Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style moška kozmetika za obraz

moška kozmetika za obraz

Mene zanima katero kremo naj kupim za obraz in sicer za mešani tip kože. Zdaj sem uporabljal Shiseiod losjon po britju, ki je ful ok, sam je predrag in bi kupil kaj cenejšega. Najbolj mi odgovarjajo vlažilne kreme ali losjoni po britju.

Kaj mi predlagate, samo ne kakšne komercialne izvedbe v stilu Nivea for men,….

lp Urban

Za nego celotnega obraza ti ne bi priporočala losjona za po britju-tega uporabljaj samo na predelu kjer se obriješ.Zelo kvalitetne kreme za nego moške kože ima kozmetika Thalgo , vendar jih ne dobiš v prosti prodaji , kupiti jih moraš v salonu , kjer delajo z omenjeno kozmetiko.Za recimo mešan tip kože je zelo dober anti-shine fluid , ki kože ne masti , uravnava izločanje lojnic in kožo vlaži.Obtajajo tudi after-shave balmi in kreme za moške za okrog oči.

Spoštovani,

zanima me moška kozmetika za neko obraza (mešan tip kože) ki ima UV zaščito…. po obisku nekaterih drogerijah, sem ugotovila, da so moški na tem področju zelo zapostavljeni. Tudi prodajalke niso znale povedati drugega kot da teh izdelkov nimajo.

Kakšen nasvet? Katera znamka ima že v “dnevni” kremi uv zaščito in kje se jo lahko dobi?

Oz. kaj priporočate za sprehode v gorah v tem letnem času?

Hvala in lep pozdrav,
mari

Živjo!
Da, obstaja od lani.
To je moška krema za obraz z UV zaščito. Proizvaja jo Clinique. Sam jo uporabljam že nekaj časa, je dobra, vendar če imaš mešano koži priporočam Clinique M-gel lotion.
Lp.

New Report

Close