Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Moski a res ne veste cemu sluzi vibrator?

Moski a res ne veste cemu sluzi vibrator?

Moski prosim vas…vibrator je v prvi vrsti namenjen za stimulacijo scegetavcka in ne da prizganega vstavljate v vagino… Le kaj mislite tisti ko to pocnete? Da imamo dva scegetavcka? Enega zunaj in enega notri?

Ne bi o tem govorila s svojim moškim?

Ne ve, jst ga ne uporbljam in tud ščegetavčka nimam, jebat ga.

Beton ga tudi nima….

Jih imam vec…pa se mi ne da vsakemu posebej to razlagat:)

No zdaj ves…ce se slucajno kdaj srecava 😉

No zdaj ves…ce se slucajno kdaj srecava ;)[/quote]

Živi bili pa videli, do srečanja, hehe. bom hodl kot kavbojc, ki ima namesto revolverja vibratov v etui-ju, hehe.

Jih imam vec…pa se mi ne da vsakemu posebej to razlagat:)[/quote]

Očitno imaš same lene dedce na sebi in ob sebi. Vse bi na baterijo. Nobenemu se ne ljubi uporabiti prstov in jezika, mar ne?

Če bi bilo to res potem bi bil vibrator velik 10cm in ne debelejši od svinčnika, tako pa prodajajo 25-30cm velikosti in debeline termovke pa še tist po tvoji frači opleta k pes po kuhnji 😉

zakaj bi moral dedec vedeti, kako se uporablja babji vibrator? Vibrator služi ravno temu, da se baba sama zadovolji.

Če se ga nuca samo za zunanjo uporabo, zakaj ima potem obliko/velikost/debelino kot ena konkretna oprema, ki je običajno za notranjo uporabo? Ene ste pa res blond. Če bi se uporabljal samo za zunanjo uporabo bi bil v obliki/dolžini/širina enega prsta in to je to. Škoda vibratorja, če ga sam zunaj nucaš.

Jih imam vec…pa se mi ne da vsakemu posebej to razlagat:)[/quote]

Klinc teh več, če očitno za enega ne zaležejo.

Če izgleda kot kurec.. Se ga sme uporabljati kot kurec.. Funkcija tresenja je samo bonus, ker pač moški ne zmorejo teh frekvenc.. Razen, če mu med onegavljenjem ne poveš, da so mu spraskali avto!

Oni vibrator v obliki meuljčka.. In trakci, pa seveda že s svojo obliko napoveduje, da ga bo potrebno “obleči”..

Tako, da vibrator ni enak vibratorju.. Imajo več različnih velikosti, oblik ter funkci.. Ne glede na to, pa je seveda način uporabe zgolj omejitev človeške domišljije.
Uporaba zgolj za eno, “tisto” famozno področje, ki ga moški baje itak ne najdejo.. Pa več pove o omejitvah človeka, kot karkoli drugega.

Bistveno vprašanje pa je: ali bolje uporablja oneta ali vibrator? In predvsem zaradi kvalitet katerega se potem “zadrži”? 🙂

De omnibus disputandum..

Ti si mal čudna. Misliš, da če teb ne paše ga met not, da pa nobeni ne paše??
Še kako se motiš! Meni glih not najbolj paše.

Če mene vprašate, je z vibratorjem zmer vrhunsko! Zmer mi pride, s partnerjem žal ne.

Torej smo rešili dilemo, vibrator je boljši od tiča.

Hahahahaha :)))))))))

Zakaj misliš da nas zanima kam ti rineš svoj vibrator? Zaradi mene če si ga v šupak rineš, je to tvoja stvar.

To sploh ni bila dilema nikoli, vibrator deluje, dedci so pa hlodi, ki mogoče žensko v 10 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} pripeljejo do orgazma. Večina pa nikoli.

Dedci nasploh ne poznajo ženske anatomije. Oni bi samo vtikali, pa če je to vibrator ali kaj drugega. Kaj ženski paše, jih ne zanima.

Dedci nasploh ne poznajo ženske anatomije. Oni bi samo vtikali, pa če je to vibrator ali kaj drugega. Kaj ženski paše, jih ne zanima.[/quote]

Moram protestirat…
Moski, ki ni sposoben v predigri s kazalcem, sredincem in jezikom zensko pripeljat do vrhunca, ga nima kaj vtikat.. in ja, nas je kar nekaj, ki obvladamo anatomijo… in se kaj zraven.

Dedci nasploh ne poznajo ženske anatomije. Oni bi samo vtikali, pa če je to vibrator ali kaj drugega. Kaj ženski paše, jih ne zanima.[/quote]

Moram protestirat…
Moski, ki ni sposoben v predigri s kazalcem, sredincem in jezikom zensko pripeljat do vrhunca, ga nima kaj vtikat.. in ja, nas je kar nekaj, ki obvladamo anatomijo… in se kaj zraven.[/quote]

To vsak reče, potem pa tema. In že to, da ženskemu vrhuncu rečeš “predigra”, kaže tvoj odnos do tega, kaj je “glavno”.

Moram protestirat…
Moski, ki ni sposoben v predigri s kazalcem, sredincem in jezikom zensko pripeljat do vrhunca, ga nima kaj vtikat.. in ja, nas je kar nekaj, ki obvladamo anatomijo… in se kaj zraven.[/quote]
Nekateri znajo uporabiti celo pest. Žal večina sicer samo, kadar pretepajo ženo ,ampak so svetle izjeme – njihove žene ne rabijo vibratorja, če pa že pa onega ornk Hitachi-jevega.

)))))))))))))))))

Kaj pa potem dela moški, ko “užge” svoj kos mesa, če to mesto sedaj zasluži celo vibrator? Potem moškega sploh ne rabiš, če je prioriteta vibrator, ki mu daješ pozornost …

Moram protestirat…

To vsak reče, potem pa tema. In že to, da ženskemu vrhuncu rečeš “predigra”, kaže tvoj odnos do tega, kaj je “glavno”.[/quote]

Hm, vazno, da je branje in razumevanje prebranega glavno pri tebi.. pa “uzivaj” se naprej.

New Report

Close