Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice morje z malčkom

morje z malčkom

tako polni ste nasvetov, toliko že imate izkušenj, zato vas tudi jaz prosim za nasvet. Počasi smo začeli načrtovati naše prve skupne počitnice. V katerih krajih naj iščemo in koliko so približno cene apartmajev, če ste že bili tam. Najbolj se moramo prilagajati naši enoletni punčki.

Ne vem sicer, kako daleč in na kakšen način bi radi preživeli počitnice. Cene so v velikem razponu in marsikaj se da izvedeti na internetu. Če te zanima bolj popotniško potovanje, ti bodo mogoče prišle prav moje izkušnje.
Lansko leto spomladi smo s sinom, ki je bil takrat star 1 leto, obiskali Španijo in Maroko, jeseni pa še Grčijo (Peleponez, Kreta). Vse tri dežele so dokaj poceni. Za prenočišča smo plačevali okoli 20-30 Eur (dvoposteljna soba), v Maroku pa še manj. Ker smo potovali izven sezone, rezervacije niso bile potrebne. Kampi so še cenejši (10-15EUR za 2 osebi, šotor in avto)
Čeprav sem bil trden zagovornik načela, da je pravo potovanje le z javnimi prevoznimi sredstvi, sem na koncu le ugotovil, da je z otrokom precej lažje potovati z avtomobilom.
Prijetne počitnice! Kemo

New Report

Close