Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mormoni

Mormoni

Pozna kdo kakšnega Mormona? Baje morajo cerkvi plačevati desetino svojih prihodkov. Pa tudi njihov nauk je precej čuden, kako sploh koga dobijo?

Pred leti ko so se hodili od bajte do bajte sem jih jaz povabla not bla sta dva luštna fanta americana pa smo se pogovarjal
o njih. So zlo strogi pri nekaterih stvareh ne kadijo ne pijejo kave in alkota pa celo določenih čajev tud ne, dajejo desetino hodijo v cerkev, v cerkvi lahko vsak govori nimajo klasičnega župnika in morajo bit nedolžni do poroke obvezno je misjonarenje . Imajo ponavadi veliko otrok salt lake city je baje njihova prestolnica. Ne gledajo preveč radi tv
Ljudi dobijo z misjonarenjem. So po svoje kr zanimivi

Saj ne rečem, da niso simpatični. Ampak morajo biti precej omejeni, da plačujejo desetino neki sekti, ki jo je ustanovil nek zblojenec na začetku 19. stoletja. Danes so vse informacije dostopne s par kliki.

Res? Tako kot Muslimani? Ali pa kot katoliki, s svojimi darovi?

Pa bi ti morda pogledal, za kaj vse Cerkev Svetih iz Poslednjih Dni porabi ta denar?

Tko pač je, to gre iz roda v rod tako so vzgojeni itak so pa vse cerkve nič drugega kot sekte ki služijo na ljudstvu

Res? Tako kot Muslimani? Ali pa kot katoliki, s svojimi darovi?

Pa bi ti morda pogledal, za kaj vse Cerkev Svetih iz Poslednjih Dni porabi ta denar?
[/quote]
A misliš tiste ogromne templje v Salt lake cityju? Pa v Šiški imajo tudi eno veliko cerkev.
Moj point je v tem, da je to ena od bolj butastih ver in da novačijo ovce, ki ne znajo preveriti, kako se je sploh začela.

Dajo desetino svoji cerkvi, ampak tudi veliko dobijo od nje. Mladim omogoča boljše izobraževanje, pošilja jih v tujino za misijoranje – tam pa sicer nekaj tudi delajo, večino pa potujejo okoli, še veliko drugih ugodnosti. Ker imajo boljšo izobrazbo so praviloma premožnejši ljudje. To razumejo in zato tudi vračajo cekrvi, ker vedo, da bodo njihovi otroci samo tako lahko deležni podobnih ugodnosti.

Misjonarenje jim plača družina in ne cerkev. Za ene je to kr strosek

New Report

Close