi imeli skupno sobo.
meniš, da nam bi bilo v takšni hiški pretesno?
V dnevni sobi nujno potrebujemo tudi delovni kotiček .
Hvala
Lumar nam je zanekrat zelo všeč in smo tudi razmišljali o Carmen 129. Je pa res, da imamo 3 otroke.
Hvala[/quote]
Joj, kje pa. Čist dovolj velika je. Zgoraj tri sobe, spodaj ena, dnevna precej velika…. Če se boste odločali, lahko pridete pogledat v živo, je boljša predstava.
Hvala[/quote]
Joj, kje pa. Čist dovolj velika je. Zgoraj tri sobe, spodaj ena, dnevna precej velika…. Če se boste odločali, lahko pridete pogledat v živo, je boljša predstava.[/quote]
Hvala za res hiter odgovor.
Parcelo imamo, nekaj privarčevanega denarja, vendar pa ne toliko, da bi šli v gradnjo večje hiše.
Tale Carmen se mi zdi luštna, samo ko gledam tlorise in upoštevam nekaj želja, je takoj enih 180 kvadratov.
Ampak realno gledano je to čisto preveč.180 jih je potrebno zgraditi, nato še vzdrževati in že čez nekaj let bodo otroci šli po svoje, mi2 pa sama v veliki hiši?
Prav zato je Carmen v ožjem izboru, ampak naju je malo strah.
Iz kje pa ste?