Morem nekomu povedat …
Draga moja…ce sta dva za skupaj pac sta..pa naj hodita dve leti..al deset al dva dni in tudi neki papir-poroka to ne spremeni. Ponavadi se po poroki spremenimo mi sami…in zaradi tega se potem lahko stvari polepsajo..ali poslabsajo.Ampak ce znata dva…nenehno delat na temu, da jima iskrice lepsajo njun vsak dan, da se imata se po tolikih letih rada, se ljubita in ob pogledih en na drugega se vedno cutita metulje v trebuscku..potem je to zelo lepo…pogoj je, da se vedno dela na temu..obojestransko..pogovori, kompromisi, mal odpovedovanja..cloveka sprejeti takega kot je z vsemi napakami..in dobrimi stvarmi..sam spreminjat ne..tko kot marsikatera mlada zenska misli..in je potem sok..ker ji to ne rata…imeti rad..ljubiti se…tako kot prvega dne..to negovat..uzivat…vzdrzevat in zakon je popoln, ceprav marsikdo rece..po 10 letih ni to vec to..seveda ce za to nic ne naredi…naredita..kako naj potem kaj bo.
Kot povsod v zivljenju pa so tudi v zakonu prepiri…pa kaj..po vsakem prepiru..je seks ..ljubezen …zivljenje obeh…se boljsi-a..lepsi-a..mmmmm…seveda ce znata resevat prepircke…je pa spet druga pesem…
In sedaj glavno..kdaj vemo, da smo pripravljeni za tako resen korak..kot je poroka..otroci..tudi tu ne mores reci..danes..jutri..cez dve leti..ponavadi je to takrat najlepse..najboljse..ko imas neko osnovo..kje ziveti..ko so finance nekako urejene, sola koncana, sluzba okej..ko lahko reces..evo..to je to..imeli se bomo lepo v svoji druzini..otrokom bom lahko nudil to in to..seveda to zopet ni pogoj..vendar bo veliko manj prepirov…in lepsi zakon..ce bo vse to prej poslihtano…kajti nejevolja..nezadovoljstvo..ne imeti..ne znati..nedokoncane stvari..zopet poslabsajo neki odnos…zato draga moja..ti sama ves..kdaj bo cas..za eno ali drugo stvar…poslusaj srce..in pamet…kajti to je tisto tapravo…samo enkrat se prvic porocis..naj bo ta dan najlepsi v tvojem zivljenju..in naj traja in traja..delaj na temu…in postati mati..je zopet nekaj nejlepsega..a tudi zelo zehtevna vloga…ki jo v prvi vrsti igra mati…torej ti..iskreno se vprasaj..sem pripravljena ali ne..in odgovor imas na dlani…
Ma ej..mal sem se razpisala kar se mojih izkusenj tice..bova pa raje to privat nadaljevali..poljubcek..papa