Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Moram se pohvaliti … :))))

Moram se pohvaliti … :))))

He he … dragi moji. Res se mi vidi, da sem zaljubljena in srečna … čuti se … in vsi, ki me poznajo, ki so z menoj vsak dan, opazijo to razliko … :))) … to mislim na svojo družino …

No … in kaj se imam za pohvalit???? He he … ta vikend sem naredila nekaj … nekaj kar sem hotela narediti že en lep lep čas, ampak so bile druge stvari vedno bolj pomembne od tega … oz. nikoli nisem imela volje lotiti se takega dela … In kaj je to delo??? Hi hi … BELJENJE!!!!!!!!!! :))))

He he … Prvo … da vam povem … sem nekoliko prenovila svojo že na pol razpadajočo kopalnico … in ker so nastale razne luknje po steni in ker je bila stena že tako obupna, da je bilo že prav groza … he he … se je BGV razpi*dila in se je odločla, da prebeli svojo kopalnico v RUMENO!!!!! :))))

In je šla s svojim tatkotom v bližnjo trgovinco s tovrstnimi zadevami … nabavila vse potrebno … (gibs, Jupol inu barvni koncentrat) … he he … in doma se je začelo … :))))

Najprej …seveda … zakrpat tiste grde grde luknje … ko se je stvar strdila je bilo seveda treba mal pobrusit zadevo, da je ratala ravna … in pol … hi hi … pol se je začelo delce, ki ga ima Bgv tako strašno rada … BARVANJE!!! :)))))))))))))))) Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!

Muzika na ves glas … Bgv na lojterco … in …. valček v roke … pa gremo … … :))))) … lepo počasi … brez packanja … natančno … Okorog vogalčkov s tankim čopičom … tam kjer je bilo treba prekrit tiste grde grde črne lise, ki so nastale zaradi vlage, pa s ta širokim čopičem … in flosk flosk … …. … …. Prva roka! … Pol počakat, da se stvar en tolko posuši … pa spet … flosk flosk flosk … drugo roko … …

In ratalo je krasno … res krasno … :)))))))) Zdej sem tolko padla not, da sem se odločila, da bom prebarvala še dnevno sobo … :)))))))))))))))) … pa spalnico … :))))))))))))))))))))) … Sam še ta prave barve morem dobit … ;))))

Hi hi … … mater … kako je lepo bit poln energije … :))))))))))))))))

Lep dan vsem … dragi moji … Rada vas imam … vse po vrsti!!!

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

hihiihi—bogy spalnica naj bo v mirnih odtenkih….saj si že itak preveč živa………..
a rabiš kaj pomoči???

lp

leta letijo - iščem stevardeso.....

Hi hi hi … Razo … bognedaj, da dam v spalnico kake žive odtenke … pol res ne bom spala ponoči … :)))))))))))

Drgač pa … hvala za ponudbo … ma ne rabim pomoči … ;)))) :))))

:-****

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

kak ne rabiš
???

saj ga ne znaš pravilno prijeti????!!!!!hihih

bugi..a te kej zebka??

lp

leta letijo - iščem stevardeso.....

Razo … znam znam pravilno prijet … ne se ti bat zame … :)))

Razo … me ne zebka … ker me greje od znotraj .. … od srčka … :))) ;)))

Lp, Bgv

Ker imaš stvar tako rada…..pol pridi pa še meni hodnik,spalnice pa še kaj prefarbat.No ja,pa tudi fasada bi bila že potrebna reparature.
Ker jaz to delo tako SOVRAŽIM!
Ker pa si frendica,vem,da lahko računam nate!
Cmoka moja Bugi!
;-)))

:)))))))))))))))) Ej … Sp … ko končam pri meni … ni blema … pridem prepleskat še tebi celo bajto … :)))))))))))))))))))))))) … he he … sam ne se čudit, če boš imel roza spalnico … rumeno kopalnico … rdeč hodnik … pa zeleno dnevno sobo … Zunaj pa bo tako ali tako multicolore … :)))) ;)))

Lp, Bgv

A pleskaš v taki halji,ki ima pod pazduho velik razporek,da se joški vidijo…pa rutko okrog glave?
Pol bi se splačalo fraj dneve vzet….za lepote opazovat.
😉

Hehe … pleskam v mini kratkih hlačah … ratrganih na 1000 in enem koncu … in znucani majčki zavezani spredaj, tako da imam cel buši zunaj … … pa seveda zavihani rokavi … … Joški se pa ne vidijo … ne … ;)))

Lp, Bgv

No…saj bi znal tudi to popravit!
Meni je full erotično,tko da je stvar malce strgana…pa da vsake tolk časa malo lepote na plano prikuka!
😉

He he … mislim, da ko sem bila na lestvi in se pridno stegovala proti kantončkom … če bi slučajno se kdo znašel tam pod lestvijo v tsietm trenutku … ja no … bi imel krasen pogled na moje tangice … :))))) ;)))

Lp, Bgv

Prvič: Jaz se ne bi čist nič slučajno ne znašel pod lojtro….ker bi bil tam nonstop! ;-)))
Drugič: Že uvodu bi se dogovorila,da pod shorts ne bi bilo nobenih tangic….sam muca!
Ok?
😉

Hm … težka bo, težka …. … …ne vem če bo mogoče … hmhm … .. Kaj pa dobim jaz v zameno? Ti bi imel prebarvano bajto pa fajn razgled ta cajt … Kaj pa jaz?

Lp, Bgv

Spoštujem tvoje ljubimce….zato bi te lahk sam futral tist cajt!
😉

P.s.: če jih (ga) lahko za tist cajt pozabiš…pol pa ne bo problema še kaj več.

Ga … imam enega ljubimca na enkrat … sej veš … !!! Me tle neki hecaš … :)))

Ga pa ne pozabim nikoli … še posebej pa zato, ker bi bil verjetno tisti cajt z mano tam … A misliš, da me pusti it samo? :)))

Lp, Bgv

Pol pa še njemu valjček v roko…..sam on bi lahko bil pa v tuti.
😉

He he … bo on belu … medtem ko bova midva v vrtu klepetala, a? :)))))

Lp, Bgv

Ne!Ti bi belila……midva pa pod lojtrami pazla,da dol ne padeš¨!
😉

:)))))))))))))))) He he … se mi zdi kako bi jaz belila, ja … :))))))

Lp, Bgv

Ja mal na široko bi morala nogci držat…saj veš,da ne bi slučajno padla…..pa z rokcami sem in tja,pa gor in dol….da bi tista tvoja krasna joška vsake tolko mal na plano pokukala…..in veselje bi bilo neznansko!
😉

Kakšne lojtre… Pri nas smo že pri teleskopskih palicah – mishika vzame čopič v roke pa vse okoli oken in robove štriha, “boljša polovica” pa z valcnom po stenah… seveda v kratkih hlačah in ozki majici 😉 (bgv: že vemo, kaj je delovna oprema, a ne). Na koncu sva pa oba pobarvana od pet do zadnjega lasu naglavi :)) – vijolično, rumeno, zeleno, modro, rjavo… You name it, we got it ;)).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

UUU..tudi jaz uzivam v tem..hcerina soba..je ratala..modra..na nebu vse belo..in modri oblacki..stena..pa taka romanticna..ja en mal umetnisko je vse to moje pleskanje..in muska do fula…aha….jupiiii

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

New Report

Close