Morem nekomu povedat …
V bistvu sem presrečna … po drugi strani pa tudi mal zmedena … … … Kaj se je spet zgodilo, se boste vprašali … A spet pupco mal fuzla?
Stvar je taka. Sej veste kašna je moja ljubezenska situacija. Če na hitro povzamem … Skupaj z mojim dragim sva sedaj že skoraj štiri leta … z vmesnimi pavzami … dvema … … … Sedaj sva ugotovila, da eden brez drugega resnično ne upava živet in sva prepričana, da bova ostala skupaj za vedno. Težav se lotevava drugače in kar je najpomembnejše … ogromno se pogovarjava in si poveva, kaj nas moti in … ne vem … tudi če pride do težav, jih brez problema rešiva … brez pretiranega odrekanja enega ali drugega … … …
No … včeraj je bil pri meni … seveda … in … … … Ko sva prišla sedaj spet skupaj sva tako malo v hecu rekla, da se bova drugo leto maja meseca poročila. Seveda je bilo vse vzeto v šali … vsaj iz moje strani … … čeprav si po drugi strani želim postati njegova žena in ovekovečit to najino ljubezen.
Če grem naprej … Včeraj sva tako ležala na postelji in se pogovarjala … … in … … … takrat je prišel ven spet ta “hec” od poroke … in on je postal v trenutku resen in mi rekel: “Se res poročiva maja meseca?” Jaz sem se najprej posmejala … ampak sem videla, da misli resno … … in v bistvu je ostal full slabo ko sem rekla, da ne smeva hitet. Konec koncev sva res skupaj že veliko časa … sam … … …
Saj ne pričakujem nobenega vašega odgovora … ker vem, da odločitev je izključno moja … … samo nekomu sem mogla povedat … … … Poleg tega bom sedaj prenehala z jemanjem KT … (tudi zaradi fizičnih težav) in … … …
Zelo si želim tako poroke kot otroka … … … vendar se po drugi strani bojim, da se prenaglim … … Imava še stvari za razčistit, za si povedat … za se spoznat … čeprav … sem prepričana, da je on tisti, ki bo z menoj do konca …
Oprostite če sem zatežila … sam sem mogla povedat …
Lp, Bgv
hmmmmmmmmmmm,,,,kaj pa če počakam, da se poročiš?????
boš bolj zanimiva, saj veš poročene marsikaj lepše naredijo..hiihihi
pa tud se mi da da ukvarjat s kakšnimi mazoljastimi najstnicami, ki še lulati ne znajo lepo…………
ampk bugi……sam hitr se poroči..ne bom preveč dolgo čakal…saj veš kak sem hitri…..
a si danes kaj lepa???????
Hm … nisem ne poročena ne mozoljasta najstnica … recimo da sem tam kjer sem najraje … v zlati sredini … :)))) ;))))
Hm … naj se poročim hitro? OK … zmenjeno … Maja meseca … ;))) :)))
Če sem kaj lepa danes? Seveda, da sem … saj sem skoz lepa … :)))) … ko sem zaljubjlena pa še tolk lepša … :))))))))))))))))))))))))))) (no ja)
Lp, Bgv
Tole ni nasvet niti kaj drugega. Imej tole kot nekaj alinej ene zgodbice.
– bil z ljubeznijo 10 let
– sva se imela lepo
– načrtovala skupno življenje (ne poroka)
– iskala skupno streho nad glavo
– se pogovarjala kakšno ime bo imel otrok
Po 10 letih
– To ni to
– sva vmes 2 krat prekinila
– poroka načeloma ni bila beseda v najinem besednjaku
Če veš veš!!!!!!
Hm … … … no ja … Moja zgodba je mal drugačna … S problemi se srečujeva v bistvu že vsa štiri leta … vendar jih nisva reševala na pravi način … Letos sva začela razmišljati o tem, da si bova naredila skupno strehco nad glavo … vendar kljub temu, da živim sama, se mi zaradi predhodne slabe izkšnje v tistem stanovanju on ni hotel pridružiti. O poroki in otrocih sva se vedno pogovarjala … vendar se zaradi vseh problemov v ozadju nisva hotela prenagliti … oz. sva se bala …
Sedaj … večino problemov in nesporazumov med nama sva razčistila … ostale bova reševala sproti … Glede skupnega življenja … v kratkem se boa začelo zidati mansardo nad njihovo hišo … v tem času pa je on že izrazil željo, da se preseli k meni, da bova skupaj … Kar se pa poroke in otrok tiče … je pa v bistvu ravno razlog te teme … :)))))
Če veš veš praviš … … Ja … jst vem, da si želim njega … in on ve, da si želi mene … se pravi … ni dileme …
Lp, Bgv
Hm … … … zdej sem pa res v dilemi …
Ko pride skozi vrata, ko ga cel dan ne vidim in ga zagledam tam pred menoj … in ga objamem in poljubim … mi srce ponori … in potem ko se skupaj vleževa zvečer v posteljico in se stisneva eden k drugemu, mi pritečejo solze v oči od sreče … …
Kaj je pol? :))
Lp, Bgv