Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Moška G-točka?

Moška G-točka?

Ali zgolj neprijetna tema?

Kje je resnica?

Al nekje vmes… ?

joj nisem moški, a češ, da raziščem?

Mož bo zelo presenečen v pozitivnem smislu.

hojla!

pojma nimam, moj dragi namreč ni ravno najbolj navdušen nad šarenjem okoli njegove luknjice…hmm, čeprav, po vsem prebranem, me kar mika, da ga razdevičim… :-)))

…sem pa uživala v branju teh blogov…dober stil…

lp

Moški imajo okoli svojega anusa, pa mnogi tudi okoli analnega sexa kar veliko predsodkov. (predvsem gre za fobijo, da jih nebi kdo slučajno obtožil da so nagnjeni ….:))

Mislim, da pa ko enkrat probajo, želijo vedno znova:) In brez predsodkov.

Dejstvo, da imate moški tam erogeno cono….je neizpodbitno in preizkušeno.

Če ima moški predsodek, da naj mu njegova loverka nebi šarila s prski okol tiste luknjice…(ni umazana, če je tip zdrav in normalno skrbi za higieno) potem je še ena finta, ki moškim prav tako paše…..masiranje presredka med anusom im jajčki, tisti mehki presledek je tudi precej erogen. Zato priporočam puncam, na veselje fantov, da se z rokico tudi one kdaj pa kdaj spustijo pod jajčka!
Če mu ne bo ugajalo, bo pa povedal:)

Mirella ti pa res vse veš kako zadovoljiti moškega.Tako partnerko bi si želel ob sebi vsak moški,ki rad sexa.

al pa ki ne rad:) bi potem raje:)))))

sam men se ne da to tolkrat, kot se mi da govorit o tem:)))))):P

lol;)

;-)ne vem,če bi ti verjel;-)

čist izven konteksta sicer … pa vseeno

tile blogovski zapiski pa so mi malce dvignli tlak … in temperaturo;-) hudo lahko si predstavljam to, o čemer piše … hm, novoodkrita fantazija? neee, stara, samo malo pozabljena … potuhnila se zaradi uresničujočih se fantazij;-)

New Report

Close