Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek morje

morje

Drage “mone”, a slučajno kdo že razmišlja kaj o poletnem dopustu? Vem, da si ga eni vse težje privoščijo(mo), pa vendar, že zaradi otrok bo treba malce it… moj dragi sicer celo sanja o Grčiji, mene pa ni nič kaj lušt rinit kam daleč dol… najraje bi šla samo do Pirana! A mi lahko zaupate,prek koga oz. katere agencije je najugodneje rezervirat… kako se znajdete… ker nimam veliko časa presedet pred netom in iskat kam spet naj krenemo… Nimam niti zadržka pred kakšnim dobrim apartmajem, že od nekdaj pa si želim tisti teden preživeti v mobilni hišici, pa se mi zdijo za tisto, kar ponujajo, kar drage… Kako pa vi??

Nam je kampiranje zakon. Smo poskusili tudi apartma in hotel, a nam ni bilo ok. Za prvomajske in jesenske počitnice, ja, za poleti pa obvezno kamp. Nekaj časa smo hodili s šotorom, zdaj pa najamemo prikolico. Letos gremo za 17 dni na Murter.

Oj, tole se mi zdi pa zelo zanimivo, ker priznam, nazadnje (in le enkrat) sem “kampirala” pri osemnajstih (hmmm cca. četrt stoletja nazaj?!). Tudi na Murterju še nismo bili… bi mi “izdala” prek koga najameš prikolico? Naj kar na netu iščem če kdo odda kakšno prikolico v kakšnem kampu, al kako? Ker to bi bilo našim otrokom zagotovo zelo zanimivo…

Ali lahko dobim kakšen kontakt,ker mi si tudi želimo kampirat,sedaj pa smo si nabavili malega psa in ta mora obvezno zraven.Tudi mi imamo hotelov prek glave,prosim no če gre za kakšen kontakt…Iščemo pa od 16.julija naprej…

No, sem ugotovila da “stric google” marsikaj ve in je na netu kar precej ponudb na temo “oddam kamp prikolico Murter” al kar že…
Hvala z idejo!

New Report

Close