Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moška depilacija

Moška depilacija

Si že razmišljal, da bi začel jemat ženske hormone ?

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Kot imam rad če je ženska gladka ali vsaj z urejenim gričkom, imam rad tudi pri sebi.

Vsaj na nogah si lahko malo pustiš, pa tam gor po tistih golih piščančjih prsih… :/

Vsaj na nogah si lahko malo pustiš, pa tam gor po tistih golih piščančjih prsih… :/[/quote]

Se strinjam. Si ne predstavljam, da bi bil dec čist depiliran, sploh po rokah in nogah.

------------------------ "And forget not that the earth delights to feel your bare feet and the winds long to play with your hair." (Khalil Gibran)

Jaz pa se brijem pod pazduhami poleti, drugač pa jajčka in okrog ritke redno. Noge pa pustim kar kosmate. Bemti pa sej smo moški mar ne. Drugje pa nisem poraščen.

Depilirani moški spodaj, oz. pristriženi? Obožujem! 🙂

A bi prišla pogledat kako zgleda…. hi hi hi hi

Mnogo važno, če ne vidim:)

Jaz bom tak reko.

mednožje pristriženo na nekje 1cm +/- nekaj malega (od oke)

pod pazduho se brijem samo poleti (ene 2-3x itak traja da nazaj zraste)

drugje pa niti podrazno 😉

No pač po obrazu urejena bradica na 3-5 milimetrov 😉

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Madona, to pa je marketing!! :)))))))))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

[img]http://emoticoner.com/files/emoticons/crazy-monkey/crazy-monkey-emoticon-159.gif?1292792420[/img]

Ali je res treba depilacija za moškega?

Za žensko je normalno, da ne izgleda, kot medved in deluje bolj žensko.

Za moškega pa se mi zdi nekako odveč strošek, razen če so se pogledi na estetiko tako spremenili…iz zdravstvenega razloga so te stvari tam z namenom, je le vprašanje higiene in kolikokrat se tuširaš.

Odločitve te definirajo, napake te zaznamujejo in izbira te lahko ubije.

Ma, jaz se več brijem spodaj kot po obrazu. 🙂 Nisem še nikoli srečal punce, ki bi mi rekla, da hoče, da sem kosmat. Hmm …

desc mora bit kosmat kot prasec – da ga bejba ne zamenja za svojo lezbo ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

se strinjam, mogoce ce ze na par mm z brivnikom postrizen ljubavni tepih..pa bradica..pa pazduhe na vsake tok… pa dol pristrizeno pa je:)

ne pa kot en bivsi katerga sem voskala po 6ur da je biu model bolj podepiliran in bolj gladem ko jz! halo:)

BIVŠI. Torej bila si z njim, ko se je voskal. ne zdaj tu nekaj buč prodajat, kako je to tebe ful motilo.

Itak, da ti zdaj nekaj za nazaj racionaliziraš, kako ej to bljak. Če bi ti bilo bljak, ne bi bila z njim.

BIVŠI. Torej bila si z njim, ko se je voskal. ne zdaj tu nekaj buč prodajat, kako je to tebe ful motilo.

Itak, da ti zdaj nekaj za nazaj racionaliziraš, kako ej to bljak. Če bi ti bilo bljak, ne bi bila z njim.[/quote]

ja ce stejes nekaj mesecno zvezo kot zvezo. Sicer so bilepa druge stvari velik bolj pomembne zamaj ni slo…se prepozno se je koncalo 😀

je pa vedel moje mnenje okoli depiliranja in voskanja. enkrat sem ga in skor umrla zravn od napora in stokanja in to 6ur non stop. moski ste vecje pickice glede tega prsezm. 🙂 potem ko je on mene se pisnila nisem,pa me je po veliko bolj obcutljivih delih voskal kot jaz njega in potem se ne cudil kako me nic ne boli, se njega je ob pogledu bolj kot mene bi rekla 😀

Začnite si še obrvi pulit pa bote pravi fanteki.

Jaz sem spodaj, zgoraj po prsih in pod pajzko. Vse na nulo z modnimi zapovedmi 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Jaz se ne brijem na nulo samo pristrizem kar se pa tice potenja uporablite brutalko pa ne bo problemov newem zakaj bi se na nulo da bi zgledo ko neki froc ne hvala

a to je tist, ko si brutalno zabit?

Že po naravi sem precej poraščen, vendar poleg obraza, se poleti brijem še pod pazduho, spodaj pa samo pristrižen na par milimetrov.

To počnem kakšno leto, vendar je ženi je tako všeč in pravi, da jo zelo vznemirja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close