Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka moška obleka

moška obleka

Živjo !

No, za mojo obleko je poskrbljeno, sedaj je pa na vrsti moj dragi. Mogoče veste kam se splača pogledat za moške obleke, da imajo izbiro, pa da cene niso astronomske. Pa rad bi imel rutko okoli vratu, veste kje se to kej dobi ?

lp, Tina

Po mojih izkušnjah imajo največjo izbiro v Nami v Ljubljani – seveda upoštevajoč tudi cene oblek.

Oj!

Sem ravno hotela zastavit to vprašanje. No, midva sva zadnjič samo na hitrico gledala v Celovcu (C&A in H&M): cene zelo ugodne, samo niso imeli skoraj nič trodelnih. Pa zadnjič sva gledala v By American v BTC-ju in so bile tudi samo dvodelne (no, sedaj naj bi že imeli trodelne) in tudi cene zelo ugodne proti tistim ok. 100.000.

Lp, Ajs

Moj si je kupil trodelno obleko skupaj s kravato (kravata in brezrokavnik sta enaka) v Maxiju in je dal 96.000 SIT.

Urša

moj je nabavil dvodelno obleko v btc-ju črno od sensa…45000 in pa spodaj v kleti v btcju by american milm da je štacuna je nabavu brezrokavnik in kravato ki sta iz enakega amteriala in barve (8000sit) …išče še satenasto srajco bež ali sivkaste barve….morva it še mal pošpegat naokol….

lp, lara

Veliko izbiro srajc – tudi bez in satenaste – imajo v Labodu za Bezigradom (blizu Mediasveta). Midva sva vse razen kravate kupila tam.

kje je to bl točn? k sem iz kranja 🙂 vem za bežigradom kje je pro mak pa stadion pa wtc pa ekonomska šola…..

Joj, imena ulice ne vem (lahko pogledam, ker greva dnaes iskat obleko :), sicer pa je na isti strani, kot je Mercatorjeva stolpnica, samo v eni izmed ulic tam notri. Ce vprasas, kje je Mediasvet, potem ne bo problema, saj je cisto blizu. Pa se znak za trgovino je (mislim, da na Podmilscakovi). Kaj je se v blizini? Real (Renault), pa malo naprej Ljubljanske mlekarne. Ni tezko najti, sicer pa vprasaj.

a se trgovini prav labod reče…sej dost da mi poveš točn ime, bom že najdla pol v imeniku

Ja, Labod se ji reče. Pa še za ulico zdaj vem – Mašera Spasićeva ulica.Veliko srece pri izbiri!

hvala!

oj!

pred sabo imam vizitko poročni salon by american

http://www.zorga-tradecompany.si

poglej si imajo moška in ženska poročna oblačila in niso tako slaba.

Anja

New Report

Close