Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moski a vi cist resno mislite..

Moski a vi cist resno mislite..

..da, z leti pridobivate na dodani vrednosti
me pa zgubljamo? Dragi moji
realnost je taka da, vi kasneje dozorete in tudi prej se postarate kot me. Moski po 50 letu, je v vecini slabse ohranjen kot zenska istih let. Ok, povsod so izjeme ampak nasplosno pa to drzi. Kar tolazite se, kako ste pri 40 na vrhuncu in podobno, kajti potem gre pa lepo strmo navzdol. Tip je top tam med 25 do 35 potem pa, sej veste, debelina denarnice pa to.:D Lazje in zastonj dobi dober f.k ena solidna 40 letnica.

In kaj zdaj?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

hja, takole je: vino dejansko lahko dobi z leti na žlahtnosti, seveda če je pravilno ustekleničeno in je v primernih pogojih hranjeno, medtem ko se ribe v vsakem primeru usmradijo. :-))

Nic..cutila sem potrebo to napisat sem gor..in sem. Sicer je pa tole cedalje bolj samski in vezani cvek.

to pomeni, da moramo biti srecni ce naletimo na samsko 40 letnico ;)?

hahaha a vi ste kao vino al kaj? ma ja kr tolazite se…dejstvo je, da leta prinesejo svoje in se je treba s tem sprijaznit.

ona je srecna 😉 odvisno med katere pasete ?

Kolikor jaz vidim, niso ravno moški tisti, ki s etežko sprijaznijo z leti, bolj to babe muči. Ko več ni gorečih pogledov oslov, si le-te začnejo domišljat.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

hahaha a vi ste kao vino al kaj? ma ja kr tolazite se…dejstvo je, da leta prinesejo svoje in se je treba s tem sprijaznit.[/quote]

Težko bi me pri moškem karkoli spominjalo na ribo :-))

“Ženske prej dozorijo”. V čem točno ? “Moški se prej postarate” A se ti zajebavaš ?

A si ameriko odkrila? Večina tipov to čist dobro razume, ženske prej iščete princa, k vas bo ljubil zgolj v notranjost pa te fore:) Glej prej se postaramo, manj rabmo fukat, se prav se čedalje manj ženska splača. Za tistih nekajkrat na mesec pa je ceneje najeti. If it floats, flies or fucks, its cheaper to rent it 🙂

Poleg tega je čedalje več punc/žensk z daddy issues, tko da zgleda ne bo usahnila ponudba za stare desce:)
V “najslabšem” primeru, pa se tip nekajkrat na mesec zapelje v avstrijo, plača tam za celovečerno zabavo DELČEK kar bi ga stalo drugače. Pa ko se odloči ve da bo porival, plača pa za to, da lahko oddide! 🙂 Kam boste šle pa ženske? Poleg tega nam je tipom dost, da spraznemo jajca, ženske potrebujete pa še 100funkcij zraven, da ste pripravljene;D

Se gibljeva kot kaze v razlicnih krogih.Res je pa da govorim o moskih, ker poznam kar nekaj takih, ki se jim zdi zenska, ki jim je po letih bolj blizu, enostavno nezanimiva.
Sicer pa v teh casih precejsnje razlike v letih so nekaj cisto normalnega. Moj post je moje osebno prepricanje. Sama z leti in staranjem nimam tezav.Je pac bioloski proces, ki ga je treba sprejeti.

Mater sem se zasekiral zaradi tvojih ugotovitev. :-))

Ajde nihče od nas z leti ne dobija na ceni kot “Dom Perignon” ampak kvečemu postajamo [b]Vino amaro[/b]

Tko sedaj pa se še ti nehaj sekirat. :-))

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

V vsem.Ne jst to smrtno resno.Pa kva se ti sploh razburjas k pases med top..baje. Nisem si glih cist na jasnem, kolk si star k je po pisanju tezko presodit. 😀

zate vem, da se nisi. :)))
se ne sekiram, samo rada izzivam 😀

Jaz sem star pes in res je, da se mi lasna črta pomika, sive lase in gube dobivam a je vsako leto boljše.
Z babam se lohk nroca delam ko pes, ker so vse sestradane ljubezni, veze in nakladanja. In to od srednješolk do razočaranih gospodinj, da o samohranilkah ne govorim. Normalno, da sem le še približek sebe iz mladosti, sam me to boli kurac. Točno vem kaj katera vidi na meni in kaj ne, nobenih iluzij. Kakšne bi me imele za zasilnega oplojevalca, vzdrževalca, druge za ljubezen, četrte za nadomesnega očeta (za njih), pete pa za očeta svojih otrok. Nakurjenih imam vedno povsod dovolj a nobene ne zaključim, ker se enostavno ne izplača. Ne maram fiksnih stroškov, zato še vedno nisem našel pametne alternative odlični kombinaciji flirtanje/romanca vsepovsod, fukat hodim pa v bordele, nobenih preživnin in čustvene navlake, predsem pa ni fiksnih stroškov. Lohk živim s par 100EUR na mesec ali pa spušim 5k, samo to je moja izbira, medtem če bi se vezal, pa da bi za babje apetite nabral, bi imel vsaj 1k EUR fiksnih stroškov (nadgrandja stanovanja v večje, hišo), boljši avto, potovanja, da od otrok ne govorim, to je v tej ekonomiji kot Sibirija. Za vsaj 20let bi moral nastavljat čreva za minimalca. Danes sem lahek, nizkih fiksnih stroškov in imam zato večjo vrednost, saj se lahko izpogajam za večjo plačo/projektno ceno. Če bi bil zapufan do želodca pa bi moral vzeti pucanje skretov za 500EUR/mesec (če bi bla sila), ker če bi se obotavljal bi v 14dneh že vsi pocrkali. Sam lahko z nekaj tisoč evri rezerve v sili iščem nov vir do eno leto ali več… Če bi bil vezan bi to pošlo prej kot v enem mescu. Jebeš to. Pa dobro, za mlado bi še razmislil. Da bi si pa starega konja navlekel k v sorodni temi že pri 40ih jamrajo o žilah in vsem tem pa hvala lepa. Pa kaj mislite, da so kaj manj zahtevne? 40letnice so najmanj zahtevne sam do prvih nekaj fukov, ker ve da mora vse fuknit ven na prvem zmenku, pol se pa usuje cel kombajn neizpolnjenih sanj k naj bi jih ti revež uresničil, kar so jo drugi razočarali. So tud ženske, k bi tipa vzdrževale samo so temu primerne osebnosti (psice). Tko da ženska hvala, da si mi povedala, da se staram, tič mi bo vedno slabše stal, videz bo padal. A ugani, toliko slajše se je potopiti v mladi pičič, ker veš da si zajebal naravo. A ni smešno, za 50-100EUR fukam sam višek stvarstva. Kurca ne zanima kako do dobre pičke prideš, kaj šele sperme. Želi si najboljšo mednožje, kar obstaja, kako boš do tega prišel je tvoja stvar. Pol pa a spušiš milijone za to, da žensko govoriš in se zakolješ za 20let “kredita” al pa če okrajšamo BULLSHIT pa plačam DIREKTNO in kar je najbol vredno, VARIABILNIH stroškov. Se pravi, če naslednji mesec ne bom mel za fuk, pač ne bom fukal, ga bom vrgel na internetu pa je. Kaj pa če si nakopljem FIKSNO lepotičko pa nimam, ni alternative, al trpet kako mi otroka en Lojze vzgaja, ga tepejo musli piškoti, hvala lepa. Ti stara baba ne boš nikol prišla do spoznanja moških. Ti kar išči princa, 25-35 k bo mel anakondo in bo OH IN SPLOH, oči samo zade, vse kolegice zavistne. Gledal pa bo stare koke, brez denarja, krčnih žil, hahahaha…. BITCHES will bi BITCHES.

stara baba prej boš sprejela, da si stara prej boš začela na drugih kvalitetah delat, kot pa posiljevat moške kako ste stare babe top, ženska nad 30 je sam še za plan B, kot reven moški nad 40, to je dejstvo.

A si blesava? Kasneje dozorimo ja, kasneje odcvetimo. Ve pa prej dozorite a prej uvenite.
Ženska je pri 15ih že cela ženska, dec pa pri 30ih. Tip šele dobro začne porivati v sredini 20ih, medtem k ženska že ali rojeva drugič ali pa se je že vsaj delno sprijaznila s samskim življenjem.

Se strinjam, vrstnice so najslabš. Vzameš al YOUNGER pussy al pa OLDER z denarjem valda.

[img]http://static.fjcdn.com/pictures/Who+should+you+date_c68b9d_3605313.jpg[/img]

Ti stara baba, ne razumeš, zakaj mi tipi vemo da je krivulja nam v prid (vsaj dokelr nam stoji) to je zato ker večino žensk ne postavi lepoto moškega na mesto številka ena, medtem ko večina tipov postavi izgled ženske na prvo mesto (ali vsaj top 3)

In tu je bistvo vsega, seveda imaš ti prav, ampak ko pridemo do medosebne odnose pa bo imel več izbire solidno preskrbljen tip s smislom za humor in neko povprečnostjo, kot pa povprečna ženska, sicer bo ona lažje dobila za seksat (kot v večini obdobij) ampak ženska si večinoma želi kaj druga kot seks, zato merila niso ista, ampak 40+ letna ženska bo težko našla 40+ letnega tipa s katerim bo zadovoljna v več pogledih, kot pa moški ki itak išče mlajše (v večini)

Zatorej imaš prav, hkrati pa se totalno motiš, kako zanimivo kajne…… tvoja zmota se pa skriva ravno v tem, ker ste ženske v osnovi drugačne kot moški.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Men je najbol smešno k začnejo stare babe navajat kok tipov jim piše za fuk, npr plavolasa pravica včeraj. Ženske mislijo, da če bi jih en rad nategnil, da bi jih rad kar oželil ali vsaj živel z njimi. Jaz se starih bab ne taknem, ker se je ne losaš več, sploh če dobro narediš. Priznam pa da sem rad pofukal tud kakšno staro, pa grde so sploh dobre, že mlade grde. Ampak samo če sem jim lahko to plačal, ker edino to je zagotovilo, da ti ne bo težila. Grde, stare al pa debele neb nikol zaston pofukal, bi jo pa če ji lohk plačam, pol mam mir. Zaston bi porival oz porivam samo dobre primerke, s katerimi bi v najslabšem primeru ostal, če zanosi, ker to spada zraven. Si predstavljaš, da ti starka zanosi, za to skačejo ljudje pol…

Feministke pač se hočejo primerjat z moškimi v naših panogah kot je

– višina plače in delovno mesto (položaj)
– kolko bi rado z njo seksalo (mi imamu tu pač kolko sm ojih nategnili)
– kakšen avto/premoženje ima

Takoj ko ženska začne primerjavo ki bazira na eni izmed zgornjih alinej je jasno da je feministka ki hoče kraljevat v moškem lajf stylu, ampak večina izpade patetično.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ne ni smešno. Realno je. Alfa luzer, ki misli, da je alfa samec.
Pa zavaljen plešast starunkelj je še iskren o tem, da kakšen mesec celo nima za plačat kurbe, katera se v njegovih očeh zdi višek stvarstva. Bolnik zblojeni. Ma to moram kolegom povedat, pocrkal bojo od smeha :))))))))))

V vsem.Ne jst to smrtno resno.Pa kva se ti sploh razburjas k pases med top..baje. Nisem si glih cist na jasnem, kolk si star k je po pisanju tezko presodit. :D[/quote]
Ženske nič prej ne dozorite. O tem sem že zadnjič pisal. Ste čustveno nestabilna bitja, obnašate se podobno kot majhni otroci, govorite eno naredite drugo, delate dramo iz vsake malenkosti in potem ta gnev stresate nad decem, ki vam nič noče, opravičilo pa :imam pms, slab dan ipd izgovori, ki vam jih moški moramo avtomatsko opravičit. Meni babe ne boste nikoli delovale zrele, niti v kasnejših letih ne. Takrat je samo fora, da vas noben več ne šmirgla, pri 50ih končate kot samohranilke dvem frocem, razočarane, stolčene, čustveno izmučene reve, navzven pa kao močne ženske, ki so sposobne vse same…

Drugi del. Imaš en kup moških, ki znajo pri 40ih (da kljub gubicam in izpadu lasišča) izgledat še boljše, kot v rosnih 20ih. Če se gre tu za kakega športnika, ki ne pije, ne kadi in pazi na prehrano, bo tudi pri 50ih lahko izgledal kolikortoliko solidno (poglej Tom Cruisa). Pri babah temu ni tako, kot so že številne študije dokazale so najlepše babnice stare od 16 do max 22 let. Pri 23ih se vam krivulja lepote že začne dol spuščat. In s tem so na tekočem danes tudi številne topmodel agencije, ki iščejo samo še max 22 let stare, 23 letnice ne pridejo niti v predizbor….

Napaka : pri 30ih končate kot samohranilke….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close