Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moski a vi cist resno mislite..

Moski a vi cist resno mislite..

Si narobe prebrala. Tvoj te ima za mamico, ne razumeš. Tvoj je za seks bolj kekčast, kot si že sama povedala.
Da ti bo lažje razumljivo, še enkrat. Tvoj te ima rad (kot mamico), za seks mu je vseeno ali mu ga nudiš ali ne:) Ti pa stabilna/resna veza sta dva različna pojma. Smešno katera to pravi. To je tragikomedija.

potem bi si starejšo izbral 😉 moj je, za razliko od tebe odrasel moški, definitivno rabi seks (veliko tega :))))) in ne rabi mamice tako kot vi, ki boste do 45-ega leta iskali mlade 20-letnice, ker mamice ne rabite (jo že imate). Od 45-ega naprej, ko bodo vaše matere že prestare, pa boste res iskali mamice, da vam bodo gate prale in smeti pobirale za vami :))))

Evo so kot gobe na dežju na dan prišle še ostale, ki (še) vedno nasejo na idejo o stara koka dobra supa. Evo vam za vaš dan danes. Ni boljše ko stara ženska, toliko izkušenj, modrosti, spolne vneme ne premore nobena mladenka, ne glede na njeno napeto kožo in ostale atribute. Pravi moški gleda samo stare, najbolše so tam okoli 40, prej so vse smrklje. Pravi moški se to zaveda, zato otrok (pod 40) sploh ne jemlje resno. Ni bolje kot stegenski objem 40letnice. Takrat se ženska šele dobro ulaufa, do takrat deklice le spozanvajo svoje lulike, da se znajo pravilno polulat. Zrel in pravi moški ljubi stare nad 40, leta niso ovira, sploh pri današnji medicini, so le izgovori nedonošenih fantkov, ki letajo za ogabne otročjimi dvajsetletnicami, fuj, da jih ni sram, sigurno jih mati ni dobro vzgojila.

potem bi si starejšo izbral 😉 moj je, za razliko od tebe odrasel moški, definitivno rabi seks (veliko tega :))))) in ne rabi mamice tako kot vi, ki boste do 45-ega leta iskali mlade 20-letnice, ker mamice ne rabite (jo že imate). Od 45-ega naprej, ko bodo vaše matere že prestare, pa boste res iskali mamice, da vam bodo gate prale in smeti pobirale za vami :))))[/quote]

Mamica si po karakterju. Zanj si pa še vedno dovolj mlada, pa tudi zadosnto mero starosti maš že, vse kar rabi imaš:)

Drugi del pa… Sounds good🙂 Men se zdi dobr plan. Veš kaj je pa še bolše ? ZDRUŽENO. Se pravi…
boste do 45-ega leta iskali mlade 20-letnice, ker mamice ne rabite (jo že imate)
Od 45-ega naprej, ko bodo vaše matere že prestare, pa boste res iskali mamice, da vam bodo gate prale in smeti pobirale za vami in iskali mlade 20-letnice, ker mamice ne rabite (jo že imate)
HAHA, zabita kura, dej pejt spat.

Hahaha, kwa ste se dobro razpetelinili. Jaz se grem zdaj super pocrkljat z mojim dragim, vi pa veselo drkajte dalje. In vzdihujte: Oh, lepolaska, ah lepolaska, ti lahko škornje z jezikom umijem…?
Lepolaska, tudi tebi želim posebno prijeten večer s svojim dragim 😉

Ti ne potegne, ane? 🙂 Dobra bejba ne rabi potrditve od forumskega luzerja, ki ga že 5 let ni namočil, če ima potrditev postavnega fit seksi moškega, ki zna delat, skrbet zase in druge in živi odgovorno uravnovešeno življenje in prevzema odgovornost za delo in preostanek življenja.

Ti mentalno nisi niti na taki razvojni stopnji, kot je bil moj pri 10-ih letih :)))

sem že povedala, da ne govorimo o moških ampak nedozorelih fantkih. da veš, kakšno je razmišljenje takih večnih pacientov je dovolj, da prebereš par postov kulturneža, marihuance, matjažkota, matkiča in ostalih multinikov… to dejansko so tisti slinarji, ki lezejo za babami in potem ko jih nobena noče, travmirajo naokrog. :)))

mojemu se po drugi strani ni treba slinit 🙂 ima odprta vrata in bi lahko odšel kadarkoli, preskrbljen je (zelo dobro) in lahko bi imel kakšno 5 let mlajšo, da bi ustrezala vašim kriterijem. ampak on ima druge prioritete, ki jih travmatizirani otročki ne razumete :)[/quote]
Jst se enkrat v življenju nisem slinil za babo, ker mi tud ni blo treba. Še tista s kiro sem bil “obsessed”, edina baba, ki me je bla zares všeč, sm tud hodu z njo 2 leti. Tko da, ponavadi vse kar hočm met slej kot prej tud dobim.

Ves “krivda” nas mam, ki vzgajamo same fante,je ta, da smo se pustile oplodit prekmalu in se nam sanjalo ni kaj nas caka.Moski so tisti, ki zatajijo pri vzgoji, ker itak po razvezi letajo za najstnicami. Skratka moj point je: mamice nikogar ne zafuramo.
Ti bo jasno pri svojih otrocih.Samo kar pohiti mal, tik tak.

dokler ni ugotovila, da si totalen debil in je bežala, kar so jo nesle noge, ti pa okrog razlagaš, kako si jo “ti pustil” :)))) yeah right

Aha, se pravi, da ti NOČEŠ seksat :))))))))) hahahahaha yeah right, drugič

Povedu sm ti tko kot je, zdej pa si zmišljuj kar češ zarad mene. Babe tvojga profila me niso nikol zanimale.

Ženske iz obupa težite s to zrelostjo, ko kurcate moške, ker vas nočejo. Dolgo ste bile visoko zaželjena roba, vsaka povprečna ženska je morala vsaj 100 tipov zavrnit v lajfu. No in potem ste stare in uvele, mnoge že kar konkretno ovenite med 30-40, pa potem serjete po forumih in nas kurcate.

Časi so drugi. Krščanska vzgoja, ki je narokava svete zakramente (poroka etc…), ki vodijo v družino in to, popušča. Zakaj pa je tip rabil žensko včasih? Za kuharico, gospodinjo in spolnost… No kuhat se ne splača več ali pa si lahko skuhaš samo zelo enostavno hrano, hitro in poceni, če ne drugače predpripravljeno. Ni treba več cel dan ženskam na njivi vola porivat, da imajo za zisti obrok. Potem gospodinjsta ne rabiš, če ni babe pri hiši ti ni potrebno stalno vse pospravlat, obnavljat pa praha brisat. Če nimaš kakšne fiksacije zaradi religijskih ali nagonskih razlogov, otrok primarno ne rabiš, da si srečen, sploh če bi te to oviralo ob drugačnem življenskem stilu, ki si si ga sam izbral. Če pa ne rabiš ženske za kuhat, pospravljat, vzgojo otrok. Potem ostane samo še fuk, ta pa je na voljo v obilju, celega starostnega razpona. Vse nad 40 so sestradane kurca, redko katera ga ni, samo ne prizna. Vse so nedojebane, tipom po 40em začne padat, medtem ko žensko goni kot tipa pri 15ih. JE pa tudi polno mladih lepolask, ki se rada fukajo za šport, potem pa je še polno hčerk samohranilk, ki iščejo očkovo ljubezen. V glavnem, edino kar imate ženske za ponudit je fuk, ta pa raste na prosto dostopnih drevesih, zakaj bi se potem zakreditiral do starosti, zato da imaš eno žensko, ki ti kvadratno s časom nerga, serje, teži, redi, stara se… Za fuk se ne izplača. Prijateljstvo je mit, sploh če je vsaj približno mikavna. Kuharice, gospodinje ne rabiš. Poslovnega partnerja tudi ne rabiš. Mamice tudi ne. Zelo malo imate ženske še za ponudit tipu, da bi se zaradi vas za vedno odrekel svobodi, se zakreditiral do jajc in stalno sužnjeval vašim neomejenim potrebam. Zatorej, če je bistvo vas mladostniška lepota, optimizem, meseno poželnje. Normalno vzameš MLADO. Koklje 🙂

Krivda vas, premladim mamic, je v tem, da ste ravno tako nedozorele kot moški, katerim ste se pustile oplodit. Ravno tako ne prevzemate odgovornosti za vaša življenja in vzgojo, ker je za vse “kriv bivši”, po možnosti pa še ščuvate mulce proti “tistemu prascu”.

Noben vam ne brani, da po ločitvi najdete novega odgovornega partnerja, ki bo soudeležen pri vzgoji – vaš problem je, da je pač lažje vse ostale krivit za zafuran lajf, same pa ste “žrtve”.

Ti ne potegne, ane? 🙂 Dobra bejba ne rabi potrditve od forumskega luzerja, ki ga že 5 let ni namočil, če ima potrditev postavnega fit seksi moškega, ki zna delat, skrbet zase in druge in živi odgovorno uravnovešeno življenje in prevzema odgovornost za delo in preostanek življenja.

Ti mentalno nisi niti na taki razvojni stopnji, kot je bil moj pri 10-ih letih :)))[/quote]

Ti ne potegne, ane? 🙂

seveda te niso, hvala za kompliment.
si že večkrat povedal, da te zanimajo samo glupe 20-letnice, bolj kot je zabita, bolj ti je všeč :))) pač ne ustrezam tvojim kriterijem

seveda te niso, hvala za kompliment.
si že večkrat povedal, da te zanimajo samo glupe 20-letnice, bolj kot je zabita, bolj ti je všeč :))) pač ne ustrezam tvojim kriterijem[/quote]
Kaj maš ti to, sindrom nore krave ? Vsak drug stavek, k ga prbiješ, je laž.

ne vem, kaj jemlješ, ampak očitno je hudo dobro, da pozabiš, kaj blebetaš vsakih nekaj dni :)))

Ja in? Zabita je zate, pametna je v svojem svetu, kjer si ti nevednica. Le ne zanimajo jih iste stvari a ti to zaradi omejenosti gledaš kot na zabitost. Dosti huje so kvazi izobražene/razgledane postarane “najstnice”, ki se stalno trudijo dokazat kako so boljše v vseh pogledih kot te “glupe” 20letnice. 20letnico boli kurac zate, če ti misliš, da je glupa, ker se nima kaj merit s tabo. Ji je smešno, da ji ena mtka serje po glavi, ker je edini razloh za to NEVOŠČLJIVOST. Nobena 20letnica, sploh lepa, ni glupa. Samo ne čutijo potrebe, da se intelektualno ven mečejo, ker jim ni treba. Za razliko od… evo zdej bo nasledn post…

Ja in? Zabita je zate, pametna je v svojem svetu, kjer si ti nevednica. Le ne zanimajo jih iste stvari a ti to zaradi omejenosti gledaš kot na zabitost. Dosti huje so kvazi izobražene/razgledane postarane “najstnice”, ki se stalno trudijo dokazat kako so boljše v vseh pogledih kot te “glupe” 20letnice. 20letnico boli kurac zate, če ti misliš, da je glupa, ker se nima kaj merit s tabo. Ji je smešno, da ji ena mtka serje po glavi, ker je edini razloh za to NEVOŠČLJIVOST. Nobena 20letnica, sploh lepa, ni glupa. Samo ne čutijo potrebe, da se intelektualno ven mečejo, ker jim ni treba. Za razliko od… evo zdej bo nasledn post…

Mah, ko te jebe. Sploh ti ne bom več odpisoval.

Več ni za dodat. Vse razjasnu.

Krivda vas, premladim mamic, je v tem, da ste ravno tako nedozorele kot moški, katerim ste se pustile oplodit. Ravno tako ne prevzemate odgovornosti za vaša življenja in vzgojo, ker je za vse “kriv bivši”, po možnosti pa še ščuvate mulce proti “tistemu prascu”.

Noben vam ne brani, da po ločitvi najdete novega odgovornega partnerja, ki bo soudeležen pri vzgoji – vaš problem je, da je pač lažje vse ostale krivit za zafuran lajf, same pa ste “žrtve”.[/quote]

Mater Lepolaska, si mi z jezika snela tole. Je pa ogromno resnice na tem, kar si napisala.

@Ona

…pustile oploditi prekmalu?
Ja jezus marija no. Kje je pa bila takrat vaša odgovornost? Ravno tako med nogami in ne v glavi.

In ja, se strinjam, da smo deci tko globalno gledano prasci (neodgovorni, mislimo z eno glavo, ker za dve zmanjka krvi…), ampak draga moja, tudi ve ste globalno gledano svetlobna leta od svetnic.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

Noben vam ne brani, da po ločitvi najdete novega odgovornega partnerja, ki bo soudeležen pri vzgoji – vaš problem je, da je pač lažje vse ostale krivit za zafuran lajf, same pa ste “žrtve”.[/quote]

Mater Lepolaska, si mi z jezika snela tole. Je pa ogromno resnice na tem, kar si napisala.

@Ona

…pustile oploditi prekmalu?
Ja jezus marija no. Kje je pa bila takrat vaša odgovornost? Ravno tako med nogami in ne v glavi.

In ja, se strinjam, da smo deci tko globalno gledano prasci (neodgovorni, mislimo z eno glavo, ker za dve zmanjka krvi…), ampak draga moja, tudi ve ste globalno gledano svetlobna leta od svetnic.[/quote]
Ah kje, babe so v vseh pogledih perfektne.

Jasno je kot beli dan! Ti vidiš 20letnice samo od daleč. hahaaaaaa

kot ponavadi 🙂
“hec” novodobnih časov je v tem, da mlajši (pod 40) moški živijo na minimalcih in nimajo denarja za v gostilno, zato so se te debate preselile na splet, kjer en drugemu držijo štnage in objokujejo svoje usode, neodgovorne ženske jih pa vlačijo po sodiščih in ščuvajo in uničujejo otroke, namesto da bi prevzele odgovornost za gonjenje naokrog in mulce, če jo že neodgovorni moški niso znali. globalna žalost, jbga.

važno, da so vsi vpleteni na koncu žrtve in so vsi ostali krivi za njihovo stanje. patetika na vrhuncu.

Jasno je kot beli dan! Ti vidiš 20letnice samo od daleč. hahaaaaaa[/quote]

Še ena nevoščljivka?:) Vem kaj mislite, kot glupe, samo ne razumete poante… Pa res “glupe” so srednješolke, tisto kar ve mislite. Pri 20ih so že bistveno bolj resne oz. “manj glupe”, kot v srednji. Ni pa nobena glupa v pomenu, kot se opisuje. Le kot omenjeno ene si lahko privoščijo biti “glupe”, druge pa ne 🙂 Tudi starke bi bile glupe, če bi bile lahko. Morajo pa vse napore vložit, da stalne dajejo največji intelektualni output iz sebe, ker to je edini razlog, da bi se kdo s staro avtšo sploh ukvarjal. Si predstavlaš, da bi se 40letnice še naravno obnašale (glupo), kot si to lahko privoščijo še pred 20im? Neb jih niti luzerji več povohal. Čarovnice dost imate za danes…

Pa sej to ne morš verjet no. A vam ženskam ni jasno al kaj? Stara babe je stara baba, pa kok morate bit glupe, da to štekate. Vsaki 20letnici je jasno kdaj je ženska stara baba, kar povprašajte jih:) Ali pa se spomnite sebe pri 19ih kake ste gledale na ženske nad 30, le priznajte si… Ajd čarovnice, v naslednji vojni!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close