Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Morje Šilo Krk

Morje Šilo Krk

Naj vam samo povem, da sem pravkar prišla iz Krka, kjer smo letovali v mestu Šilo. Zelo lep dopust, vreme glede na september in vreme v Slo zelo lepo. Pet dni smo se kopali v morju, toplo, sončno.

Priporočam za vse,ki imajo male otroke, ki ne želijo prevelike gužve in tiste ki potrebujejo mir. Pišem seveda vse za obdobje prvi teden septembra. Plaž več kot dovolj za male otroke, peščene, plaže s kamenčki. Tudi nekaj igral v kampu. Bili smo v apartmajih 2 minuti od glavne mivka plaže. Vse na nivoju, apartma 4 zvezdice.

Skratka primerno za mlade družine, za ljudi, ki nimajo preveč radi gneče in trušča. Zelo nam je bilo všeč in še se bomo vrnili. Pa obvezno v Vrbnik na ogled in v restavracijo Nada poskusiti namizno rdeče vino, ki je zelo zelo dobro. Da o ponudbi hrane sploh ne govorim.

Doživela Krk v čist drugem zornem kotu kot pred nekaj leti, ko sem bila v mestu Krk kjer mi sploh ni bilo všeč.

Lepo nedeljo

koliko pa je bil apartma cena ali imate kakšno številko.

VDDDDD

Tudi jaz lepo prosim za dodatne informacije o apartmaju, svetovali so nam Šilo, zdaj rabimo samo še cene, šli bi pa za 4 dni, ker nimamo več dopusta. Hvala!

Apartmaji:

http://www.silo-apartmani.com/

Vse se da lepo zmeniti preko maila. cena apartmaja je 40€, studio apartmaja 32€.

LP

New Report

Close