Moška depilacija

Zanimajo me moška in ženska mnenja glede moške depilacije – pazduhe, intimni deli … Zgleda, da je v zadnjih letih takšna moda, ker je na FKK zelo veliko moških obritih v nulo tudi spodaj.
LP!
Hvala k….
Kaj pa vem… včasih je za spremembo fajn.
Čeprav ne pod pazduho, ker dlake precej pomagajo pri “razprševanju” potu in sem manj moker poleti…

Všeč mi je, če je moški spodaj urejen. Kar pomeni, da je pristrižen. Čisto na nulo mi sploh ni všeč (ok jajčka ja, ostalo ne) ker mi deluje infantilno. Niso mi pa všeč moški, ki se depilirajo po celem telesu (ok pustimo športnike, ki so depilirani z razlogom).
Predvsem pa depilacija ni nekaj, kar bi bilo odločilnega, da mi je nekdo všeč.

Meni so všeč moški, ki so spodaj urejeni. Vsaj obrita jajčka in pristrižene dlake, še bolje pa če je čist brez dlak spodaj.

kar se tiče med nožja je bolje manj kot več, na splošno pa mi tipi, ki so povsod brez dlak oz jih imajo zelo malo izgledajo kot kaki mulci. verjetno da skoraj nobena odrasla ženska noče imeti mulca za tipa oz moža.

Malce radoveden… kaj ti ni všeč; obrito ali neobrito?[/quote]
Neobrito![/quote]
No, sem se že ustrašila, da te odbija razprševanje potu… ha ha ha.

Ko pa se kakšna ženska noče depilirati, je pa neurejena??? In v nulo zdepilirane ženske pa ne izgledajo kot kakšne predpubertetniške mule? Na živce mi gre to večno ločevanje po spolih, v smislu: ženska naj bo po celem telesu zdepilirana v nulo, dedec naj bo pa kosmat kot opica, se bo vsaj vedelo, da je dedec in ne neka poženščena kreatura. Vedno dvojna merila.
Sploh ne. Čisto nič ni treba, da je ženska zdepilirana kot novorojenček. Le malce urejenosti je popolnoma dovolj.

Že nekaj let sem obrit na nulo okoli tiča, pa je večina punc navdušena.

Malce radoveden… kaj ti ni všeč; obrito ali neobrito?[/quote]
Neobrito![/quote]
Meni pa ni všeč obrito, pri moških seveda!!

Jaz ima takega, ki ima zelo malo dlak, pa še te si brije. Res zgleda kot mulc, ampak jaz ga imam vseeno rada.

Jaz se že 3 leta brijem tudi pod pazduho in okoli penisa in mod in mi je všeč in moji ženi tudi. Prav je, da so urejeni tudi moški in ne le ženske. In res je na plažah veliko moških pobritih.
Sicer je pa telo le zunanji del človeka in še bolj kot dlake je pomembno, kaj nosi človek v sebi. Seveda pa lepa notranjost lažje žari skozi lepo, urejeno zunanjost.

vsekakor obriti moški

Glasujem za moške brez dlak. Čim manj, tem bolje.

Obriti moški??? bljak bljak bljak bljak

se podpišem
Moj se brije po jajčkih,to mi je všeč,okrog korenjaka pa postriženo na kak cm dolžine. Jaz si jo spodaj obrijem na nulo,zgoraj pa frizurca po navdihu. Tako je obema všeč
Lp Tatjany

Jaz tudi spodaj (sramne ustnice) na nulo, venerin griček pa odvisno od razpoloženja; včasih črtica, največkrat pa trikotniček, debelina kakšnih 3 ali 4 prstov.
Včasih sem si celo na nulo – dokler nisem spoznala zdajšnjega partnerja, ki rad vidi, da imam vsaj nekaj dlak.
On ni pobrit, temveč pristrižen. Tudi po prsih isto – ima precej poraščena prsa.

Meni je všeč, če ima moški dlake. Spodaj je fino, če ima pristrižene, nikakor mi pa ni všeč, če se brije po prsih, tiste mi šele zmešajo glavo
Forum je zaprt za komentiranje.