Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek moške zadeve

moške zadeve

A jih kdo gleda v petek na kanalu A? Jaz jih ful rada gledam, pa mi moj pravi, da se mi je zmešalo. Pravi, da jih ne more gledat. Kaj pa vi fantje, kako gledate ne pedre?? Za lezbijke vem, da so vam všeč :)))))

Bljak

Čuj ljubica!
Moja rit je na voljo samo zate in še to samo za božat!Luleka pa itak lahko sam ti v usta dobiš……..;.-)))

Tace in tiče stran od moje riti!!!!

Ne daj bože, da hetero- moškemu samo omeniš, da obstajajo tudi taki, ki imajo raje moške kot ženske. Se jim pol sveta podere ;). Zanimiv fenomen – proti lejzbikam pa nima nihče nič ;). Me ženske pa smo bolj fleksibilne, bi rekla – naj bo ženska, ki ima raje ženske, naj bo moški, ki ima raje moške… je čisto vseeno. Ali ne?

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Prav imaš, jaz nimam proti nobenemu nič.
Poglej pa komentarje naših kletkašev – pričakovano!!!;))))

:))) Se mi je zdelo.

A bi se ti dolčkala s katero?Tu na forumu je en par super deklic…..ki tud ne bi imele nič proti temu.
😉

Sem mislila, da si bolj prilagodljiv ;))

A niso to sanje vsakega moškega, da bi gledal ali pa celo sodeloval??

Ma saj tudi jaz nimam nič proti če se dva onegavta. Sam da bi jih pa moral gledati ………bljak, fuj

A lohk gledam?

:))) Kot bi poslušla svojega;)

Ma…. Moški! 😉 :)))))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Moški??????????

Da, moški. Samo da sta dve ženski na kupu, pa bi že…. gledali ;). Ali se motim?

Ja a ni to lepo.

Hehe… Grozni ste :)))))))).

Tolk pa tudi ne!!!!
Lulek je ustvarjen sam za luliko…..pa v sili še za žensko ritko…poleg osnovne funkcije seveda.
😉

To si samo ve tako mislite. V resnici smo zelo v redu.

Rit je rit. Samo da so ene malo bolj kosmate ;).

Kaj misliš,da mi je to nerodno priznat?
No?Torej?

Marsikdo bi še sodeloval! Miši, a jim uprizoriva eno predstavo?? :)))))))
Potem pa še oni nama :)))))

EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Kako lahko kaj takega rečeš?

Kakšna sila je pa to?

Pod točko 1.: sprejeto
Pod točko 2. : se vrne nazaj v obravnavo

New Report

Close