Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Moro Izkušnje

Moro Izkušnje

Sorodniku bi rad za krst kupil zlat kovanec, ker sem mu boter. Nimam izkušenj z zlatom a se zdi dobro simbolično darilo. Na internetu sem našel podjetje Moro, ki se s tem ukvarja. Kakšne imate vi izkušnje z njimi? Kako vem, da mi bodo prodali res zlat kovanec in ne kakšne fake ponaredke? So dobavni roki res takšni, kot obljubljajo na spletni strani?

Hvala za nasvete

Moro je sinonim za trgovanje z zlatom. Tukaj pa res ne rabiš skepticizma. Veckrat kupil in prodal tam. Vse BP. Običajno imajo vse na zalogi takoj. Če imaš kaj bitcoinov, lahko plačaš pri njih tudi tako. Uspešen nakup želim.

Kaj pa Zlatarna Celje? Ali kakšna druga zlatarna, ki (če?) prodaja naložbeno zlato oziroma zlate kovance? Jaz bi prej tam pogledala.

Zlatarna Celje- pri njih ne boš zgrešil. Sinonim za kakovost in kvaliteto.
za ostale zlatarje ne dam roke v ogenj.

Tako kot Zlatarna Celje je tudi Moro odlična in zanesljiva firma.
Oboji so na nivoju in naredijo kar se dogovoriš. Dobavnih rokov se Moro drži in ima veliko na zalogi.

Jaz kovance in ploščice kupujem v Zlatarni Celje. Imajo vedno na zalogi.

Glej, tudi moro te ne bo okol prnesu s kovancem za (par)sto evrov.

Hvala vsem za odgovore. Samo še par vprašanj imam …. neglede na to kje bom kovanec kupil, ali dobim kakšen certifikat/potrdilo o čistosti zlata, avtentičnosti kovanca? Moram pri tem podati svoje ali od sorodnika ime? Je zlato na koga sploh “napisano”? Oprostite za butasta vprašanja.

Priporočam ti, da kupiš dunajske filharmonike (kovance), to je najbolj znana oblika zlata, vsaj v evropi in tako tudi ne bo problem prodat.

Za certifikat pa… ne vem, kaj ti bo certifikat, ko je pa certifikat najlažje ponarediti. Če te hoče kdo nategniti, te bo s certifikatom vred. Da je zlato pravo, vidiš po masi in dimenzijah, zlato je namreč eden izmed najtežjih (najbolj gostih) elementov. Vsi ki so težji, so še dražji, tako da če si pozoren na težo in dimenzije kosa zlata, ti ponaredka nihče ne more podtakniti. Na internetu si lahko pogledaš mere teh filharmonikov, potem pa tam na licu mesta prečekiraj, če te skrbi.

Neke podatke pa moraš dajat, če kupiš nad 1000 €, se mi zdi. Ampak ni specifičen kos zlata povezan s tabo, samo vladi sporočijo, da si kupil neko zlato.

New Report

Close