Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Morda katera pozna tole?

Morda katera pozna tole?

Zadnje čase opažam na Faceboku kremico za vlaženje nožnice po imenu feminosent. Ste morda že slišale za to? Ali katera uporablja? Hvala za odgovore 🙂

tejči zakaj pa to rabiš?

O tem govori s svojim ginekologom. Menda ja ne boš nekaj tlačila v najobčutljiveši del telesa, na sluznico….zato ker si videla na facebook? Nimajo niti uradno objavljene sestave le te! Kaj šele kakšnih testov neodvisnih.

To pa tudi mene zanima, za kaj naj bi to uporabljala in čému služi..??

Petek je. Ok. Mraz tudi.ok.

Ampak take butaste objave, to pa mi ni ok.

Za nožnico se uporablja krema ali svečke z estrogenom (na recept).

Za vlažitev nožnice priporočajo olja, ki flori nožnice ne škodujejo- sončnično, sezamovo,kokosovo ali masažno olje.

Če nisi bolana, se z ničemer ne maži, sploh še v notranjosti. Ona stvar se sama vlaži in čisti.

pa repično olje-je v akciji v Eurospinu

Uporabljam ne, ker s tem nimam težav.  Prvič slišim za tole …

Odgovor na objavo uporabnika
Xy, 22.11.2024 ob 21:43

Če nisi bolana, se z ničemer ne maži, sploh še v notranjosti. Ona stvar se sama vlaži in čisti.

V meni je suhost žal kar problem, se samo ne vlaži kot se je včasih 🙁

Sem poguglala. Ne bi bila rada krivična, a izdelki, kjer se v opisu uporablja veliko presežnikov in malo konkretnih podatkov, še zlasti bistvenih, me odvrnejo. Katere so sestavine,  njihov izvor, testiranja, kateri slovenski strokovnjaki in ginekologi stojijo za tem izdelkom… je le nekaj osnovnih vprašanj. Morda je to navedeno na embalaži, a iz opisa ni razvidno. Sama mačka v žaklju ne bi kupovala in z njim tretirala sluznico, ki ima veliko moč absorbcije. Za mnenja pa vemo, da so lahko fake.

Odgovor na objavo uporabnika
Ena stara2, 24.11.2024 ob 09:44

Sem poguglala. Ne bi bila rada krivična, a izdelki, kjer se v opisu uporablja veliko presežnikov in malo konkretnih podatkov, še zlasti bistvenih, me odvrnejo. Katere so sestavine,  njihov izvor, testiranja, kateri slovenski strokovnjaki in ginekologi stojijo za tem izdelkom… je le nekaj osnovnih vprašanj. Morda je to navedeno na embalaži, a iz opisa ni razvidno. Sama mačka v žaklju ne bi kupovala in z njim tretirala sluznico, ki ima veliko moč absorbcije. Za mnenja pa vemo, da so lahko fake.

Sem šla prebrat. Pišejo, da vam naj bi ta kremica odpravila bolečine, srbečico in pekoče občutke tam dol. V takem se obrneš na ginekologa, da najdete vzrok, ne pa neke reklame za večje pare za prazno denarnico.

New Report

Close