moški 10 in več let starejši od ženske
V enem filmu bogat starček sprašuje prijatelja, če se ne boji, da ga ima njegova lepa 20-30 let mlajša izvoljenka samo zaradi denarja oz. če misli, da bi ga ona sploh pogledala, če ne bi bil bogat. Prijatelj odgovori: kaj misliš, da bi jaz njo, če ne bi bila toliko stara kot je in tako lepa…ne pravim, da se tista dva ne bi mogla ljubit in tudi v filmu je to vprašanje ostalo neodgovorjeno, pravim samo, da v življenju iščemo nekoga, ki je približno iste vrednosti kot smo mi sami.
Sedaj pa primer iz Slovenije.
Poslovnež in seks bomba. Na začetku povem, da na koncu ni zneslo.:-)
Predvčerajšnjim je en tu sanjaril o tem, da bi dobil mlado, pošteno, z dobrim srcem in še privlačiti bi jo moral, v zameno bi jo pa kdaj pa kdaj peljal v toplice in kupil kakšno poceni oblačilo. Poceni oblačilo je on napisal, dobesedno.:-)
Sem 50 in se požvižgam na toplice, ker sama vložim preveč časa in denarja v svoj izgled in oblačila in me pride slednje najmanj 10 krat več kot znesejo toplice in pajkice za 4 eure.
Tale dečko si je predstavljal, da ga bo dotična seks bomba oboževala, ker jo vodi v toplice. Verjetno še zdaj v svoji glavi misli, kako jo je razvajal.
Kaj moški ne znate računat? Si ne znate predstavljat, koliko žensko pridejo vsi stroški z njeno ureditvijo in nenazadnje tudi pot do toplic?
To je bilo prvo vprašanje. Drugo. Ženske nas privlači varnost. Starejši situiran moški bi torej znal biti privlačen mlajši ženski. Ne sprašujem za sebe, ker pri 50-ih 70-letnega gotovo ne bom vzela, imam dovolj denarja za preživetje in raje seksam s sovrstniki. Sprašujem, kaj se vam zdi pravično, dobro….in sicer:
koliko, na kak način, v kakih časovnih razmakih…bi bilo potrebno resnično “sponzorirati” in ne plačevati toplic, ker z njimi si ženska ne more plačati najemnine in hrane…da bi ji ta njen bogat star izvoljenec zares pokazal, da mu nekaj pomeni, ker ji je pripravljen pomagati tudi finančno, ker on to lahko, ker ima denar, njej pa denar olajša življenje
film resnično obstaja, oni dan je en res tu napisal poceni oblačilo in toplice, opisani par je resničen, kaj bi naj bila torej provokacija?
film resnično obstaja, oni dan je en res tu napisal poceni oblačilo in toplice, opisani par je resničen, kaj bi naj bila torej provokacija?[/quote]
Tisti ki je napisal za poceni oblacilo in toplice je provocirau 🙂
Sem tvojih let, raje kakšno leto zraven in takšne kot si ti ne bi imel. Ker si prestara. Imam 20 let mlajšo, kaj bi s starejšo ali vrstnico. Ko pa ne bom več mogel pa bo tardeč pomagal.
Tako da se ne hvalit, malo moraš imeti tudi v glavi ne samo v denarnici.
o čem ti to?
Ljudje se gredo (po svoji volji) kar jim paše ☺ … in, kar iz sebe lahko “iztisnejo”, “prodajo” drugim ☺
film resnično obstaja, oni dan je en res tu napisal poceni oblačilo in toplice, opisani par je resničen, kaj bi naj bila torej provokacija?[/quote]
Tisti ki je napisal za poceni oblacilo in toplice je provocirau :)[/quote]
Če je res provociral, ne vem, vem pa, da so se našle neke interesentke.:-)
Drugače pa tale Slovenec svoji dami niti poceni oblačila ni kupoval, samo toplice, da je imel kje seksat z njo.:-)
Sem tvojih let, raje kakšno leto zraven in takšne kot si ti ne bi imel. Ker si prestara. Imam 20 let mlajšo, kaj bi s starejšo ali vrstnico. Ko pa ne bom več mogel pa bo tardeč pomagal.
Tako da se ne hvalit, malo moraš imeti tudi v glavi ne samo v denarnici.[/quote]
kdo se hvali? sprašujem in mi plis odgovori..ti to lahko, ker si točno tisto, kar rabim vedet in sicer kako ti je uspelo mlado dobit, koliko in kdaj si jo preden sta postala partnerja, preden sta šla živet pod isto streho, financiral..v denarju, darilih,…
kaj, avtorica, si boš mlajšega omislila, pa ne veš, kako bi bilo primerno “odplačat” njegove storitve? Ne upaš preverit pri njem osebno, da ne bi izpadla “financerka”?
pri 50 si interesantna kvečjemu kakemu 60+. Če zgledaš dobro, bi te pa itak kresnu vsak fukotožneš.
Ne razumem, kaj ti še pr 50 še ni jasno?
tole pa spada vDružinski zakon: 50+ let stare imajo PRAVICO do seksa ☺
Tako da se ne hvalit, malo moraš imeti tudi v glavi ne samo v denarnici.[/quote]
kdo se hvali? sprašujem in mi plis odgovori..ti to lahko, ker si točno tisto, kar rabim vedet in sicer kako ti je uspelo mlado dobit, koliko in kdaj si jo preden sta postala partnerja, preden sta šla živet pod isto streho, financiral..v denarju, darilih,…[/quote]
Sam izgledam kar mlajši, ni hvala, ti pa napišem, da sem jo opazil že ko je imela 20 let jaz pa 40, vendar mi je bila res zame premlada, čisto resno, potem pa sva čez 9 let skupaj prišla. Res da ima vse, hišo, bavarca terenca. No prej tega ni imela, imela je stanovanje. Ne zapravlja po nepotrebnem in je skromna. Tako da se da tudi tako brez nekega sponzorstva in daril. Še to. Tudi dobro izgleda.
Avtorica, tist se je zezal na katerega se ti obešas s temi toplicami. Drugače pa,….. kater starejši tip bi bejbo po toplicah vlačil, tam so več ali manj sami starci starejši od tipa z mlajšo žensko. Tist, ki ima denar jo valjda pelje po kakšnih exotiočnih krajih. Mlado punco se, da zapecat tam nekej do 25 leta tako, da se ona popali zaradi stila življenja, (to so razni umetniki, pevci recimo… itd) ki ga ima starejši premožen moški. Po teh letih se bejba sama zaljubi v keš, ki ga ima pač toliko starejši moški, ne v njega. Torej se preda za keš. Nimajo vse toliko kot imaš ti, da sama sebe vzdržuješ.
Lahko se imata dva res rada. Leta niso tako pomembna, kot da se imaš s človekom lepo in se z njim dobro razumeš. Vse ovire so v naših glavah.
Sprašujem kaj je pravično. Kdaj ti je z njim lepo in se z njim dobro razumeš? Če ti finančno pomaga, je tako?
Da strnem in da ne odgovarjam vsakemu posebej. Krščanstvo in komunizem imata vsak po nekaj zaslug, da je Slovenka in žena in mati in delavka in da si ne zasluži pravičnega plačila za svoje delo. Vsaj za eno bi bil islam dober: ženska ne rabi v službo hodit, ker mora samo strečt svojemu gospodarju in skrbet za otroke.:-)
Zašla s teme..Slovenka bi torej morala enemu starčku se pripeljat v toplice, vsa opedenana seveda, ..se tam smečkat in se trudit z njegovim z malo že neposlušnim onetom…da bi se je on morda čez kako leto usmilil ali pa si omislil drugi model? Prav razumem odgovore? Ali pa mi zna morda kdo odgovorit…
Ne vem kaj komplicirate… idealna starost moškega je okoli 43. Starost ženske… ni pomembna…
ja tvoji vrstniki bi rad vsaj 10 let mlajše. tudi zate ni druge rešitve kot da gledaš 35 letnike, mamine sinčke, ki rabijo novo mamo. jih je dosti, ni panike.
Sem malce mlajši od tebe in sem pripravljen kakšno peljat v toplice in ji kupit kakšno pocen cunjo, obvezno erotično oziroma sexy. S tabo bi šel, ampak v stroške se pa ne bi metal. S tabo bi šel kvečjemu zastonj, al pa sploh ne
Sem malce mlajši od tebe in sem pripravljen kakšno peljat v toplice in ji kupit kakšno pocen cunjo, obvezno erotično oziroma sexy. S tabo bi šel, ampak v stroške se pa ne bi metal. S tabo bi šel kvečjemu zastonj, al pa sploh ne[/quote]
hehhe,,,saj pravim kam sta nas krščanstvo in komunizem pripeljala..:-)
v toplice ne hodim z nobenim, se dam dol pa da ga ne vidim več
sprašujem samo kaj se zdi komu pravično, kako mora starejši moški pokazat mlajši, da jo ima rad .. če lahko pomaga, podari,…zakaj špara? tisti je tole kolegico izgubil, prvo kaj je šla si je šla okus po postanem popravit z enim trideset letnikom..:-))))) aja ona ga je nogirala ko je videla da ni diht če misli, da bo ona v to zvezo vložila 10x več denar ima pa on
Vsi tisti ki zvezo že na začetku gledate skozi denar, vedite, da je že v startu propadla.
Haha o’jej men se pa zdi da tebe nočejo ne starejši ne mlajši.
a zato razpade vsaka druga zveza, ostalih je pa večina nesrečnih:-)
hecam se, na denar se ne gleda, če sta dva vsaj približno isto situirana
če je en bolj, mu mora drugi pomagat oz delit..ta postanež še pa tega ni..on toplice ona 10x več za vse stroške ki jih je imela da je vsaj približno zgledala…če bi ona zgledala ko neko revše brez frizure, nohtov, dobrega avta je on ne bi niti povohal, ker bi se je sramoval..on bogat ona pa ko da nima za burek..kaj bi si njegovi poslovni partnerji mislili o njem…da je bankrotiral ker nima da svoji punci plača da se uredi..:-)
Haha o’jej men se pa zdi da tebe nočejo ne starejši ne mlajši.[/quote]
tako je, preveč mi je do pravičnosti, da bi denar k hiši nosila, se rihtala vsako prosto minuto dneva, da bi zgledala, kuhala, prala, likala njegove srajce,…
slovenski moški si lahko privošči eno ki ji je manj do pravičnosti…:-)
pa ti, tudi ne najdeš kakšne 10 let mlajše s plačo in delovnimi sposobnostmi kobile?
Haha o’jej men se pa zdi da tebe nočejo ne starejši ne mlajši.[/quote]
tako je, preveč mi je do pravičnosti, da bi denar k hiši nosila, se rihtala vsako prosto minuto dneva, da bi zgledala, kuhala, prala, likala njegove srajce,…
slovenski moški si lahko privošči eno ki ji je manj do pravičnosti…:-)
pa ti, tudi ne najdeš kakšne 10 let mlajše s plačo in delovnimi sposobnostmi kobile?[/quote]
ups, ženska si:-)
ni tema o meni..znaš odgovorit na moje vprašanje?
Forum je zaprt za komentiranje.