Najdi forum

Naslovnica Forum Koronavirus Morda našli vzrok za krvne strdke po cepljenju

Morda našli vzrok za krvne strdke po cepljenju

Ali ni naša oh in sploh stroka konstantno trdila, da nima pojav krvnih strdkov nobene zveze s cepivi?

 

https://www.24ur.com/novice/znanost-in-tehnologija/nemski-znanstveniki-morda-nasli-vzrok-za-krvne-strdke-po-cepljenju-z-vektorskimi-cepivi.html

Jep.
Pa ne samo to, citiram iz članka:
“Cepivi AstraZenece in Johnson & Johnsona z adenovirusnim vektorjem gensko zaporedje virusnih proteinov S pošiljata v celično jedro namesto v citoplazmo, kjer virus običajno proizvaja proteine, so ugotovili nemški znanstveniki v študiji, objavljeni v sredo.”

Celično jedro!
A niso sveto zagotavljali, da cepivo ne vstopa v jedro celice tj. do DNK?

Dokler ljudje kupijo vso propagando, lahko povejo, karkoli zelijo. Odgovorni pa itak niso za nic. Torej v cem je problem.

nova
Uredništvo priporoča

Ko bi sledilo informacijam bi vedelo da so cepiva narena na treh različnih tehnologijah, imaš DNK, rnk in cepiva s kemično onesposobljenim virusom. to je tehnologija katero smo do sedaj poznali pri cepivih, katero boš izbralo ali katero ti bodo dodelili je pač vprašanje, ozaveščeni smo znali izbrati prav…

Itak je vsakemu jasno, ki ima čisto malo zdrave pameti,  da je virus nov, cepivo pa še novejše in bodo stalno neka nova odkritja, vsaj še nekaj časa in s tem izboljšave cepiv….

New Report

Close