Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moski a vi cist resno mislite..

Moski a vi cist resno mislite..

ja, če si pa ti pisal, potem pa vsekakor drži.

Skratka, stare babe imate ničelno vrednost, vam je že Matkić dovolj dobro razložil.

Kaj si ravnokar prestopila prag 40-tih?

Kaj te muči Martina? Povej.

Lol ženske dozorite prej fizično (ritka, joske itd) psihično ste pa na ravni 6 letnega otroka in ostanete na tej ravni do 30 leta. Z ženskami je treba delat tko kakor si zaslužijo itak so vse pametne pa vse kao vejo na koncu pa izpadejo kot največje trape pa te še kar posiljujejo s svojimi idejami in nevem čem še. To je moški svet! Že od samega začetka smo bili moški tisti, ki smo gradili civilizacije, izumljali nove stvari in se borili v vojnah skratka mi smo tisti, ki smo ustvarili vse to jar vodite okoli sebe (civilizacija) tako da pejte na kolena pa začnite vlečt 😉

Zanimivo je, da je avtorica v svoje trditve trdno prepricana. Resnica pa je nekako splosno znana in je tocno nasprotje njenih trditev. Da so zenske prej odrascale je drzalo do trenutne generacije 20+ letnic. Te so ostale zadaj.
Dejstvo pa je taksno, da koliko ste vredne, dolocamo mi. In v nasem pogledu je vasa vrednost po 30 letu vedno manjsa. Lahko se ena 45 letnica spedena v 0, pa je super ohranjena in dobro izgleda, ampak proti mlajsim ne more parirat. Ce ima ob boku 25 letno raketo, nima za burek.

Smesno mi je ko gledam recimo mojo in njene kolegice. To so babe stare tam okrog 35. Vse izgledajo za svoja leta res dobro. Pred 10,15 leti so to bile zvezde vsake diskoteke, kjer so se tipi v hordah slinili okoli njih. Zdaj? Ostala je samo senca od tega. Pogledi se sicer obcasno padajo, pristopi se celo kaki mladic, ki bi imel milfico. Taksna je kruta realnost in punce so vidno zafrustrirane zaradi tega.

Smesno mi je videti babe, ki so v najboljsih casih veljale za mega rakete. Danes sredi 30, spedenane se vedno v nulo, vse izgledajo kot uvenele roze. Poznam samo 1, za katero to ne morem trdit. In avtorica na podlagi taksnih, ki jih je res za vzorec, postavlja svoje teorije.

Pri moskih pa je kontra. Do 30 so petelincki, ki letajo okoli ko kura brez glave. Okrog 30 komaj postanejo pravi moski in v obdubju 30 proti 40 lahko podrejo vse kar se jim zljubi, ker lahko.

En zgoraj je napisal eno frazo, ki bolj nebi mogla drzati. Vino je lahko vedno boljse, ce je primerno flasirano in v primernih pogojih, riba in jogurt pa se bosta vedno zasmrdela.

Ha ha ha, slovenska Top lista nadrealista.
Fantje, čas je za nadaljevanje Butnskale, pametni ste dovolj.

Spet ena ta pametna oz pameten. Višek stvarstva pomeni manekenski nivo, fotomodel, 9-10. Ne pa to kar maš ti v glavi. Take ženske ponavadi dobijo samo superuspešneži, no sej te ko končajo kariero so spet super zahtevne in jemljejo najboljše. Kot drugo pa ne piše, da kakšen mesec nima ampak da ni prisile. Stara baba pa je vsak mesec strošek al hočeš al ne, moraš imeti. Pri kurbah pa ti ni potrebe, to ne pomeni da nimaš, samo pomeni, da nisi prisiljen delati ničesar kar ti ne paše, ker en boš crknil. S staro babo pa boš crknil če ne delaš. Zato so bili včasih vsi zapiti po fabrikah. Doma šrot od babe, plača mizerna a ni bilo izbire. Če bi se šefu uprl, probal na svoje, bi ga vmes stara baba že potopila. Medtem, ko če bi se ta znajdel v takem položaju BI lahko naredil lahek prehod:) No saj verjetno z IQ90 tega ne moreš razumet in ti je vse smešno. Norci so potrjeno najstrečnejši:)

Ne sam to. Pri 45ih mora biti 95-99%i percentil, da jo sploh še kdo pogleda. Poleg tega mora biti pa še dobro situirana. Si predstavljaš, da bi si nakopal 45letnico, k jo moraš še vzdrževat? 🙂 Drugo je, če ima denar/firmo ipd. Pa veš kaj mora vse delat pri 45ih. Top telo, pamet, prihodki, vse v superlativih, da jo sploh še kdo pogleda kaj šele za “resno” vezo:) Resna veza (začeti) pa 45let je tud čudno dat skupaj ja:) No pa kljub temu, tole sem ti hotel napisat. 45letnica je že na odlomu krivulje, ker ko enkrat ženska preseže 50 se začne HITRO STARATI, da ne omenjam, da so pri 60ih že težke babice, tiste COF copati pa žabe, vnuki ipd. No glavo kar sem ti hotel napisat je pa tole. Če ima 45letna RAKETA ob boku 25letno POVPREČNO, pa velikokrat tudi BAJSO oz. celo GRDO (med vrstnicami), je MLADA le MLADA. Sej pravim, gleda se samo še LETNIK:) Kaj bi mel, mercedesa S-class 1990 al Novo Škodo?

Si bil velikodušen kajne:) Že nekaj let pred 30 sam gledaš kaj je to za ena ženska k si jo včasih poznal:) 30
je konec za žensko, kar je naredila je naredila, did or didnt happen, nič vmes. Pol so sam še slabe in slabše alternative zanjo. No nekatere, tiste “neodvisne” se tudi v 30ih odločijo, da bodo za to življenje ostale same oz bodo imele morda neko občasno vezo oz avanturice. Pri 30ih se ženske zavestno odločijo, da bodo ostale same, ker vidijo, da jim na na izbiro ostal samo še ostanek in če imajo standarde/možnost, potem izberejo samskost.

Sej in potem si te babe to razlagajo kok tipov si jih želi a ne znajo ločit fuka od žene:) Najverjetneje jih ogovarja pa samo reven mladenič, ker nima za mlajše. Ta stara ga bo verjetno še zalagala. Ali pa en k ma fetish na mamico.

Ne vem no, se nebi strinjal. Ženska je nekako najbolj oblegana ko je stara prb. 20 let, moški tam pri prb. 30.

Moški se staramo kot vino, ženske kot mleko. 😛

Koliko moških te hoče spraviti v posteljo ni nobeno merilo, ženske izbirate s kom boste seksale, moški izbiramo s kom se bomo poročili.

Žal mi je, ker nisem nikoli okusil vaše zrelosti. Baje to zgleda tako, da imaš rad pri ženskah sirov burek oz skuto med nogami, zmečkano rjuho na obrazu, sive lase, protezo, smradljivo sapo in noge. Pa še za to moraš fehtat ali pa te sili takrat, k ti ne paše, da bi razmetaval svojo vitalno energijo. Plačevat moraš pa seveda kot, da je manekenka, ženska ni nikol zadovoljna. Tud če je 65 bo težila, da moraš kopalnico prenovit, pa streho, pa kaj majo sosedje. Zakaj ne vzeti pol mlade že v štartu. Pa še ena stvar je, mlade in lepe so manj zahtevne, saj jim ni treba toliko kompleksov kompenzirati kot starti koki, k bi rado starost uravnotežila z bahanjem o avtih, vikendih. Mlada je spokojna, da imaš rahlo nad povprečjem a stabilno, pa da jo dobro servisiraš. Stari se pa atrofična vagina posuši in potem bi se se samo še kurčile s svojimi starkami katera ima več vnukov in premoženja.

Jaz sem ostal nezrel in me privablja mehka svilena koža, lepi svileni lase, kamor se zakopljem. Slastno voljno mednožje zdravih vaginalnih sokov in naravnega vlaženja. Mehke tačke kot mlada mucka, naravne lepote brez izravnalne mase in maškar. Ljubim mlado za vedno, tud ko bom 70let+, pa če mi bo še vedno stal, bom hodil piti eliksir mladosti ki teče iz lepe, zdrave in voljne mladenke. Tko ali drugače. Moj kurac ni vojni zločinc da ga bom v odsluženo razočarano bivšo jebačico/kraljico porival k si kot avtorica teme ne prizna, da ji je vrednost padla.

P.S. Pa ker idiot oz idiotka namerno odpira teme za rating, k je bilo že 1000x predelano. Sem ruknil v SEARCH, evo:

“Men can’t say shit anymore. We’re all browbeaten by youth-obsessed old bitches fresh from chemical peels.
Still want us to open their doors, pay their way. ” Henry Hearst (Gene Hackman) v filmu Under Suspicion (2000)
http://med.over.net/forum5/read.php?124,10273411,10287480#msg-10287480

Na uči se…
“Young girls don’t talk. They laugh. They live. They’re in the moment. And every night is the night. And their bodies are hard and tight… and smooth… the way skin is supposed to be. “
http://med.over.net/forum5/read.php?124,10344768,10360705#msg-10360705

Tako je! Ma velikodušen je bil, saj vsi vemo za kaj se gre ane:) Ta dobre ženske (videz, osebnost, psiha, pač vse) že nekaj let po srednji zanosijo. Fante/veze majo že pred 23im, pol se sam še mal ualufajo in zaključijo. Ja 20let, redke si zaslužijo še 5let podaljška, dobr vse skupaj še +/-2leti 🙂 Pa še zato pri 20ih ker je to 2let nad zakonsko mejo, v drugih kulturah so pri 20ih že koklje. Kar me spomni, ravno koklje zagovarjajo novo kulturo k jih bo ta prve …

Tako je. Pa še nekaj. Če je ženska ženska, da ni kot naša moška lepolaska. Ženske porivajo s čustvu, tako da če se do max 22/23 ni ustalila je to že greznica čustev in ni več placa za nov drek:) Sam še ven udari. No končno si povedal kar si mnogi ne upajo, ker je pri 16ih še nelegalna 🙂 Dobro krivuljo si navedel ja. 23 je že Slovo od mladosti. Potem jo reši samo še bogati očka, top 1% po elitni izobrazbi, zaslužkih. So že veteranke. Na tajskem, gredo pri 25ih nazaj na njivo hehe. Če ičeš ženo je res najbolje do max 22. Če iščeš zgolj fuk, pa si neploden, potem nima veze, porineš kar gre. Za vezo se pa ne splača več redno, razen iz ekonomskih razlogov, drugače bolje na daljavo, damaš še vedno dost svobode za mlado pizdico. Starim/debelim babam so zvesti samo moški, ki ne morejo več, ki nimajo denarja al majo pa slabo samo podobo.

zgleda, da sem bab ☺ … starejši ko sem mlajše bejbe ka.usam ♥

Poanta te teme avtorice je samo lajanje nanas, ker je jezna sama nase zaradi izgubljene mladosti, napačno investirane oz. zapravljene. Ali pa forum potrebuje poste in recikiklira teme, k smo jih že milijonkrat predelali.

Žensake se že po OŠ odločijo kaj želijo od življenja. Če gredo na 3letno trgovsko, potem so dobre, sploh skupaj z mladostjo, še za veliko delovnih mest, k se jih dosti več rabi kot teh “elitnih”, ki jih je zgolj peščica a za njih se poteguje masovna množica z instant “diplomami” iz večernih šol.

Bom opisal nekaj primerov samo vmes pa si zafilajte sami.
Se pravi ženska se pri 15ih, kar je za žensko po formuli (ženske so 8let pred moškimi/fanti v razvoju) kot da je tip 23. No in se odloč, da bi rada čimprej najdla fanta/moža, dobila službo, imela otročke. No in skladno s tem gre na trgovsko, potem se zaposli v trgovini in ima minimalca, mož ima bolje več a tudi 2 minimalca nista tok slaba dandanes, sploh če imata že kje za bivati. Potem ona čez nekaj let rodi prvega, drugega in tam do sredine 20ih je že poročena, mlada mamica dveh sončkov. Redna služba, v tem času že za nedoločen čas. Doma urejen dom, ustaljene navade dopustovanja in vse. Reden fuk, sreča ob vzgoji otrok, moža. Pač vse je poklopila kar si ženska želi. POROKA, OTROCI, potem še dodatno MOŽ, ki je ostal z njo in pomaga pri vzgoji otrok. Potem počasi pogledata ali bi stanovanjske zamenjala za večjega oz gradila hišo, pa tako. To je bil včas standard, do nedavnega pa je bila to samo še IZBIRA. MOŽNOST ! 15-18

No potem pa so ženske, k so se že pri 15ih odločile, da želijo nekaj več, kariero, neodvisnost in so izbrale GIMNAZIJO. 4leta so bile pridne, vmes so se morda tudi kaj porinile, odvisno kako z lahkoto so delalo gimnazijo.

Potem so ene ta čas spoznale že fante, potencialne može, druge so vidile, da se jim ne da učiti za naprej ali pa so videle, da morda to ne utegne peljati, kakor je zgledalo pri 15ih. Zato so začele pri takrat 19ih raje vlagati v TIPE/može:) MOŽNOST 19-22

No zagnane so nadaljevale naprej na ELITNE fakultete, kjer je elitna kariera praktično (najbolj) zagotovljena, ajde recimo zdravnica IPD; da ne bo preveč debat. No dosti izmed njih si je potem med sošolci že našlo partnerja ali pa so počakale na to da dokončajo študij, pa so si ga potem poiskale največkrat med kolegi ali pa med drugo skrajnostjo v družbi, da so ostale alfe v vezi:) MOŽNOST 23-26

Potem imaš pa še SCUM. To so ženske, k so se do 23ega gonile vsepovprek, so se hranile za princa ali pa so vlagale v (ničvredno) “šolo” in tam proti 30im so se zbudile brez partnerja/moža, zaposljive izobrazbe, kariere, delovne dobe, nič od nič. Zainvestirale (napačne karierne poti – F*V oz. FAKE izobrazbe, brez izkušenj, ipd…) so mladost ali pa so jo spušile (gonjenje, zabava), vmes delale prek študenta (izkušnje: 0, doba: 0), faks: FAKE, se pravi niso primerne za višje mesto za nižje so pa prekvalificirane. Nikogaršnja zemlja. GAME OVER:) Oz. ZASILNA REŠITEV, na katero marsikatera ne pristane in potem SERJE PO TEM FORUMU, med drugimi, če bi ji pa kdo v živo povedal tole, bi mu pa oči spraskala oz. bi postal njen doživljenski sovražnik ZASILNI IZHOD 27-30+

Se zabavam ob branju vasih inteligentnih komentarjev, res. Tkole na prvo zogo, bi rekla, da ste vecina goreci Rugljevi obozevalci. Pisete pa itak neke bedarije
prebrane nekje na spletu. Mogoce vas 1% “zivi” tako kot pise. Eno so sanje in teorija
drugo je pa zivljenje in praksa.
Predvsem pa STARAMO se vsi brez izjeme in hvalabogu za viagro ane? :))

Šmorn…bol nebi mogu napisat. Čist v piko zadeu. Svaka čast.

Stara baba = Debela starunklja aka neumen troll

Zdaj si pa dregnila v sršenje gnezdo. Tu gor je na kupe tipčkov, ki se bojijo starosti. Kaj starosti, bojijo se že 40+. Saj veš, pri 40+ jih mama lahko ven vrže. Oni pa bi radi še ostali pri mamici.
Na tisoče tem je tu gor, kjer tipčki klobasajo o starosti. Panika jih grabi, kaj češ.

Ti pa si res paraoničen. In to zelo.

Zanikanje realnosti ker ti ni všeč.

https://www.google.si/search?q=men+women+attractiveness+age&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAcQ_AUoAWoVChMI9q6h54vRyAIVq49yCh2w-AIz&biw=1328&bih=952

[img]http://www4.slikomat.com/13/1020/qw-funny-.jpg[/img]

Mene nekaj zanima.
ALi je tu gor polno gejev ali pa polno samskih tipov, ki jih ženske zavračajo? Kaj drugega ne more bit.

Tudi če je vse to res, še vedno ne pomeni da nimamo prav. 😛

Torej trdiš, da ženske starejše kot so, bolj so seksualno privlačne moškim?

Dont feed the troll.

So samo fokus privlačnosti je drug. Jaz bi imel starejšo z gospo z veliko hišo, travnikom, dva avtomobila, limuzina in kabriolet. Dvema vikendoma, en v gorah en na morju, podjetje ki ima dobre prihodke, čim bolj čiste, nobene nižje dejavnosti kot je bife ipd. Najbolje proti borzi kaj, da samo dividende pobiram:)

Ali pa 18letno neizobraženo, brezposelno, smejočo dekle, s slastno pičko.

Vse vmes je tema.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close