Moski a vi cist resno mislite..
Manj piši sem gor. :))
Ti si vprašal, kateri moški bi se ukvarjal z njo, jaz sem ti samo odgovoril, ker zaradi dreves nisi videl gozda.
Škoda, da bab ne upaš pod.jebavat, copatko…res zanimivo, da vedno samo mene. babam pa v rit lezeš, brezhrbteničar..
Čuj, takih je pa že dovolj (preveč) tu gor. Je treba malo ravnotežje vzpostavit. Saj veš, jing in jang. 🙂 Pa saj eni tipi ste kot babe, tečni. 🙂
Po moje sm bla glih 20 k si se rodil.[/quote]
“Mom, is that you?” Da ne bosta ugotovila, da sta mama in sin tukaj gor:)
[img]http://www.troll.me/images/bert/mom-is-that-you.jpg[/img]
Zdaj pa tak, kolikokrat sem ti že rekel, da me debata s tabo ne zanima? kaj mi kr naprej repliciraš? Si topli, v čem je tvoj problem? In potem ti komu, kdo je tečen?
Stari, tebi je ornk dolgcajt v lajfu, kaj tebe sploh zanima, razen drmanja gore dole na vedno isto temo? resno mislim, v fitnes ne hodiš, kultura te en zanima, bralec nisi neki, glede filmov tudi nimaš pojma, glede česa se sploh lahko človek s tabo karkoli pogovarja?
Caki najprej reces, da te debata z menoj ne zanima, a hkrati mi odgovarjas, torej debatiras, potem pa me se vprasas, o cem lahko z menoj debatiras. Spider, ne skrbi, bom jaz ze poskrbel, da bova kaj nasla ob priliki, ceprav si me zdaj malo zmedel. 🙂
Marko mogoče je pa prikriti homo, ker ga jezi, da mu odgovarjaš in ti potem mora odgovorit. Tudi vprašal te je, če si topli. Kaj veš.
Samski je, zensk ne mara kaj prevec… 🙂
Tako je ja, dec jih bo ept napadel in ena bo padla. če napade eno, bo še pr tej za.jebal.
Tako je ja, dec jih bo pet napadel in ena bo padla. če napade eno, bo še pr tej za.jebal.
[/quote]
A to našteto je tvoj domet?
Fitnes, filmi, kultura?
To je tvoj lajf? Bedno.
Tako je ja, dec jih bo pet napadel in ena bo padla. če napade eno, bo še pr tej za.jebal.[/quote]
Dober strelec zadene z enim nabojem, drugi rabijo šibrovko. 😉
Tako je ja, dec jih bo pet napadel in ena bo padla. če napade eno, bo še pr tej za.jebal.[/quote]
Dober strelec zadene z enim nabojem, drugi rabijo šibrovko. ;)[/quote]
Hahahaha
Najbrž po letu streljanja s šibrovko.
Forum je zaprt za komentiranje.