Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Morem nekomu povedat …

Morem nekomu povedat …

V bistvu sem presrečna … po drugi strani pa tudi mal zmedena … … … Kaj se je spet zgodilo, se boste vprašali … A spet pupco mal fuzla?

Stvar je taka. Sej veste kašna je moja ljubezenska situacija. Če na hitro povzamem … Skupaj z mojim dragim sva sedaj že skoraj štiri leta … z vmesnimi pavzami … dvema … … … Sedaj sva ugotovila, da eden brez drugega resnično ne upava živet in sva prepričana, da bova ostala skupaj za vedno. Težav se lotevava drugače in kar je najpomembnejše … ogromno se pogovarjava in si poveva, kaj nas moti in … ne vem … tudi če pride do težav, jih brez problema rešiva … brez pretiranega odrekanja enega ali drugega … … …

No … včeraj je bil pri meni … seveda … in … … … Ko sva prišla sedaj spet skupaj sva tako malo v hecu rekla, da se bova drugo leto maja meseca poročila. Seveda je bilo vse vzeto v šali … vsaj iz moje strani … … čeprav si po drugi strani želim postati njegova žena in ovekovečit to najino ljubezen.

Če grem naprej … Včeraj sva tako ležala na postelji in se pogovarjala … … in … … … takrat je prišel ven spet ta “hec” od poroke … in on je postal v trenutku resen in mi rekel: “Se res poročiva maja meseca?” Jaz sem se najprej posmejala … ampak sem videla, da misli resno … … in v bistvu je ostal full slabo ko sem rekla, da ne smeva hitet. Konec koncev sva res skupaj že veliko časa … sam … … …

Saj ne pričakujem nobenega vašega odgovora … ker vem, da odločitev je izključno moja … … samo nekomu sem mogla povedat … … … Poleg tega bom sedaj prenehala z jemanjem KT … (tudi zaradi fizičnih težav) in … … …

Zelo si želim tako poroke kot otroka … … … vendar se po drugi strani bojim, da se prenaglim … … Imava še stvari za razčistit, za si povedat … za se spoznat … čeprav … sem prepričana, da je on tisti, ki bo z menoj do konca …

Oprostite če sem zatežila … sam sem mogla povedat …

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

ehhehe..boš razčiščevla potem, ko boš imela pet frocev in pilotke v laseh…hihiihhi

bugi a kofi še čaka

leta letijo - iščem stevardeso.....

Ma kje si ti???? NIsi reku, da boš danes v Gorici?????

Dej … pridi, da greva na tisto kofe …

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

A ti si zdaj spet z MIškotom? Sonček je izvisel? O jebenti, se vidi, da sem prešprical ene 23 nadaljevanj od takrat 🙂

Ja … Spiderček … sem spet z mojim Mišonom … :)))) Ni kej … … ku da bi gledal kako Mehiško limonado je moje življenje … ;))) :))))

Recimo, da pride zdej kmalu happy end …

lp, Bgv

hmmmmmmmmmmm,,,,kaj pa če počakam, da se poročiš?????

boš bolj zanimiva, saj veš poročene marsikaj lepše naredijo..hiihihi

pa tud se mi da da ukvarjat s kakšnimi mazoljastimi najstnicami, ki še lulati ne znajo lepo…………

ampk bugi……sam hitr se poroči..ne bom preveč dolgo čakal…saj veš kak sem hitri…..

a si danes kaj lepa???????

Hm … nisem ne poročena ne mozoljasta najstnica … recimo da sem tam kjer sem najraje … v zlati sredini … :)))) ;))))

Hm … naj se poročim hitro? OK … zmenjeno … Maja meseca … ;))) :)))

Če sem kaj lepa danes? Seveda, da sem … saj sem skoz lepa … :)))) … ko sem zaljubjlena pa še tolk lepša … :))))))))))))))))))))))))))) (no ja)

Lp, Bgv

Tole ni nasvet niti kaj drugega. Imej tole kot nekaj alinej ene zgodbice.

– bil z ljubeznijo 10 let
– sva se imela lepo
– načrtovala skupno življenje (ne poroka)
– iskala skupno streho nad glavo
– se pogovarjala kakšno ime bo imel otrok

Po 10 letih
– To ni to
– sva vmes 2 krat prekinila
– poroka načeloma ni bila beseda v najinem besednjaku

Če veš veš!!!!!!

In kako se je ta zgodba končala oz. nadaljevala?

Lp, Bgv

Za eno stran ne vem, druga stran je pa sedaj srečna z družino in z majhnim dojenčkom.

Prijateljica!
Midva vse to veva!kajne?
Zato se pa imava tako……….;-)))

Hm … … … no ja … Moja zgodba je mal drugačna … S problemi se srečujeva v bistvu že vsa štiri leta … vendar jih nisva reševala na pravi način … Letos sva začela razmišljati o tem, da si bova naredila skupno strehco nad glavo … vendar kljub temu, da živim sama, se mi zaradi predhodne slabe izkšnje v tistem stanovanju on ni hotel pridružiti. O poroki in otrocih sva se vedno pogovarjala … vendar se zaradi vseh problemov v ozadju nisva hotela prenagliti … oz. sva se bala …

Sedaj … večino problemov in nesporazumov med nama sva razčistila … ostale bova reševala sproti … Glede skupnega življenja … v kratkem se boa začelo zidati mansardo nad njihovo hišo … v tem času pa je on že izrazil željo, da se preseli k meni, da bova skupaj … Kar se pa poroke in otrok tiče … je pa v bistvu ravno razlog te teme … :)))))

Če veš veš praviš … … Ja … jst vem, da si želim njega … in on ve, da si želi mene … se pravi … ni dileme …

Lp, Bgv

:-***********************************

RTM!

Lp, Bgv

Let the sky be your limit.

Uživajta in se imejta rada. Rada kar se le da, zaupajta si, pizdarija od enega naj bo pizdarija od obeh. Spoštujta želje in zahteve drug drugega.

Le kaj bi jaz brez tebe?!
RTM!
😉

To so pa res lepi napotki … in brez skrbi, da bova delala na tem, da bo tako med nama … …

Pa … ne bova se imela samo rada … ljubila se bova … z vsem srcem ki ga premoreva … …

lp, Bgv

To so pa res lepi napotki … in brez skrbi, da bova delala na tem, da bo tako med nama … …

Pa … ne bova se imela samo rada … ljubila se bova … z vsem srcem ki ga premoreva … …

lp, Bgv

Poročena mora bit!kajne Razo!?
Te so najbolj izkušene…..hehe!
;-))))))))))

Le priznaj … da bi bil izgubljen brez mene … Tako kot bi bila jaz brez tebe … Moj moj … komaj čakam, da bomo spet kaj v vaših koncih …

lp, Bgv

no frend….tud zate še ni prepozno…vidim,,,,me je že kar zaskrbelo…ko tako po dolgi in počes hvališ tisto najino…ops………………

ma daj….počakiva..saj bo ona tud enkrat..takrat pa…hops…………..bo perje kar frčalo po netu….hihiih

saj res..kje pa je danes

Razlika je imeti se rad in ljubiti se.

V partnerskem odnosu.

Imet rad
Ko ga objameš in se k njemu stisneš ti pritečejo solze ne oči.

Ljubiti
Ko ga objameš ti srce ponori.

Big sister is watching You!!!!
;-)))

big??????

a pol ma pa joškice super???????
ma saj te nisem to vprašal……………….

daj povedi, kam naj je kličem??????

Hm … … … zdej sem pa res v dilemi …

Ko pride skozi vrata, ko ga cel dan ne vidim in ga zagledam tam pred menoj … in ga objamem in poljubim … mi srce ponori … in potem ko se skupaj vleževa zvečer v posteljico in se stisneva eden k drugemu, mi pritečejo solze v oči od sreče … …

Kaj je pol? :))

Lp, Bgv

Hmmmm…že tko me imajo,da preveč jezik stegujem tuki!
Ti že veš,kam moraš poklicat….pa pozdravi jo lepo….pa naj ne bo huda name,ker sem: Krtek,budalo,smotanc,mona…..čaki vse to sem bil že danes….pa dneva sploh še ni konec!
😉

New Report

Close