Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek moška “torbica”

moška “torbica”

Me vedno razpi…, ko mož nosi denarnico po žepih. Si jih tako grdo raztegne, da potem vsi žepi dol visijo. Pa potem ima še mobitel, pa kjuče od avta, stanovanja, službe, …
Aktovke iz službe ne jemlje vedno domov, tako da to odpade.
Kje moški nosite te reči? Po rokah?

moj kljub torbi z notebookom vse nosi po žepih. ki si jih temu primerno seveda raztegne in tudi strga podlogo. pravi, da mu je tako najbolj praktično. pa kaj naj mu, če hoče tako? če mu pred nos nastavim še tako torbo, ko je ne bo hotel.

Tudi moj ima torbo za notebook, pa vse ostalo kljhub temu nosi po žepih. Po moje jim ni rešitve 😉

Vladka

Tudi mene zanimajo take moške “torbice”. Rada bi mu jo podarila za darilo in sicer nekje v velikosti 30×40 ali 30×30 ali kaj podobnega. Da bi jo lahko imel za k obleki in za h kavbojkam z jakno, pa da ni usnjena.

Torej, če imate kakšen predlog, prosim. Hvala.
T.

Moj dragi nosi tako lušno torbico za moške od Samsonite. Prej pa je tudi nosil po vseh mogočih žepih in v rokah te reči. Odkar pa nosi to torbico pa nikoli nič ne pozabi doma, ima proste roke, komot je in še lepše (bolj urejeno) zgleda.

zgleda, da tipe res stancajo..:)))

moj dragi je vcasih kot tisti mulcek iz slikovnega vica, ko mama besno gleda na pamza, ki je celo mizo napolnil s tako in drugacno kramo, podpis pod sliko je pa “Tako, zdaj pa izprazni se drugi zep!”

:)))))

SG

Tudi moj je to delal, potem pa so se mu na žepih strgale hlače, in posledično je bilo treba kupovati nove pa čeprav so bile drugje še čisto lepe.

Zato si je kupil, torbico, črno ki se jo pripne na pas, je pa v bistvu za fotoaparat. Je dolgo iskal, ker je hotel čisto črno, brez kakšnih napisov in seveda iz blaga.
Sicer on ne nosi oblek, zato mu tudi taka torbica paše zraven. Notri je pa ravno dovolj prostora za mobitel, denarnico, ključe, robčke.

Kje bi se dalo pa dobit kakšno tako bolj fino torbico, večjo pa nevem, pa tudi dvomim da bi jo nosil, ker moj ima eno pa prav da se kot ena baba počut.

LP

uf, tiste za okrog pasu so pa … meni nič kaj všečne 🙁

Ma verjemi tud meni niso bile, sploh zato ker smo imeli ene “čudne “sosede ki so nosili take usnjene, rjave žoke okrog pasu, kot uni kavbojci za pištole.

Sam ta verjemi velik boljše zgleda, na športno obleko paše, pa še prišparamo pri novih hlačah:O)))) ha ha

Sej pravim jaz sem se že navadila, čeprav mi na začetku tud ni potegnilo

LP

Moj ma en majhen simpatičen bodybag. Jupi, pomembna delovna zmaga se temu reče 😀

****************************************** Izgubljen je dan, ko se nisi smejal.

Kipling na Wolfovi; točno to, kar iščeš.

Tinja

.

Moj nosi nahrbtnik.ga ne prepričam v nič drugega. Je bolj športen tip.

O, jaz sem pa na tem področju “zmagala”. Z eno verzijo nadgradnje je pred leti zamenjal tudi “nošenje po žepih” najprej z “nošenje denarja v denarnici – še vedno v žepih”, danes pa ima za v službo vse zraven notebooka, za popoldne pa al v svojem nahrbtniku (uf, a veste, kako znajo biti šele moški izbirčni pri izbiri svoje “torbice” – hujši kot vsaka ženska) al pa v eni posebni izvedbi tiste torbice za okrog pasu. Enkrat sem jo staknila v Franciji in mu jo prinesla – je sicer podobna tistim za okrog pasu, precej večja, super dizajna in dobrih barv – nosi jo pa kar čez ramo. Ko jo je prvič dobil v roke, jo je sicer “namestil” okrog pasu, pa sem se začela režat, da je kot en predpasnik … No, od takrat dalje ji je ime “predpasnik” :)))

LPM

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Poraženec vidi problem v vsakem odgovoru. Zmagovalec vidi odgovor na vsak problem.

Moj nosi denarnico in telefon v žepih jakne, ključe pa kot osnovnošolec okoli vratu :)))

Hm čudno, nikoli nima raztrganih žepov, zato tudi ni potrebe po torbici.

Mojemu sem za r.d. kupila tako moško torbico in jo je takoj označil za “pedertošl”:-)))) no, vanjo je dal avtomobilske dokumente pa še nekaj reči in jo dal v predal v avtu..Mobi, ključi, denarnica, očala so ostala tam kjer so bila -na stalnem mestu v žepih. Ni šans..

Pri nas tudi veliko uporablja torbico za okrog pasu in … še jaz jo marsikdaj:)) Nekako se ne morem navaditi na tiste “nobel” torbe, ob dveh mulčkih in vsej njuni navlaki, ki jo prenašamo v vrtec in iz vrtca mi kar prav pride (da mi še torbica ne opeta okoli in ne pada z ramen).

Sicer pa … jaz jih po svoje kar razumem. Žepi, nahrbtniki… so veliko bolj praktični, kot raznorazne torbice. Estetika? No, to pa je že poglavje zase:)

Po žepih v jakni. Poleti je bolj kriza, včasih uporabim tisto za okoli pasu. Peder tašne pa ne bi nosil za noben denar.

vse v žepih…..
ključi, zobotrebci (mater, a veste, da majo sam v eni gostilni dobre – take, k se ne lomijo – in jih potem tam veselo vzame za vikend zalogo) čikgumiji v barvnem spektru, prazne Marlboro škatlice, dva fajercajha, ki ne delata, pa se jih da še sigurn popravt, eden ki dela pogojno… Potem so še robci, po možnosti ponucani, drobiž, ena denarnica s taprirnatimi, en tošelc za euro drobiž…
da o važnih papirčkih ne govorimo…

New Report

Close