Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Morilec

Morilec

Pozdrav..že nekaj let nazaj se je zgodila zloraba  5 letne deklice Doris.,ki se je končala z njeno smrtjo,mislim da 1990 leta v Ljutomeru..Po tolikih letih je prišla ven knjiga Skril me je, v kater so pričevanja njene družine in njenega morilca .V njej se pojavljajo imena njenih članov družine in tako zbranega Metoda-storilca ki je preživel 12 let zapora za to dejanje..A nikjer se ne omenja kdo je bil ta moški??Z imenom in priimkov..baje se je poročil prevzel drugo indentiteto in se preselil v Ljubljano..ve kdo kaj več o tem storilcu?  Lp

Ne vem o čem govoriš. Niti tolk nisi, da bi nabila ime knjige za razvozljanje. No. 🙄

Mogoče je pok. trobkar, ki je žgal še notri in je bilo samo 12 let. Ma. Grozni sice; da bo bolj toplo namesto drvr 😁😆 Zato elektro vse preferirajo. Ni smešno, ma ☺️☺️☺️

Bolni umi, kdo gre sploh brat tako knjigo?! Grozljivo!!! Sem preletela in pomojem še en mesec ne bom spala. Sta pa starša kriva, da sta ga spustila v hišo. Še vedno upam, da je zgodba izmišljena. In če ni, da je morilec že mrtev. Takim ne bi pustila spremembe identitete.

Odgovor na objavo uporabnika
jaz mislim, 24.02.2025 ob 10:23

Bolni umi, kdo gre sploh brat tako knjigo?! Grozljivo!!! Sem preletela in pomojem še en mesec ne bom spala. Sta pa starša kriva, da sta ga spustila v hišo. Še vedno upam, da je zgodba izmišljena. In če ni, da je morilec že mrtev. Takim ne bi pustila spremembe identitete.

Pa da celo telenovele gledajo ljudje. Bolniki! Jaz bi vse prepovedala. Vse! Samo še lepo in prijazno bi se lahko ljudje pogovarjali.

Treba se je vprašati, koga toiko zanimajo take teme? Bilo bi razumljivo, če bi te travme podoživljaji družinski člani. Obstajajo pa žal ženske, ki uživajo v raziskovanju morilcev in kriminala, taki dve sta Sara Volčič in Damjana Žišt. Na kratko postriženi, brez ženstvenosti, v kri jima je prišlo pisanje in druženje s kriminalci. Srhljivo. Verjetno sami zelo radi zaideta na ta bizarni forum in zbirata zase podatke.

New Report

Close