Moram se pohvaliti … :))))
He he … dragi moji. Res se mi vidi, da sem zaljubljena in srečna … čuti se … in vsi, ki me poznajo, ki so z menoj vsak dan, opazijo to razliko … :))) … to mislim na svojo družino …
No … in kaj se imam za pohvalit???? He he … ta vikend sem naredila nekaj … nekaj kar sem hotela narediti že en lep lep čas, ampak so bile druge stvari vedno bolj pomembne od tega … oz. nikoli nisem imela volje lotiti se takega dela … In kaj je to delo??? Hi hi … BELJENJE!!!!!!!!!! :))))
He he … Prvo … da vam povem … sem nekoliko prenovila svojo že na pol razpadajočo kopalnico … in ker so nastale razne luknje po steni in ker je bila stena že tako obupna, da je bilo že prav groza … he he … se je BGV razpi*dila in se je odločla, da prebeli svojo kopalnico v RUMENO!!!!! :))))
In je šla s svojim tatkotom v bližnjo trgovinco s tovrstnimi zadevami … nabavila vse potrebno … (gibs, Jupol inu barvni koncentrat) … he he … in doma se je začelo … :))))
Najprej …seveda … zakrpat tiste grde grde luknje … ko se je stvar strdila je bilo seveda treba mal pobrusit zadevo, da je ratala ravna … in pol … hi hi … pol se je začelo delce, ki ga ima Bgv tako strašno rada … BARVANJE!!! :)))))))))))))))) Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!
Muzika na ves glas … Bgv na lojterco … in …. valček v roke … pa gremo … … :))))) … lepo počasi … brez packanja … natančno … Okorog vogalčkov s tankim čopičom … tam kjer je bilo treba prekrit tiste grde grde črne lise, ki so nastale zaradi vlage, pa s ta širokim čopičem … in flosk flosk … …. … …. Prva roka! … Pol počakat, da se stvar en tolko posuši … pa spet … flosk flosk flosk … drugo roko … …
In ratalo je krasno … res krasno … :)))))))) Zdej sem tolko padla not, da sem se odločila, da bom prebarvala še dnevno sobo … :)))))))))))))))) … pa spalnico … :))))))))))))))))))))) … Sam še ta prave barve morem dobit … ;))))
Hi hi … … mater … kako je lepo bit poln energije … :))))))))))))))))
Lep dan vsem … dragi moji … Rada vas imam … vse po vrsti!!!
Lp, Bgv
:)))))))))))))))) Ej … Sp … ko končam pri meni … ni blema … pridem prepleskat še tebi celo bajto … :)))))))))))))))))))))))) … he he … sam ne se čudit, če boš imel roza spalnico … rumeno kopalnico … rdeč hodnik … pa zeleno dnevno sobo … Zunaj pa bo tako ali tako multicolore … :)))) ;)))
Lp, Bgv
Hehe … pleskam v mini kratkih hlačah … ratrganih na 1000 in enem koncu … in znucani majčki zavezani spredaj, tako da imam cel buši zunaj … … pa seveda zavihani rokavi … … Joški se pa ne vidijo … ne … ;)))
Lp, Bgv
He he … mislim, da ko sem bila na lestvi in se pridno stegovala proti kantončkom … če bi slučajno se kdo znašel tam pod lestvijo v tsietm trenutku … ja no … bi imel krasen pogled na moje tangice … :))))) ;)))
Lp, Bgv
Ga … imam enega ljubimca na enkrat … sej veš … !!! Me tle neki hecaš … :)))
Ga pa ne pozabim nikoli … še posebej pa zato, ker bi bil verjetno tisti cajt z mano tam … A misliš, da me pusti it samo? :)))
Lp, Bgv
Kakšne lojtre… Pri nas smo že pri teleskopskih palicah – mishika vzame čopič v roke pa vse okoli oken in robove štriha, “boljša polovica” pa z valcnom po stenah… seveda v kratkih hlačah in ozki majici 😉 (bgv: že vemo, kaj je delovna oprema, a ne). Na koncu sva pa oba pobarvana od pet do zadnjega lasu naglavi :)) – vijolično, rumeno, zeleno, modro, rjavo… You name it, we got it ;)).
UUU..tudi jaz uzivam v tem..hcerina soba..je ratala..modra..na nebu vse belo..in modri oblacki..stena..pa taka romanticna..ja en mal umetnisko je vse to moje pleskanje..in muska do fula…aha….jupiiii