MOŠKE SRAJCE IN KRAVATE

to pa zanima tudi mene… iščeva namreč malo bolj svečano, malo drugačno srajco (lahko tudi visok privihan ovratnik), ker je obleka res klasična….
sva šla v labod, nimajo več številke (sva naročila, so rekli, da bodo dostavili iz tovarne, pa nič)!
pa sem rekla, pa pojdiva v Emporium, bova sigurno kaj dobila… sicer bo malo dražje, samo saj sva pri obleki prihranila… PA NIČ!!!!!!!!! dol naj ga zaprejo…
bo tudi meni kakšen nasvet prav prišel…

Midva sva imela iste težave…po celi ljubljani sva iskala telovnik, tisto “nabrano” kravato v isti barvi in smoking srajco (dvignjen ovratnik na koncu malo zavihan).
V Karizmi sva našla telovnik in kravato, ki sva jo želela, ma ni bilo nič za probat (samo po naročilu), v Emporiumu (Pal Zalinger) so meli eno barvo srajce (bež, oker, rumenkasta-skratka grozne barve) in telovnik v isti barvi…Potem sva šla malo pofirbcat v Trst, skoraj sva se ubila od iskanja in tik preden sva šla domov sva slučajno zašla v eno trgovino z moškimi oblekami. Kupila sva telovnik in kravato v istem vzorcu in smoking srajco smetanaste barve, obleko sva šla nato iskat v muro (eno in edino črno telirano, ki so jo imeli).
Ne spomnim se imena, ma če želiš lahko poiščem po računih in ti javim ime trgovine.

Midva sva tudi skoraj obupala, sva hotela malo boljšo srajco na manšete pa so bile samo od št. 39 naprej. Rabila sva pa 38. Potem sva šla v skladišče Mode M so nama pripravil 6 srajc in sva dve izbrala (11000 obe skupaj). So kvalitetne, vendar navadne srajce z dolgimi rokavi. Sva pa prej celo LJ. obdelala 2x, prav tako Emporium in BTC, vendar nič. Žal z manšetami ne bo nič. Obleko nama bodo pa naredli v Sensu. Aja zataknilo pa se je žal tudi pri čevljih, saj svetlih v bež barvi enostavno ni. So samo rjave in bele. Bova probala stvari čim bolj uskladit. Poročiva se 20.5.

Malce dražje srajce (cca. 15.000 SIT) imajo v NARA CAMICIE na Nazorjevi v Ljubljani. Res so super kvalitete. MIdva so jo lani sicer kupila v Italiji (Trst) v tej trgovini, tako da za to trgovino v Lj. ne vem ali imajo enako veliko izbiro. Poleg srajce sva kupila še kravato in moram reči da imajo res izbiro.

Predlagam vsem ,ki imajo problem z oblacili predvsem z moškimi srajcami da nas obiščete preko naše spletne strani . Tam dobite vse podatke .našo internetno stran , mail : konfekcija@gmail.com
Slovenska proizvodnja z zelo kvalitetnimi materiali , po zelji lahko prinesete material tudi svoj .
Naredimo tudi po vasih merah .
Nasa zelja je , da je stranka zadovoljna , ker potem smo zadovoljni tudi mi !
Lep pozdrav vsem
J.K.Design