MOŠKA DEBATA !!!!!!!!!!
žverca če se ne motim nisi moški….te obveščam da si na privatni temi in da te lahko prijavimo!!!!!
ne to ni dovolj!!!!!v hlačah ti manjak poglavitna stvar!
ja sem pa že pihal danes če te zanima…policaju na dušo, naj mi pusti vozniško, ker 1,5 promila ni tak dosti, da bi mi jo moral vzet!!
to pa resnično ni problem…. enega Haribo črva si pa lahko zataknem za gatke, je tako dosti….saj kaj več pa ti najbrž nimaš, ne?!
Glede policaja pa – ne vem, morda pa mu nisi dovolj pihal – en šnopček bi še vpričo njega zvrnil, potem bi pa itak maligani iz tvojih ust policajčka uspavali, pa bi bilo dosti…..:-)))
A te lahko cmoknem?! Cmokkkkkkkkkk…..
NE NE SMEŠ ME CMOKNIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
JASNO!!!!!
moje orodje je malo ampak zanesljivo…kar za tvojega haribo črva ne morem trdit. Je mogoče večji in bolj okusen, samo rok trajanja ga jeble, tak da……..sem na boljšem 😉
GRRRRRRRRRRRRRRRRR……
PISMO MATERNO, SE VTIKAJO TELE BABNCE CIST V VSE….PA ENO FIGO VEDO, KAJ MOŠKI RABIMO………
GRRRRRRRRRRRRRRR…..SE VTIKAJO POVSOD, KJER JIM NI MESTA……
MEDUŠ, A BOJO KDAJ SPOZNALE, DA NIMAJO KAJ DELATI V MOŠKEM SVETU…SPLOH ČE GA NISO SPOSOBNE RAZUMETI, KAJNE SINCE…..
EKO….AMPAK MENE SE SKOZ TIŠČI…………
PISMO, RESNO PREMIŠLJUJEM IN ZAČENJAM ZAVIDATI “GEJEM”, KI NIMAJO NOBENIH PROBLEMOV, KAR SE BABNC TIČE……….PA ŠE ONE SO TAK PRIJAZNE Z NJIMI, DA JE JOJ…….
OK FRENDI, LEPO BODITE ŠE NAPREJ
rok trajanja bo poteko, ko bom pogino!
pa kaj ti nisi s tega planeta!!!!! 20-30 minut……pa kaj ti misliš da mam jaz časa tolko da ga kar tak razmetavam??!!!!!!!???!!!!!
vidim da bo res treba trda roka, da vas bomo kaj naučili tu 🙂
tistega črva ko ga pa ti po gatkah nosiš, ga pa lahko kar maš….kaj naj bi jaz z njim delal???
Točno tak…..bota vidla kak bojo one nas iskale ko bo treba žeblj v steno zabit, da si bojo sliko mamice obesle na steno!!!
naj kar pozabijo :))