Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Morajo imeti jutri dijaki pri pouku maske?

Morajo imeti jutri dijaki pri pouku maske?

V svojih ucilnicah? In ucenci v svojih razredih?
Sem pravilno prebrala?!

Samo izven svojih razredov ali pri združevanju oddelkov (OPB, izbirni predmeti).

Samo brez panike! Učitelji bodo vsi testirani, tako da se dijaki nimajo česa bati. Oni sami pa bodo itak v “mehurčku”. Da bi kdo od dijakov prenesel virus na sošolce, ne, to pa ni mogoče. Saj so bili ves čas šolanja na daljavo vendar izolirani od vseh, nikamor niso hodili, z nikomer se niso družili, kaj šele da bi kje žurirali… Tudi s sosedi in sorodniki niso imeli stikov. Lepo vas prosim! Sicer pa se pri mladih tako ni bati resnejšega poteka bolezni. Kaj? Da tudi otroci in mladostniki lahko resno zbolijo ali dobijo celo po nekaj tednih hude posledice, nekaj se govori celo o vnetju srčne mišice? Toda ne, naša vrla stroka meni, da se lahko nalezejo samo od učitelja, zato jih pa vse po vrsti testirajo. Kaj pa če se učitelji nalezejo? Kdo bo pa potem učil? Učitelji? Ah, dajte, no, njih pa tako ni škoda. Zaradi tistih nekaj otrok, ki bodo lahko resno zboleli si pa tudi ne bomo delali skrbi, ali ne. Samo da našega ni med njimi. Zato pa naj v razredu nosi masko le tisti, ki je vir nevarnosti-učitelj! Učenci, dijaki so lahko brez njih. Kaj pa če mehurček poči? Ali če se najde kdo, ki zakliče kot otrok v pravljici Cesarjeva nova oblačila: Kje vidite mehurček? Mehurčka ni! Kaj bo pa potem? Se bomo vsi testirali ali bo vendarle komu padlo na pamet, da naj bi tudi dijaki nosili maske. Ker njih pa je škoda, če že učiteljev ni.

Torej HB ne. Te maske so zame bedarija in poneumljanje, brez efekta, pa lahko nakladajo kar želijo. Tudi ti mehutcki sodijo v to skupino.
Ta testiranja pa sodijo definitivno v eno tezjih oblik posega v telo. Pa kaj se jim je res vsem odpeljalo, ali je treba testerje porabljat. Posilstvo. Smilijo se mi ucitelji, trgovke, vzgpjiteljice, branjevke,….
Kdaj bo ze konec tega, da se nas proti volji in razumu sili v nekaj, kar ne verjamemo?!!!
BANDA POKVARJENA, ni vazno levi, desni, ne zaupam vec nobeni stranki.

Meni pa se ne smilijo.
Sami so odgovorni, če so hlapci in se ponižujejo, da lahko mafija služi milijone.

Ja nič. Se bo treba razdelit tko kot je bla včasih Nemčija. Na verujoče in neverujoče, pa en betonski zid vmes. Potem se bodo pa ljudje že sami odločili kje bi bili rajši. Men res dol visi v kaj verjameš in v kaj ne in pol misliš, da koga zanima? Svoje mnenje pa le povej, če ti je lažje. Tole z bando je pa že mal tko… Prejudiciranje. Maš premalo izkušenj in znanja, da bi taka izjava imela kako težo.

New Report

Close