Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek morje-Tučepi

morje-Tučepi

Zanimam se za dopust v Tupaličah. Je že kdo slučajno bil…kakšne so plaže oz. pozna kdo kak dober apartma.
Slučajno poznate apartmaji Šulenta? Prosim za kako uporabo informacijo!!!!

V Tučepih živi en slovenec. Njega bi bilo dobro poiskat, pa ga povprašat. Seveda bo treba na plažo z avtom.

Ups, vidm da je vas tudi ob morju. Slovenec je v gornjih Tučepih.

Tučepi so malo naprej od Makarske. Na plaži se ljudje stiskajo kot sardine v konzervi.

Mi smo bili enkrat zadnji teden avgusta, bolj proti koncu naselja Tučepov, v nasprotni smeri od hotelov in tam ni bilo pretirane gneče. Plaža je lepa, prodnata povsod, glede tega nimaš kaj falit. Senca je različno-ponekod so borovci, ponekod ne. So pa cene apartmajev precej pretirane, ne le v glavni sezoni, temveč tudi v predsezoni. Tja bi šla še, npr. 1. teden septembra je tam čudovito, moja starša hodita že več let v takem času in tudi cene apartmajev potem niso več tako hude. Kolikšen apartma pa iščeš? Mi smo bili pri družini Viskovič (sicer tam pogost priimek), ime ulice je Kamena, to je prva vrsta do morja.

Zadnji teden v avgustu se prostor na plaži najde povsod.

mi bi šli prvi teden julija, upam, da takrat še ne bo gužve. Mi lahko svetujete ali naj rezerviram preko agencije ali kar direktno pri lastniku apartmaja.

Lp

to je na zgornji strani glavne ceste, se pravi skoraj 150metrov od morja in dnevno prečkanje glavne ceste.
Jaz ne bi šla predrago. priporočam trogir slatine apartma blanka. prva vrsta do morja ležalniki na plaži pokrita terasa…

Tik ob morju, domačini, dobesedno 10 metrov od vhoda v hišo do plaže. Prijazni, imajo radi Slovence, enga krasnega sina, ki ima rad Slovenke in njihova hiša ima čudovito okolico. Mijačika se pišejo, sin je pa Marin. Toplo priporočam!

Tupaliče so vas na Gorenjeskem. Zaenkrat tam še nimajo morja, je pa blizu reka Kokra. Mogoče se najde tudi kakšna fajna plažica. Je pa reka Kokra mrzla, ni za namakanje. 🙂

P.S. V Tučepih na makarski rivieri pa so prekrasne plaže. Apartmajev kar češ, ampak v sezoni grozna gneča na plaži. Zjurtras si moraš nesti brisačo, da sploh dobiš prostor.

Ja mi tudi tukaj, noooooooro fajn mi je blo.
Gužva pa ni bila grozna, sem bila 6.junija,
v sezoni pa stavim, da nimaš kam sest in ležt.

Tučepi so mi takoooo lepi, kar na jok mi gre…..

New Report

Close