moška srajca, hlače, poroka, nasvet
Hočeš nočeš se boš težko ognil nakupu klasičnih hlač. Verjemi, da ti slej ko prej prav pridejo tudi kasneje, če ostaneš v približno enakih obsegih tudi leto ali več kasneje.
Najboljši nakup za moške je komplet obleka: suknjič in hlače, ki ju imaš za kamorkoli kadarkoli. Najboljša barva je temno modra. Oblečeš jo lahko za kamorkoli.
Črna barva res ni za na poroko, sploh ne za poletno poroko zunaj. Bež pa za poroko ob obali. Pa v bež se bo tudi videlo potenje. Temno modra je krasna. Kombiniraš s čisto belimi supergami ali bež mokasini. Je mladostno in zelo lepo.
Blago obleke naj bo volna. Trgovina v BTC je Sense.
Poglej modela, ki sedi na sliki (2 fotka): https://sens.si/poslovne-obleke/#
To je oblačilo za na prijateljevo poroko:) Pa ko greš s punco na večerjo. Ko mami praznuje rojstni dan. Ko greš na razgovor za službo. Ko greš s prijatelji zvečer ven. Ne bo ti žal nakupa.
potem bombaz, 30.05.2024 ob 13:01
svattobe, 30.05.2024 ob 08:19
Madonca kakšna razprava se je vnela tukaj, prav nasmejali ste me. Dobil sem precej nasvetov in nekaj bom skušal skombinirati. Svetle hlače in lan mi nikakor ne sede in se v tem ne bi dobro počutil. Moj stil je bolj rockovski kot je napisala ena zgoraj. Hvala vsem, če pa prileti še kakšen nasvet, ga bom z veseljem prebral.
Potem kupi temno modre bombazne hlace, crne pravis, bodo imeli vsi, ne bodi kot vsi ostali. Dobro glej sestavo, da je res bombaz in da je tanjse platno.
Barva srajce naj bo elegantna, torej bela, siva, modra ali bez, jaz bi se beli izognila, ker bodo imeli vsi bele srajce, izbirala bi svetlo sivo ali svetlo modro, 100% bombaz ali mesanica bombaza in lana. Tako bos stemnimi hlacami in svetlo srajco iz lahkih materialov lepo urejen za dnevni in nocni del porocnega slavja.
“Potem kupi temno modre bombazne hlace, crne pravis, bodo imeli vsi, ne bodi kot vsi ostali. Dobro glej sestavo, da je res bombaz in da je tanjse platno.”
Se ne strinjam, na poroki naj izstopata samo ženin in nevesta in nihče drug, vsi ostali naj bojo pa čim bolj podobno oblečeni tudi zato, ker se tako ljudje lažje pokonektajo med sabo. To je btw tudi razlog, zakaj je na gala dogodkih vedno zapovedan nek dress code, ker če smo vsi enako oblečeni, smo na isti ravni, manj je razlik med nami in lažje komuniciramo med sabo.
Bombaž ni najboljši material za bolj formalne dogodke, kar poroka na gradu vendarle je. Za take dogodke je volna, ker najlepše pade od vseh materialov, ali pa lan, ki ima pa ta šarm zmečkanosti in ni nič hudega, če je tak, eventuelno svila, ampak moške obleke iz svile so redkost. Bombažne hlače bi bile pa to potem chino stil, meni to ne paše na poroko, preveč casual, ipak je poroka nek poseben, slavnosten dan in se spodobi, da si zrihtan.
Jaz, če bi bila moški, bi imela črne ali temno modre hlače. Zraven pa svetlo modro srajco. Lepo pride tudi kaka druga barva, ampak meni je pač všeč modra. Kravato pa odvisno, če ima večina kravate potem ja, drugače pa raje ne. Srajco pa s kratkimi rokavi, če bo vroče, drugače dolgi. Reklc pa v drugi barvi kot hlače.
jaz bi imela, 30.05.2024 ob 18:13
Jaz, če bi bila moški, bi imela črne ali temno modre hlače. Zraven pa svetlo modro srajco. Lepo pride tudi kaka druga barva, ampak meni je pač všeč modra. Kravato pa odvisno, če ima večina kravate potem ja, drugače pa raje ne. Srajco pa s kratkimi rokavi, če bo vroče, drugače dolgi. Reklc pa v drugi barvi kot hlače.
Recept za katastrofalno opravo. Ste vsi brez okusa?
msolivija, 30.05.2024 ob 15:38
Hočeš nočeš se boš težko ognil nakupu klasičnih hlač. Verjemi, da ti slej ko prej prav pridejo tudi kasneje, če ostaneš v približno enakih obsegih tudi leto ali več kasneje.
Najboljši nakup za moške je komplet obleka: suknjič in hlače, ki ju imaš za kamorkoli kadarkoli. Najboljša barva je temno modra. Oblečeš jo lahko za kamorkoli.
Črna barva res ni za na poroko, sploh ne za poletno poroko zunaj. Bež pa za poroko ob obali. Pa v bež se bo tudi videlo potenje. Temno modra je krasna. Kombiniraš s čisto belimi supergami ali bež mokasini. Je mladostno in zelo lepo.
Blago obleke naj bo volna. Trgovina v BTC je Sense.
Poglej modela, ki sedi na sliki (2 fotka): https://sens.si/poslovne-obleke/#
To je oblačilo za na prijateljevo poroko:) Pa ko greš s punco na večerjo. Ko mami praznuje rojstni dan. Ko greš na razgovor za službo. Ko greš s prijatelji zvečer ven. Ne bo ti žal nakupa.
Šminkerček na fotki in kolikor berem avtorja, je on rock&roll, torej to ni njegov stil. Naj bo dec in nekaj poženščenega. Počutil se bo slabo in tako tudi izgledal. Naj išče znotraj svoje energije. Sori, tudi bele superge nimajo na poroki kaj iskati.