Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek moške srajce

moške srajce

Mož mora za službo obvezno nositi srajco. Kam naj gre pogledati, da bo dobil kakšne bolj mladostne, kvalitetne in ne predrage? Mene pa zanima zraven še, na kaj naj bo pozoren, da ne bo kupil takih, da bo treba eno uro likati eno srajco? Hvala!

To je pa sigurn moja pisala

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx boljše živet v lahki diktaturi kot v težki demokraciji xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx več na blogu, http://www.fj-produkt.com/

Sicer se trenutno ne spomnim imena trgovine,ampak ti lahko povem da je v kleti v btcju ena precej velika trgovina,kjer imajo zelo lepe in ugodne srajce. Mi ze dolgo kupujemo samo tam. Imajo pa v izlozbi eno zeloooo debelo lutko,ker imajo tudi oblacila za mocnejse. Tako da ne mores zgresiti.

Moj jih je že par nabavil v Peek&Cloppenburg na Rudniku, občasno mu kakšno naročim tudi prek spleta – Next.

včasih je imel Tom Taylor zelo ok casual srajce, zdej moraš imet pa kar srečo da dobiš kaj primernega, pa mogoče še Sportina in Sportina outlet.

moj mož včasih kaj v LJ supernovi trgovini C.. ne vem točno kaj je že, dobi …

tudi modiana in maxi imata kar nekaj, sploh znamka Venti ima ok kroje, mal bolj moderne in super za likat.

drugač pri nas mož in sin večkrat naročita kar tukaj, sploh Jack&Jones ima zelo ok srajce, če ujameš moment lahko res po zelo dobri ceni kupiš dobro srajco.

včasih ima kaj zanimivega še C&A

glede likanja je pa loterija, ene srajce imajo oznako da se lažje lika, te so načeloma tudi dražje in se res lažje likajo, sem pa jaz tudi BP zlikala tudi srajco za nekaj €.

meni so všeč tiste mečkanke, ki jih ni treba likati 🙂

Če si iz Lj ali okolice se zapelji do Trzina-M Moda. SLO blagovna znamka, imajo tako klasične kot bolj moderne kroje. V njihovem proajnem skladišču je pravi “raj” za m. srajice, ogromna stena od vrha do tal z srajcami, res ogromna izbira barv, modelov in materialov. Cene so srednji razred od 30 eur naprej, skratka mi kupujemo tam.

Srajice perejo in likajo v čistilnicah, za en evro. 😉

New Report

Close