Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Morje…šumi….;))

Morje…šumi….;))

In jaz hitim se zadnjic v njegovo narocje..mmmm, potopila sem bom vanj, pa ce mi ritka zmrzne..tko..no bom sla u bazencek rajs, da se ne prehladim;))..ampak not pa bo morje..to je pogoj!!!
Ja..odhajam se mal dol v objem mojga morja mmmmmmmmmmmm……kletka pridna mi bot..lep vikend imej..kot jaz..polno vsega naj bo not…od uzitkov, do resnih stvari;))..ma uzivajmo..ej le enkrat se zivi!!!

Poljubcke..ma ne no saj se ne grem…bom ene par urc se kle…tezila k zemr..haha..mater sem spet lumpa ncoj..kaj sele bo..ko me dol zagledajo une oci..jao..jao..hudo;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Za to,da te tiste oči zagledajo….ni treba dol hodit….zeeeeeeeeeehhh….dobro jutro!
:-))))

saj vem no…ampak pase pa..ves to;))in lubcka teb se posebno ke..v temlem lepem soncnem jutrcku..mmmmmmmmmmmmm.,.je tko lepo

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Da li znaš,da te volim?

Pismo,kaj že to pomeni?!Včasih v Jugi smo se učil to…zdej se mi je pa kar zapisalo….pa pomena ne vem več..:-(
Upam,da ni kaj slabega?
;-)))

Da li znas, da te volim..gre ena pesem..ti jo pojem;))…ja dol se vrti same take..in crno vino..ribe..blitva i krompir..jao..meni..adijo pamet..se dobr ,da je moj z mano..da me potem vzame v narocje..in odpelke v najine sobane;))ma ej zezam se..jaz ne pijem alkohola..pijana sem od vsega drugega…mmmmmmmmmmmmmmm

Pa kako naročje,daj!Bejž kirga druzga farbat s tem!Prznaj rajš,da te nagon posodo pomivat,pa kosilo kuhat….pa še kuram moraš nest jest,pa prasca nafutrat!
😉

Ce bi bil moj tak..prasec..pol pa ne bi mel mene u svojem narocju..pol pa res ne..o ne…to pa ne..in pika!!!Ko delamo..vsi delamo..ko uzivamo..vsi uzivamo..enakopravnost u nasi bajti kao..velja…moski pa itak mislite da ste capo di banda..pa naj vam bo..vam to pustimo..da mislite da ste..ce ze res niste;))..kako ze gre una..aja…zenska pri hisi podpira 3 vogale , moz le enega..se strinjam..u piko..haha

P.s. Na morju:posodo pri nas pomiva stroj..kosilo kuhava oba…ali kosilo kuhajo drugi, zvali pa nimamo..no..pol verjames da bom u njegovem narocku..bom..bom;))

New Report

Close