morda ti veš?
preko interneta se mi je oglasil nek indijec/ka (nisem uspela razbrati spola) in me povabil/a v juzno indijo, kjer bi mi bil pripravljen razkatati deželo in me spremljati del poti brezplacno in bi kril tudi nekatere moje stroske, ceprav se sploh ne poznava in nikoli prej nisva bila v kakrsnemkoli stiku. pravi celo, da bi bil/a najsrecnejsi/a na svetu, ce bi privolila…
potovanje z domacinom se mi zdi zelo dobra zamisel, vendar pa sem do taksne ponudbe malce nezaupljiva.
ker o indiji in indijcih nimam pojma, me zanima, ce ima kdo kakrsnokoli idejo ali izkusnje, zakaj bi bil nekdo pripravljen ponuditi kaj takega… so indijci tako zelo gostoljubni ali pa kaj prikrivajo?
bi ti na mojem mestu izkoristil taksno priloznost?
hvala,
tami
Mogoče je potegavščina.
Mogoče pa je to kakšen(a) bogat(a) Indijec, ki si lahko privošči, da ti bo častil nekatere stvari in ima željo da spozna kakšnega tujca.
Če se boš odločila da greš v Indijo imej za vsak slučaj še rezervni plan. Če mogoče ne bo o njem sluha ne duha, ko boš ti prišla v Indijo ali pa boš videla da je to tak človek, da te hoče samo izkoristiti.
Veliko sreče !
Hja, da bi se na to zanašala je precej brezveze. Imej še rezervno varianto.
Ta modelček je lahko en mulec, ki bi se rad naučil angleško, ali en malo bogatejši, ki bi rad spoznal kakšno zahodnjakinjo ali pa preprosto blefer, ki bo, ko boš prišla v Indijo izginil.
Pri drugi možnosti imej v mislih to, da imajo moški iz tretjega sveta precej zgrešene predstave o razvratnosti vedno za seks voljnih zahodnjakinj in kar utegne, kot sem slišal od žensk, ki so precej potovale biti precej neprijetno.
pa srečno pot.
Smrdi, smrdi…
Imam boljši predlog – preštudiraj Lonely planet, zemljevid Indije in Kamasutro, kupi avionsko karto za Indijo in pojdi tja sama. Še vedno si tam lahko kadarkoli sama najdeš “vodiča”, ki ti bo vse razkazal, pa še po svojem okusu si ga boš izbrala. Ne pa da padeš v roke nekoga, za katerega sploh ne veš kakšen je in ki je lahko sicer čisto v redu, lahko pa da tudi ne…
hm… nisem iskala taksnih odgovorov…
vem da je taksno povabilo zelo sumljivo in se nikoli ne bi odzvala. verjetno se tudi tokrat ne bom, ker sploh ne nacrtujem potovanja v Indijo, ampak zraven v JV azijo. pa se enkrat bi opozorila, da ni nujno da je pisal moski. res je da te osebe ne poznam, da se mi je ona javila prva s tem povabilom, ker je vedla da se odpravljam v azijo.
zanimalo me je predvsem, ce kdo ve posebej o INDIJCIH, pozna kaksne zgodbice, govorice ali ima celo izkusnje glede taksnih povabil. sama sem namrec ze nekaj slisala, da so zelo prijazni in gostoljubni ter da sprejeti taksno povabilo sploh ni problem. baje je njihova kultura taksna in so res zelo veseli ce lahko tujcu predstavijo svojo dezelo.
torej ce kdo ve kaj vec posebej o indijcih
hvala za vase odzive
Tami, to je precej splošna značilnost vseh muslimanskih dežel in tudi JV Azije, še posebej Indonezije, ki je kot veš sama tudi muslimanska. Imej pa vedno v mislih pri moških tisto, kar sem ti jaz povedal, čeprav dvomim, da boš imela težave.
V Indoneziji sem ogromnokrat spal pri domačinih, ali so me oni zastonj vozili naokrog in podobno in nisem imel niti ene slabe izkušnje, res pa je, da bodi kot ženska malo bolj previdna. Pač uporabljaj zdravo pamet.
lp
POZDRAVLJENA!
Imam fanta “INDIJCA” z ameriškim državljanstvom; živi torej v USA. Spoznala sem se z njim pred 1 letom in pol po internetu. Skupaj sva preživela že veliko časa. Spoznala sem že tudi njegove starše, ki pa živijo v Indiji in moram ti povedati, da so res zelo prijazni in gostoljubni ljudje. Glede ponudbe, ki ti jo nudi tvoj prijatelj pa je mogoče res dobro malce prej razmisliti o zadevi, še posebej če se ne poznata dovolj dolgo in dovolj dobro!
Če te zanima še kaj več se ogklasi na moj e-mail!