moška “torbica”
Tudi moj je to delal, potem pa so se mu na žepih strgale hlače, in posledično je bilo treba kupovati nove pa čeprav so bile drugje še čisto lepe.
Zato si je kupil, torbico, črno ki se jo pripne na pas, je pa v bistvu za fotoaparat. Je dolgo iskal, ker je hotel čisto črno, brez kakšnih napisov in seveda iz blaga.
Sicer on ne nosi oblek, zato mu tudi taka torbica paše zraven. Notri je pa ravno dovolj prostora za mobitel, denarnico, ključe, robčke.
Kje bi se dalo pa dobit kakšno tako bolj fino torbico, večjo pa nevem, pa tudi dvomim da bi jo nosil, ker moj ima eno pa prav da se kot ena baba počut.
LP
Ma verjemi tud meni niso bile, sploh zato ker smo imeli ene “čudne “sosede ki so nosili take usnjene, rjave žoke okrog pasu, kot uni kavbojci za pištole.
Sam ta verjemi velik boljše zgleda, na športno obleko paše, pa še prišparamo pri novih hlačah:O)))) ha ha
Sej pravim jaz sem se že navadila, čeprav mi na začetku tud ni potegnilo
LP
O, jaz sem pa na tem področju “zmagala”. Z eno verzijo nadgradnje je pred leti zamenjal tudi “nošenje po žepih” najprej z “nošenje denarja v denarnici – še vedno v žepih”, danes pa ima za v službo vse zraven notebooka, za popoldne pa al v svojem nahrbtniku (uf, a veste, kako znajo biti šele moški izbirčni pri izbiri svoje “torbice” – hujši kot vsaka ženska) al pa v eni posebni izvedbi tiste torbice za okrog pasu. Enkrat sem jo staknila v Franciji in mu jo prinesla – je sicer podobna tistim za okrog pasu, precej večja, super dizajna in dobrih barv – nosi jo pa kar čez ramo. Ko jo je prvič dobil v roke, jo je sicer “namestil” okrog pasu, pa sem se začela režat, da je kot en predpasnik … No, od takrat dalje ji je ime “predpasnik” :)))
LPM
Pri nas tudi veliko uporablja torbico za okrog pasu in … še jaz jo marsikdaj:)) Nekako se ne morem navaditi na tiste “nobel” torbe, ob dveh mulčkih in vsej njuni navlaki, ki jo prenašamo v vrtec in iz vrtca mi kar prav pride (da mi še torbica ne opeta okoli in ne pada z ramen).
Sicer pa … jaz jih po svoje kar razumem. Žepi, nahrbtniki… so veliko bolj praktični, kot raznorazne torbice. Estetika? No, to pa je že poglavje zase:)
vse v žepih…..
ključi, zobotrebci (mater, a veste, da majo sam v eni gostilni dobre – take, k se ne lomijo – in jih potem tam veselo vzame za vikend zalogo) čikgumiji v barvnem spektru, prazne Marlboro škatlice, dva fajercajha, ki ne delata, pa se jih da še sigurn popravt, eden ki dela pogojno… Potem so še robci, po možnosti ponucani, drobiž, ena denarnica s taprirnatimi, en tošelc za euro drobiž…
da o važnih papirčkih ne govorimo…