Morda katera pozna tole?
Sem poguglala. Ne bi bila rada krivična, a izdelki, kjer se v opisu uporablja veliko presežnikov in malo konkretnih podatkov, še zlasti bistvenih, me odvrnejo. Katere so sestavine, njihov izvor, testiranja, kateri slovenski strokovnjaki in ginekologi stojijo za tem izdelkom… je le nekaj osnovnih vprašanj. Morda je to navedeno na embalaži, a iz opisa ni razvidno. Sama mačka v žaklju ne bi kupovala in z njim tretirala sluznico, ki ima veliko moč absorbcije. Za mnenja pa vemo, da so lahko fake.
Ena stara2, 24.11.2024 ob 09:44
Sem poguglala. Ne bi bila rada krivična, a izdelki, kjer se v opisu uporablja veliko presežnikov in malo konkretnih podatkov, še zlasti bistvenih, me odvrnejo. Katere so sestavine, njihov izvor, testiranja, kateri slovenski strokovnjaki in ginekologi stojijo za tem izdelkom… je le nekaj osnovnih vprašanj. Morda je to navedeno na embalaži, a iz opisa ni razvidno. Sama mačka v žaklju ne bi kupovala in z njim tretirala sluznico, ki ima veliko moč absorbcije. Za mnenja pa vemo, da so lahko fake.
Rezi*, 24.11.2024 ob 12:43
Sem šla prebrat. Pišejo, da vam naj bi ta kremica odpravila bolečine, srbečico in pekoče občutke tam dol. V takem se obrneš na ginekologa, da najdete vzrok, ne pa neke reklame za večje pare za prazno denarnico.
Z ginekologom sem že govorila, vzrok smo ugotovili, ravno on mi je predlagal kremico za vlaženje…
Če ima katera izkušnje iz prve roke glede te kremice, se priporočam za fedback
Ena773, 28.11.2024 ob 09:15
Jaz poznam!!! Imam feminosent kremo doma, z mojim že nekaj časa redno uporabljava. Lastnica je zelo prijazna, pokliči in vprašaj jo če ti za prvič lahko ponudi zastonj poštnino – pri meni je delovalo hehe
Najlepša hvala za odgovor. Za približno koliko časa jo lahko uporabljam?
Fantje malo poslinijo in se vse takoj pozdravi.
boki584, 02.12.2024 ob 15:21
Fantje malo poslinijo in se vse takoj pozdravi.
Obstaja razlog zakaj doma, sam, zabubljen v ekran mencaš svojega smokija. Obstaja razlog zakaj ga nihče drug razen tebe nikoli ne bo.